- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Meg lehet oldani valami kóddal vagy programmal, hogy átugorjam azt a bugos küldetést, de ha valakinek van egyéb ötlete várom.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
vitaro
senior tag
-
törölt tag
Steam mentés hogyan zajlik? Volt 3 karakterem, összesen majdnem 700 megányi mentéssel, amit szinkronizált a Steam. Töröltem az összes filet, de újra leszinkronizált mindent a Steam.
Most elkezdtem egy új karaktert, ahol viszont összesen 4 mentést látok. Van egy quick és az utolsó 3 mentést updateli mindig. Ez nem jó, régebben is volt ilyen, és nem működött rendesen így a játék + ha rontottam valamit egyáltalán nem tudtam javítani vagy csak nagyon nehezen vagy konzolból kellett megoldanom.Kérdés1: hogyan tudom törölni a nem használandó mentéseket karakterrel együtt?
Kérdés2: mi lehet a hiba, amikor csak az utolsó 3 mentést updateli a rendszer és mi a megoldás rá?
-
addikt
válasz #54715584 #23755 üzenetére
1: csak akkor működik rendesen a szinkronizálás ha a játékból törölsz. Ha azt érzékeli hogy hiányoznak a mentések mert kézzel törölted, akkor visszarakja a felhőből.
2: fogalmam sincs.
Ha ennyire szenvedés, akkor kapcsold ki a felhőt a francba és menedzseld a mentéseidet kézzel.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
milkabrams
őstag
válasz vitaro #23745 üzenetére
Bocs, nem vagyok otthon konzolparancsokban, most akkor mit is kellene beírnom? Lehet az a gond, hogy nem kapom meg a dragonrend kiáltást
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
törölt tag
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23757 üzenetére
Magyar billentyűzeten a 0 megnyomásával tudod előhívni a konzolt (ha jól tudom), oda írd be, hogy: resetquest MQ206
Ez újraindítja az Alduin's Bane című küldetést, de nem tudom működni fog-e, lévén nálad el sem indult egyáltalán. A Dragonrend shout-ot a küldetés közben fogod megtanulni, miután használtad az elder scroll-t.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
törölt tag
válasz milkabrams #23760 üzenetére
Csinálj már egy screenshotot erről a tekercsről (lécci ), hogy mit akarsz felolvasni. Meg a küldetésről.
Szerintem nem ugyanazokról a dolgokról beszélünk, hanem mindenki másról. -
milkabrams
őstag
válasz #54715584 #23761 üzenetére
ha ajánlassz egy egyszerűen használható progit amivel felntudom venni a játékot videót is készítek
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23760 üzenetére
Akkor próbáld meg a resetquest MQ205-öt, vagy ha az sem megy akkor a setstage MQ205 80 parancsot.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
milkabrams
őstag
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23764 üzenetére
Steam-en F12 a screenshot.
Amennyiben a játékod nem eredeti, úgy az alapelvek értelmében a továbbiakban nem tudunk neked segíteni.Szerk.: Ha egyik előbbi konzolparancs sem működik, fejezd be a mágusokhoz tartozó küldetéseket!
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz vitaro #23765 üzenetére
befejeztem a mágusos szálat én vagyok a fővarázsló, vagy mi. A mellékszálakat is fejezzem be?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz milkabrams #23764 üzenetére
Van egy küldetés, ami konkrétan az Alduinnal való küzdelmet takarja, nem emlékszem már pontosan a nevére, de azt hiszem ebben van az a feladat, hogy olvasd el a tekercset. Állítólag van erre valami bug is megoldással együtt. Most nem tudom megnézni (és holnap délutánig sem), de ha tudsz angolul, keress rá erre a küldire és ott lesz leírás. Melóhelyen sajna nem tudok linkelni, mert tiltva van sok oldal. Még régebben nekem is volt problémám ezzel, de már nem emlékszem hogyan oldottam meg.
(#23768) jonnyjoker01 Köszi. Nem véletlen lett sárkány. Nagyon egyedi.
Ne is mondd. Mikor kijött az SE, elkezdtem újra, közben moddoltam is, így lett rögtön 2 féle mentésem is, az egyiket végigvittem sok mellékküldivel meg a 3 DLC-vel gyorsba, de a Steam nem adott achievementeket, mert mod esetén tiltotta őket. Úgyhogy most elkezdtem mindenféle mod és cheat nélkül. Egyedüli parancs, amit használok az a player.setav carryweight x meg szorgosan nyomogatom néha az F5-öt.
Most már a kezdetektől craftolok, smithingelek, alchemyt nem tudom mennyire fogom használni, de használok minden perk-öt, fejlesztek minden skill-t, tanulok sokat és ahová lehet gyalog megyek. Először mindenképpen. És egyre jobban élvezem, kezdek még jobban elmerülni a világban. Szóval jah, most már sokadjára kezdem el, de igazából talán először lesz olyan élmény, ami közel 100%-os. -
milkabrams
őstag
válasz #54715584 #23769 üzenetére
találtam valamit, de az a párbeszedes bug, kérleknha leszbrá időd küldd el a bugfix, vagy mi linkjét. Nem semmi, hogy csak ebben az egy küldetésben 2 bug is van.
-
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Tudna abban segíteni valaki nekem hogy milyen modok telepítésével lehet a Skyrim látványán legtöbbet javítani. Nem szeretnék sokat feltenni így csak azok érdekelnének amelyek úgy általánosságban a legtöbbet dobnak a játék grafikáján.
Előre is köszönöm a segítséget .
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #54715584 #23769 üzenetére
Rákerestem az arcképtárban hogy mit ábrázol de nem volt leírás. Google képkereső se segített
Én classic skyrimot modoltam most egy picit, mágusként, apocalype, obis, ordinator és ilyen nyalánkságokkal fűszerezve + a szokásos enb, 2k textures, flora overhaul stb... Sose használtam csalást, és megint előről kezdtem én is Nagyon élvezem, de egyre kevesebb időm van rá sajnos (érettségire készülök)
Nagyon off
Doctor whot megnézted?Üdv. Johnny
-
kp59
aktív tag
válasz milkabrams #23772 üzenetére
Processzor : Intel i5370k (4.3GHz)
Memória : 8GB Kingston HyperX Predator 2400MHz
VGA : MSI R9 390 8GB GDDR5 512bit PCI-E -
milkabrams
őstag
[link] bocs most kicsit xarul vagyok (láz) és nincs erőm keresgélni gépen
[ Szerkesztve ]
-
kp59
aktív tag
válasz milkabrams #23777 üzenetére
Köszönöm és jobbulást kívánok.
-
kp59
aktív tag
2560x1080 felbontású a monitorom így tanácstalan vagyok hogy milyen felbontású textúrát használjak akkor ha egy modnál 1k, 2k és 4k textúrák is rendelkezésre állnak.
A 4k már biztos sok de a 2k-ban meg bizonytalan vagyok mert ugye az meg nem teljesen olyan mint ami nekem van.Tudna ebben valaki segíteni nekem?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok,
Még mindig nem lehet modokat használni, ha valaki az achievementeket is meg szeretné szerezni?
-
milkabrams
őstag
hiába kerestem megoldást az Alduin's Bane küldetés bugra nem találtam, úgy látszik 3. alkalommal is újra kell kezdenem.
-
milkabrams
őstag
találtam valami ilyesmi, ha jól olvasom, ugyanaz a hiba, tehát mikor elolvasom a tekercset nem történik semmi[link]
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23784 üzenetére
Az unofficial patch fel van telepítve?
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23786 üzenetére
Megpróbálhatnád újraindítani az utolsó befejezett küldetésedet. (The Throat of the World)
resetquest MQ204The Arcana is the means by which all is revealed.
-
milkabrams
őstag
-
milkabrams
őstag
válasz vitaro #23787 üzenetére
Újra aktív a küldetés de minden pontja teljesítve van a játék szerint, a következőt most sem kaptam meg.
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23791 üzenetére
setstage MQ204 200
-
kp59
aktív tag
válasz milkabrams #23790 üzenetére
Köszönöm már letöltöttem ezt is (meg még néhány "apróságot" olyan 18GB méretben). Ki ugyan még nem próbáltam egyiket sem de sort kerítek arra is. A tesztek alapján a 970-es körülbelül azon a szinten van mint az én 390-em (Full-HD-től nagyobb felbontáson meg még gyengébb is valamivel tőle) így ha azon megy akkor jó eséllyel nálam sem lesz gond (persze mivel a játékok többsége nvidiára optimalizált ezért ez erősen játékfüggő).
Arra tudnál válaszolni (vagy bárki közületek aki olvassa) hogy a nem special edition-os modok működnek a Skyrim Special Edition kiadással?
Amennyiben nem működnek nem lehet esetleg valahogy működésre bírni őket?
-
milkabrams
őstag
Úgy tudom nem kompatibilisek egymással, erről árulkodik, hogy nexuson is külön vannak szedve a két játékhoz tartozó modok.
-
kp59
aktív tag
Azért én a helyedben megpróbálkoznék vele.
Mivel nekem 21:9 képarányú (2560x1080) monitorom van ezért leszedtem egy "Complete Widescreen Fix for Vanilla and SkyUI 2.2" nevű modot [link] a Special Edition-es nexusmods oldalról. Ennek letöltése előtt kiírta hogy először fel kell tenni a SkyUI modot és abból pedig csak nem Special Edition-os változat van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs