- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
-
Tirexi
addikt
válasz Mister_X #15602 üzenetére
Pedig vannak jó vámpíros animék.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Tirexi #15603 üzenetére
Egyet sem néztem még. Nem is hiányzik. Vampire Lordnak is érdekes lenni, vérfarkas jobban bejön. Bár Vampire Lord nagy előnye, hogy bármikor át tudok változni, cserébe karban kell tartani a külsőm.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Íme egy kis órák alatt vért izzadva összeszenvedett gameplay (videovágók...) egy dungeon kipucolása alatt. Majd törölve lesz, mert a tecső szépen kivilágosította az egészet, plusz majd dolgozok rajta.
A videóban Karen-sama látható, aki egy közelharcra specializálódott (amúgy mindenes: Destruction, Restoration, Enchanting, Blacksmithing, One-handed, Light Armor a main) vérfarkas Altmer hölgy tesz rendet a gonosz vérfarkasvadász Silver Hand tagjai között, fegyvere pedig a Superior szintre felemelt, 15 bázisú tűzsebzéssel ötvözött Blades Sword, mely a 炎刀 劔 nevet viseli - de mivel a japán karaktereket nem lehet bevinni, így unalmas latin betűkkel Entou Tsurugi ("Lángkatana Kard" - az első szóban a "-tou" azaz "katana" csak név, a "Tsurugi" viszont tárgyi megnevezés, de jól is hangzik így) címen szerepel az inventoryban. Dotra olyan erős, mint egy Elven Sword, cserébe jól néz ki és csak Steelből van, tehát viszonylag hamar feltolható Superior szitre. Majd a majdani páncélzat is ilyen idióta nevet fog kapni, csak győzzem kikalapálni
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kozi71
senior tag
válasz Tirexi #15586 üzenetére
Nekem ez a kecske lopásos affér máshogy alakult.
Versenyt ittam egy másik fickóval, majd arra ébredtem, hogy takarítanom kell valami templomot.
Valami botot kellet keresnem, aztán jött a kecske, házasságról csak szó volt. A végén meg egy poén, amit nem lövök le. Hátha valaki még nem látta. De megéri végig vinni, a jutalommal már kétszer sikeresen megmentettem bőrömet.Kérdés: A páncélok erőssége, ténylegesen van kihatással a harcokra? Nagyon tetszik a törpök páncélzata, meg úgy általában a törpök cuccai. Ha elf karakter vagyok akkor, nem elf cuccokra kéne gyúrnom?
Más: a sárkányos elszívásnak sajnos vannak hátul ütői mint rájöttem, nem működnek azok a varázslatok amik
beleégnek a szemekbe sziklákból kék fénnyel.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Még pár kérdés.
- A beszélő kutyás küldetésben az a gondom, hogy útközben egy harc végén arra eszméltem eltűnt a blöki. Hol találom meg? A környéket bejárva, egy földművelő nőci mellet volt egy ugyan olyan kutya, de az meg nem beszélt.
- Ha felbérelek valakit kísérőnek egy fogadóban, ö meddig marad velem? Érdemes erre pénzt adni? Néha bizony elkelne a segítség. De elég drágán mérik ezt a szolgáltatást. Vagy idővel több pénzt lehet keresni?high tech, low life
-
nagyúr
válasz kozi71 #15606 üzenetére
Nem törpök, Dwemerek.
A páncélok az Armor szintet emelik, vagyis a karaktert érő sebzést csökkentik. Elfként is viselhetsz dwemer páncélzatot, pláne, hogy ők is elfek (vagyis merek - altmer, bosmer, chimer, dunmer, dwemer, stb), de egyébként sincs ilyen jellegű megkötés.
A "szemedbe égő varázslatok" Shout-ok, vagyis hatalomszavak. Ahhoz, hogy egy Shout-ot használni tudj, fel kell oldanod egy sárkány lelkével. Ezt a Magic menüben, Shout-oknál találod.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
válasz kiskornel #15600 üzenetére
Elisifet hiába akarod elvenni, mert nem lehet, azóta se. Mondjuk azért logikus, hogy egy jarlt (ráadásul a volt High King feleségét) ne tudjon elvenni akárki, még ha Dragonborn is. Legyen legalább nemesi származású.
kozi71: nincs megkötés, bármilyen karakter hordhat bármilyen páncélt.
A blöki egy barlangba tart a hegy lábánál, nézd meg a küldetésnél hová mutat a nyíl.
Kísérők halálig maradnak, vagy amíg el nem bocsátod őket, nincs időkorlát.Jorus agyára ne menjen a magyarítás, mert egyszerűen a "dwarven" szó lett lefordítva. Az meg kb. Tolkien óta "törp" magyarul. Merthogy az angolban is az, ők is rosszul mondják. De egyébként ez még a lore szerint is meg van magyarázva, ezt neki kéne legjobban tudnia
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
kozi71
senior tag
Azt tudom, bármit viselhetek. De nem fejlődök jobban egy olyanban ami a saját népem terméke?
Sárkány lelkének a feloldása az nem működik nálam. Javítássokkal sem.
A páncélos kérdésem inkább arra irányult, érdemes-e nehéz páncélban mászkálni.
Súlytöbblet miatt kérdem. Néha páncél nélküli ellenfelet is alig tudok lenyomni.
A Törpök merre találhatóak a térképen? Egyik küldetésben könnyű páncélosokkal találkoztam, de nekem nehéz cumok kellenének. Végre vásároltam egy bárdot, erre valaki meg akarja venni. Ha eladom, találok még valahol ilyet? Négy helyen néztem, mindegyiknél van valami ami a másiknál nincs. No meg piszok drága mind.
Az is zavaró, ha gyártok egy ékszert mondjuk az 180 aranyat ér , de megvenni csak 55-ért veszik...
Ha lenyúlok valamit, azt hol lehet eladni?[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
Tirexi
addikt
válasz genndy #15611 üzenetére
Képzeld Genndy én meg egy érdekes hibába botlottam.
Ugye lehet a házban gyerek szobát is venni. Nos egész addig meg volt az opció amíg el nem vettem Farkas-t.
Azóta nincsen meg az opció és így nem is tudok kölköt adoptálni.A házban 3-an vagyunk. Én, Farkas meg Jordis akinek a Thane-je vagyok. Nos megpróbáltam azt, hogy megöltem Jordis-t de ugyan úgy nem jelent meg az opció.
Ötlet?
(#15612) kozi71:
Azt a leborult vannak itt bajok.
Nem működik a lélek feloldás az azért elég nagy gond. Az még az alap játékban már megjelenés után jól működött.
Érdemes hát nehéz páncélt viselni mert jobban véd és egy idő után bizonyos szinten perk-el fel lehet oldani, hogy piha könnyű legyen, de a védőértéke megmaradjon.
A törpök merre találhatóak?
Ez egy elég érdekes kérdés... Meg kell találni őket azt annyi. De ha oda bemész készülj, hogy nem lesz egy szép mulatság mivel említetted, hogy alig bírsz el egy báncéltalan ellenséggel.
Valaki meg akarja venni?
Mi az hogy meg "akarja"?
Te milyen játékkal játszol már nem azért? Itt nem akar senki megvenni tőled semmit sem, az csak egy opció, hogy el lehet adni.
Az üzletelés is később lesz jövedelmezőbb az elején még nem.Te ez egy RPG játék nem egy Crysis.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz genndy #15611 üzenetére
Most, az, hogy Tolkien óta mit hogy hívnak, más kérdés, ettől még nem kezdünk el tündézni sem.
De, hogy tisztába tegyük a Lore-részét is. tehát a meric (elf) irodalom - már ami fennmaradt belőle - dwemer-ként említi őket, aminek jelentése deep-elf, deep-delving, profound, vagy deep-folk, utalva arra, hogy a dwemer faj hatalmas, föld alatti építményekben élt főként a Velothi-hegységben és a Red Mountain környékén. Az emberi történetírók említik őket - hibásan, vagy inkább sommásan - dwarves-nek. Ugyanakkor a téma szakértője, a Markarth-i Calcelmo is úgy fogalmaz a The Lost Race of Tamriel, Volume I-III értekezéseiben, hogy az elején tisztázza, miszerint a pontos elnevezés dwemer, jelentése mer nyelven people of the deep, ám a könnyebb érthetőség érdekében a széles körben ismert, bár téves, dwarves elnevezést fogja használni. Ezen elnevezés a legendák szerint onnan származik, hogy a késő Merethic Éraban volt a Velothi-hegységben egy összetűzés a dwemerek és az óriások között, akikhez képest valóban törpéknek tűnhettek. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a dwemerek magassága hozzávetőlegesen megegyezik az imperial fajba tartozó emberek magasságával, vagy épp a dunmerek magasságával, tehát törpéknek nem mondhatók, legalábbis a magasságuk tekintetében.
Tehát az emberfajok a dwarves elnevezéssel élnek, én pedig mindig mer karakterekkel játszom, és így fáj ez a megfogalmazás, aminek minden lehetséges alkalommal igyekszem is hangot adni, amint látszik.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kozi71
senior tag
válasz Tirexi #15613 üzenetére
Kérlek szépen az úgy történt, hogy végre összelopkodtam a megfelelő összeget a bárdra. Kifizettem, kiléptem a boltból és jött egy futár levéllel. Ebben írta valaki, (most nem emlékszem a nevére), hogy megtudta mit vásároltam, elcsodálkozott mit keres ezen a környéken ilyen fegyó. Megkért adjam el neki. Vigyem el hozzá, nem fogom megbánni annyit fizet érte.
Crysis-t nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
nagyúr
válasz kozi71 #15612 üzenetére
Nem, nincs ilyen összefüggés a karakter faja és a viselt páncél vagy használt fegyver skill-jei között. Bónuszt jellemzően akkor kapsz (megfelelő perk pontok felhasználása után), ha egyazon típusú páncélból viselsz komplett szettet, tehát mondjuk Ebony boot, Ebony armor, Ebony gauntlet, Ebony helmet, stb.
Azt neked kell tudni, hogy az általad megformált karaktered stílusához, jelleméhez illik-e a heavy armor viselése. Eleve súlytöbbletet jelent, és nehezíti a lopakodást is természetesen, ahogy nagyra nőtt konzervdobozként csörömpölsz végig a szűk barlangok járataiban. (Persze megfelelő jártassággal el lehet sajátítani a lopakodást heavy armorban is.) Általában tolvajok, varázslók nem hordanak páncélzatot, az íjászok, egykezes pengéket forgatók könnyű páncélzatot viselnek, míg a buzogányt, kétkezes kardot, harci kalapácsot forgató kalandozók hordanak nehéz páncélt. Ez persze nem jelenti azt, hogy tolvajként ne hordhatnál acélcsizmát, mindössze hülyén néz ki és nem túl RPG-s.Dwemereket nem fogsz találni Skyrim területén (sem), mivel közel 3.800 éve eltűntek Nirn-ről.
Ha érdekelnek a homályos részletek:
1E 700 Döntő csata a Vörös-hegy tövében. A chimer seregek Lord Indoril Nerevar vezetésével legyőzik a nord csapatokkal támogatott dwemer sereget. Dumac elesik. Az északiak legendája szerint a Shor isten által felélesztett Ysmir (Wulfharth) ölte meg, más források szerint Nerevar. Eközben Voryn Dagoth betör Kagrenac csarnokába, elpusztítja a mesterkovácsot, és megszerzi eszközeit.
Az összes dwemer (az egyetlen Yagrum Bagarn kivételével, aki éppen egy Oblivion síkon tartózkodik) egyetlen pillanat alatt eltűnik Tamriel földjéről, beleértve a High Rockban élő Rourkeneket is.
Máig kérdéses, hogy az eltűnés Kagrenac eszközei elsietett használatának (Lorkhan Szíve erejének megcsapolása céljából, amikor Kagrenac rájött, hogy nem tudják megakadályozni Voryn Dagoth-ot az eszközök megszerzésében) tragikus következménye, vagy pedig Kagrenac eredeti terve szerint a dwemerek egy másik létsíkra távoztak, ahol hitük szerint a Lorkhan által elrabolt öröklét várt rájuk?
Forrás: Tamriel Történelmi Tudástár
Vásárolni, illetve találni is fogsz majd tudni, a karakter szintjétől függ alapvetően (ha nincs unlevelled mod).
Az eladási és a vételi ár közötti differenciát a Speech skill fejlesztésével és a Perk pontok rakosgatásával tudod fejleszteni.
Kozi71 #15614: Genndynek magyaráztam meg, miért zavaró. Úgy hívod őket, ahogy szeretnéd, nekem nem probléma.
Tirexi #15617: Calcelmo gyűjti a dwemer cuccokat tanulmányozás céljából. Persze eladni nem kötelező neki semmi.
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
De mondom már találkoztam velük, vagy olyanokkal akik használták páncéljukat.
Egy várban voltak, vagy négyen. Le is kaszaboltam mindet, de azok könnyű páncélban voltak.
Páncél dolog azért zavar, mert a varázslók simán átlövik a félméteres jégdarabkájukkal.
Bezzeg ha én lövök olyat, simán túlélnek két három darabot is.
No mindegy, még adok pár napot a játéknak, hátha megerősödik karakterem annyira, hogy élvezetes legyen a móka nekem is.
A térkép keleti részén fent a hegyekben, van egy hely ahol mechanikus pókok vannak. Azokat kipurcantottam, összeszedtem mindent ami mozdítható,hátha beolvasztás után jó fegyvert lehetne készíteni. De persze elugrani túlterhelve nem lehet. Végül leraktam mindent a kijárat elé. Remélem nem lovasítják meg mire felfedezem a környéket, és találok valami közeli kovács műhelyt. Vagy nem érdemes ezzel foglalkozni?
Nem lesz belőle jobb fegyver?high tech, low life
-
nagyúr
válasz kozi71 #15619 üzenetére
Dwemer páncélt viselő NPC-kkel találkozhatsz sok helyen, te magad is hordhatsz dwemer páncélt, de élő dwemerrel biztos nem fogsz találkozni a játékban.
A páncélok csak a fizikai támadások ellen védenek, mágikusok ellen nem. Oda ward spell kell vagy az adott támadó varázslat hatását csökkentő amulet, vagy egyéb enchantolt tárgy.
Dwemer fémeket (törp öntecs ) a városok kovácsainál is fogsz tudni vásárolni, felesleges őket a romokból becipelni a városba.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Tirexi
addikt
válasz Tirexi #15613 üzenetére
Egyszerűen nem találok erre a sz@r bug-ra megoldást. Másnak is ez a gondja és a legjobb válasz az volt költözzek el a rákba egy másik házba a pénzt meg csíteljed vissza.
Kész... De a poén az egészben, hogy a fejlesztők tesznek rá nagy ívben, hogy mi a problémád a játékkal. Unofficial Patch-eket kell használni. Vicc. Ezért vegyen az ember eredeti játékokat.
Majd ezentúl megveszem ha már kijött hozzá a 15. patch meg féláron lesz. -
Mister_X
nagyúr
válasz Tirexi #15610 üzenetére
Azóta sokkal brutálabb meg csuklóból előállított magának egy Superior Elven setet A leadernél még jó, hogy készítettem egy quicksave-t, mert amúgy nem szokásom. Hát picit meglepődtem, az elején, nem sokon múlt a második sem.
-
addikt
válasz kozi71 #15619 üzenetére
Mi lenne ha levennéd egy kicsit a nehézséget...? Ha megerősödsz majd visszateszed.
De, érdemes, dwemer cuccokból már elég jó páncél meg fegyver lesz, csak arra figyelj hogy nem tudod minden szemetüket beolvasztani, úgyhogy felesleges cipelni (ami azzal kezdődik, hogy 'Dwemer', az nem beolvasztható). Nem fog eltűnni, hónapokra is otthagyhatnád.(#15623) kiskornel: Skyrimben? Melyik? Lehet, én nem emlékszem ilyenre.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz genndy #15627 üzenetére
Hát én megpróbáltam megkeresni neked a küldit, de ha még1x végig kell néznem egy dwemer videot, akkor elhányom magam. Arra emléxem, hogy északon volt, belépve még volt egy dwemer szobor is, aztán ilyen átlátszó szellemként megjelent... Még meg is jegyeztem, hogy tehát így néznek ki a kihaltak...
A másik olyat küldit, ahol ilyen szellemek vannak persze egyből megtaláltam... azok kincsvadászok voltak, és narancssárga átlátszó jelenések voltak.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kozi71
senior tag
Skacok, kéne megint egy kis útmutatás.
Megcsináltam a beszélő kutyás küldit. Kaptam két törp cumót. Ezzel meghaladtam a súlyhatárt.
Egyik eszközön van egy olyan varázs amit még nem ismerek. Viszont gyengébb így mint az én ilyen vas eszközöm. Kérdés, hogyan lehet már megbüvölt tárgyakat tovább fejleszteni?
Magyarán , szétbontsam és megkapom a varázst. Csökken a súly. Ez tiszta sor.
Vagy régi de erősebb eszközt dobjam el, és az új törp cumót majd a kovácsnál tovább fejlesztem a mostani vasam szintjére. (Azt tudom törp fegyvert törp öntecsel, de büvölt törpöst nem engedet nekem eddig.)high tech, low life
-
Mister_X
nagyúr
válasz kozi71 #15630 üzenetére
Továbbfejleszteni csak 100-as enchant esetén elérhető perkkel lehet, maximum disenchantolhatod és a képességet majd a perkek alapján visszaültetheted más cuccokra.
-
addikt
válasz kozi71 #15630 üzenetére
Kovácsolással lehet, de varázsfegyverekehez külön perk kell. Ha tetszik a rajta lévő enchant akkor tedd el biztos helyre és ha megvan a perk javítsd fel, ha nem akkor tanuld meg belőle az enchantot. Szerintem jobban jársz a törp (Jorus figyelsz? törp azért is ) cuccal.
Mister_X: nem lehet. Ha a dupla enchantra gondolsz, akkor az csak újonnan készített tárgyakon működik. Továbbfejleszteni nem lehet vele már megbűvölt cumót.
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Köszönöm szépen a gyors reagálást!
Ez valami 30% sebzős varázs, egykezes fegyókra, egy törp kesztyűre téve.
Reggel még éppen azt írtam, milyen nehéz beszerezni, megvenni a törp gyílokszerszámokat.
Erre hazaérvén kb. egy óra alatt lett vagy öt új, ami még nem volt meg.
Közben meg 17-es szintű is lettem. (asszem)
Szóval már csak a sisak kell, meg csízma, és hamisított törp leszek!
Azt hol lehet megnézni megharapott-e egy vámpír?[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
Mister_X
nagyúr
válasz kozi71 #15633 üzenetére
Spellek között destructionben kell lennie Vampire Drain-nek, ha kimész a napra, akkor a képernyő egy pillanatra felvillan és kiírja a játék, hogy kiújult a napallergiád. Továbbá eléggé feltünő, ha megmar egy vámpír, mert az nem egy szimpla spell, amit rád nyomnak
-
Tirexi
addikt
válasz Mister_X #15635 üzenetére
Feltűnő?
Én akkor vettem magamon észre amikor már a második fázisban voltam.
Az a baj, hogy harcközben a bal felső sarokban a kiírást nem mindig lehet észrevenni főleg ENB-el.Most néztem hogy már nem tudok megbetegedni a bestia énem miatt? Ez vonatkozik a vámpirizmusra is?
(#15636) genndy:
Köszi. Erre kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Hú akkor örök vámpírmentes időszak jön.
Ja amúgy képzeld Sparrow Kapitány egy olyan küldetést csináltam meg ahol kaptam egy olyan gyűrűt amit ha felveszek akkor tudok enni emberként egy-egy megölt áldozatból.
És így behabzsolom a tetemet vágod?
Valami szekta volt vagy mi. -
Mister_X
nagyúr
válasz Tirexi #15637 üzenetére
Vérfarkasként semmilyen betegséget nem tudsz elkapni. Persze, ez nem vonatkozik a Vampire Lordokra, de azok úgy sem fognak véletlenül megmarni.
Hm. Kéne valami új karaktert indítanom vámpírként specializálva. De a Vampire Lord inkább olyan mágusszerű, olyan karakterem meg már van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mister_X #15643 üzenetére
Természetesen. Bár ennek a kérdésnek nincs értelme, mivel a Vampire Lord nem egy faj, vagy vámpír típus, hanem egy power...
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Sziasztok, most kezdtem a napokban a Skyrimet (steam téli vásár), és eddig be voltak kapcsolva a kiegészítők, de részben zavart hogy hiányos a fordítás, meg nem akartam egyelőre más irányba menni, csak az alapjátékot végigtolni, ezért kikapcsoltam őket. Ettől viszont megváltozott a menü kinézete, ilyen táblázatos lett az inventory, meg a lootolás is. Vissza lehet ezt valahogy állítnai?
Másik kérdés hogy a steames hd texture packot ki lehet valahogy kapcsolni?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
GeryFlash
veterán
indításnál data filesnál ki lehet venni a pipákat a hd texturenél
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
addikt
A menünek nincs köze a DLC-khez, azt a magyarítás rakja be opcionálisan SkyUI néven. Az elől vedd ki/tedd vissza a pipát, de ha használni akarod, akkor az SKSE ikonnal kell indítani a játékot (magyarítás megcsinálta az asztalra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest