- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutymorgó
újonc
PC-Gurus előfizetéssel rendelt valaki ? megkapta már ?
... mi kellene hogy a "dobozban" legyen esetleg mellette... ?
[ Szerkesztve ]
-
Tomc1986
csendes tag
Nyugtasson meg valaki,hogy nem csak ennyi kocsi van. Benéztem az összes 'Dealer' hez és nem találtam pl. Ferrari-t vagy Lambo Aventador-t (a kedvencem) Mellesleg a pénz elég lassan gyűjthető vagy remélem később többet ad mondjuk egy versenyért.
-
Kasya
nagyúr
Nana hogy a multi pack kod PS4-hez van...jajj. Ubisoftnak irtatok, vagy a cegnek, ahol vettetek?
-
Tomc1986
csendes tag
válasz Heavyrain #1757 üzenetére
Ok. Pont ott járok csak még nem engedi a kocsira rakni a dirt cuccot. Majd holnap folytatom. És a kocsikkal mi a helyzet lehet tudni, azok is kerülnek még a dílerhez? mert mondom nem láttam Aventadort meg Ferrarit se....de csak lesz valamikor mert van az előzetes képeken is. Mind1 úgyse most lesz még olyan kocsim
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Oh faxom...szerintem hagyom is mara a jatekot. Nem eleg hogy a kodot is elcsesztek, de meg a CD-rol valo telepites se megy siman, mert az Uplay-t inditva az elkezdi letolteni es nem ismeri fel, hogy mar fent van...
-
StormLine
senior tag
Karbantartás van 20 óráig. Elvileg javítja a szerverek stabilitását és a crasheket.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Tomc1986 #1753 üzenetére
Kevés a kocsi, de ferrari is, és 3 lambo is van az alap shoppokban. (5db van, 0-s szint midwesten, 10-es szinten NY, 20-as szinten MIAMI, 30-ason Las Vegas, 40-Sanfransisco.) Egy shopban kb 5-10 kocsi van. Nyilván a ferrari, és lambok, vagyis az erősebb, gyorsabb kocsik a 20-30-40-es szintűekben vannak, ha csak detroit meg NY-ban voltál még akkor ott ne is keress szupersportkocsikat.
Sima játékkal 15 óra alatt 150k-t szedtem össze. elkezdtem ezerrel látványosságokra tp-zgetni a már felfedezett területeken, és onnantól kevesebb mint 1 óra alatt 200k-t összeszedtem (meglátogatott látványosságonként 2000bucks), így már tudok venni egy 300k-s kocsit. Nyilván egy mmo-ban 10óra alatt nem fogod kifarmolni az 1 millás LaFerrarit, ami az egyik legjobb kocsi (és Miamiban elérhető), és szerintem ez így ok, nem érzem hogy lassú lenne a pénz, plán hogy ezentúl jobban odafigyelek a látványosságokra, és akkor nem kell utólag végigjárkálni.
(#1754) compass1997
Én azt erősen nem ajánlom kocsi elköltésére, bár mindenki azt tesz amit akar, de szólok hogy lehet belőle perk pontot is venni, és még kocsit vehetsz ingame pénzért is, addig plusz perk pontot csak cc-ért.(#1756) Tomc1986
Akkor kapod meg a 100k CC-t amikor 10-esen elmész NY-ba, és átveszed a dirt specet.Remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Daaam! Megpróbálom indítani a játékot és kékhalált kapok!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #1762 üzenetére
Vedd le a tuningot ha van.
-
HRC95
tag
válasz hszilard666 #1762 üzenetére
Nekem még mindig hibát ír. Ezt: #0_1
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Tomc1986
csendes tag
válasz Sotyks94 #1761 üzenetére
Jah nem az a bajom, hogy nincs szuperkocsim egyből, hanem kíváncsiságból végigjártam a kocsi dílereket a játékban, a Miami-t is meg mindet láttam is jó kocsikat Lambótól 3 at (csak az Aventadort nem Ferrariból egyet sem) és mondom mind az öt dílernél megnéztem.
Amúgy már énis közben rájöttem, hogy a látványosságokkal több pénzt lehet keresni. -
Kasya
nagyúr
válasz Goblin12 #1771 üzenetére
Vettem eszre. Szerencsere gyorsan jon. A sorozatomat megnezve mar mehetett is a prolog resz. Most hogy azzal vegeztem, varhatok mig a teljes lejon...vagy kaptam egy Demot a telepites alatt
(#1770) hunfatal: ha jol vettem ki egy skill fa szerusegre tudod kolteni. A garazsban a papiron tudod szetosztani.
Mas:
A vonalelesseg masnak tokeletes? Nekem 780m alatt 2XMSAA mellett 40 fps van csak es igy se tokeletes a vonalelesseg[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz hszilard666 #1769 üzenetére
Nekem most crashelt megint, pár perce. Másfél órát bírt.
-
Asbee
veterán
Engem sem enged be.
-
djculture
félisten
Most olvastam azt hogy a konzolok szervizében összepakolt a nav mindent a creweket is, felpakolták az egész árukészletet egy autóra. Aki onnan vette volna az lehet beszopja.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
Jani18
aktív tag
Nagyon jó.Gondolom akkor senki nem fog kapni PC-s DLC kódot.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Meridius11
aktív tag
-
Jani18
aktív tag
Még jó,hogy tegnap hozta a futár.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
csaba951
veterán
válasz Meridius11 #1784 üzenetére
Nem volt egy túl jó ötlet, ha nem orosz nyelven akarsz játszani! Ehhez a játékhoz rengeteg patch fog kijönni, és mindegyiknél küzdhetsz majd a friss nyelvcsomag vadászattal/cserével. Nuuvem-től kb. 13000 Ft lett volna az a Gold változat, aminél nem kellene állandóan küzdened ezzel a problémával.
Konzolok Szervize - Ez annyira durva, hogy el se akarom hinni!
Szerverek - Nem túl meglepő módon ennél a játéknál sem lehet a premier után pár nappal az esti CET 18-23-ás csúcsidőszakban játszani. Többi játékukkal (UBI) is ez volt mostanában!
[ Szerkesztve ]
-
CtiveR
tag
Dejó... akkor az én PS4es dlc kulcsom se fog cserélődni pc-sre ...
Ha csak nem a playon segít nekünk.Aláírás.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
I5-4200U, Gt750m, 8Gb RAM birtokában lévő laposhoz érdemes beszerezni? Fog futni rendesen?
Illetve hol tudom online legolcsóbban beszerezni, van valami jó tipp?Everybody lies.
-
Matisz77
aktív tag
Nem tudom ki honnan vette én a konzolvilágtól, tegnap írtam nekik hogy PS4 es dlc-t kaptam mi a teendő! Ma kapta egy emailt amiben elküldték a PC-s kulcsot amit már aktiváltam is viszont cserébe visszakérték a PS4-est amit vissza is küldtem nekik!
-
Sotyks94
aktív tag
LOL, én is a konzolokszervitéből vettem, és nekem is felcserélték a kódot, de még kedden írtam, és ki is cserélték. Értelem szerűen vissza nem fogják hívni a kiadott játékokat, de aki eddig nemkapt meg a játékot vagy a dlc kódot az lemondhat szerintem róla.
(#1770) hunfatal
RPG része a játéknak, perk pont kb talent pontnak felel meg, és apró passzív/aktív bónuszokat tudsz venni rajta (több xp/pénz, jobb kocsi irányítás, olcsóbb vétel a shoppokban, aktív gps verseny alatt is, stb...) -
Kasya
nagyúr
válasz Sotyks94 #1793 üzenetére
Ha tenyleg igy leszm ez volt az utolso hogy dobozosan vettem barmit is. Mar sok sok eve nem veszek dobozosan semmit, most kivetelt tettem, mondvan olcsobb valamivel es itt lesz ez is hamar.
Hat se nem lett itt hamar, de ami jott az sem tokeletes. A CD disznek van, aktivalo kod rossz. Kar, hogy a szoftver vasarlasra nem el a visszakuldes, mert legszivesebben "felkuldenem" nekik. -
Reaper
őstag
Ki milyen vasat használ Dirt-re? Én a klasszikus Camarot, de egyre inkább hülye ötletnek tűnik, mert bár street, és performance specre elég jó, de Dirt raceken állandóan keresztbe áll ott is ahol pl street specben nem (pl murván), vissza kellett vennem sport-ra a beállítást, amikor egy Bentleyt üldöztem. Az meg elég lehangoló, mikor egy Mini körbeautóz. Szóval gondolom valami 4x4 kéne, Skyline? Ram? F150 vagy Chevy truck?
Szerk.: Perf specre a Season passos gépek mennyire jók? Nem tudom megéri-e a tuning rájuk, mert a Camaro az megy egyelőre 310-et önerőből és 340-350et nitróval, és nem vészes az irányítás.
Van aki kituningolta a Ferrarit, vagy a McLarent? Mit tudnak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs