- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
A megjelenés előtti utolsó hét előtt összefoglalva, hol mennyi a játék ára (hátha valaki még nem döntött).
DVD galaxis
Platinum Shop
Konzolok SzervizeÉs pár külföldi (lehet volt már 1-2).
nuuvem
CDkeys Dark
Allkey ShopUtóbbiakról mindenki eldönti megbízhatóak vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
batai15 és HR95, felvettelek titeket facebookon
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szerintem mi szabival amin értelmes szintre hoztuk a kezdőkocsit, elmegyünk és begyűjtjük mind az 50 roncsautót a tárkép alapján, amit csináltunk.
sz: Csak adja isten, hogy lehessen a játékot a sima TheCrew.exe-vel is indítani, ne csak a launcher-rel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
regener
veterán
válasz TESCO-Zsömle #1254 üzenetére
Mi a gond a Launcher-el?
-
regener
veterán
válasz TESCO-Zsömle #1256 üzenetére
Jaah, na igen, ezt frissíthetné a Steam hogy az exe alatt is legyen overlay.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
csoli31
aktív tag
Sokat gondolkodtam, de végül én is előrendeltem a játékot (Steamen). Remélem nem bánom meg (anno két és fél éven át játszottam a TDU első részével).
Elkezdtem felvenni titeket barátként az arckönyvön (remélem nem baj)."Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Erdei88
veterán
Ezen kersztül egyszerűbb szerintem a felkérés.
Itt küldtem az új 3 barátomnak -
UFO1
senior tag
Nem tudtál az egész map-on versenyezni PvP (valódi ellenfelek ellen) talán 2 volt.
Irányításhoz minden jó bill., kontroller, kormány.
A nehézség jutalmazásáról nem hallottam.Teljesen MMO lesz minden a szerveren fut (mentés, játék, stb.) NET nélkül nem megy.
Mindent meg lehet venni IGC-ért is, ha gold-ot veszel annyit nyersz (vagy külön season pass-t), hogy nem kell elérned azt a szintet ahol kinyílik az áhított autó megvásárlási lehetősége.Az még kérdéses hogy szintenként vagy tuning erősségként fog e összesorsolni, Beta-ban nem volt nagy különbség. Annyi biztos bizonyos versenyeken csak megfelelő autóval lehet indulni Street, Dirt, Raid, Performance, Circuit. Átfedések lehetnek. Full Stock-al csak kocsikázni tudsz versenyre nem enged, viszont ha megveszel egy másik felszereltséget 2 autód lesz ugyanabból a típusból, tehát ha mindenre megcsinálják a fent felsoroltakat (bár egyeses típusok furcsán néznének ki pl. gallytörő ráccsal), akkor típusonként 6 felszereltségű járgányod lehet.
Van szint én láttam 99-es szintű alkatrészt is.
Lesz olyan küldetés amit csak crew-ban lehet teljesíteni.
Remélem nem tévedtem sokat, ha igen köszönöm a kijavítást.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Jelöljetek ha szeretnétek! [link] Köszönöm!
Amúgy mi kell hogy feloldjam a rewardokat? Beírtam a 12db kódot, de csak 80% ot ír. most Wat?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
batai15
félisten
válasz hszilard666 #1264 üzenetére
válaszoltam fb-n
-
TESCO-Zsömle
félisten
9
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
batai15
félisten
Más se tud logolni a crew golden plate oldalra fb accal?
-
Heavyrain
őstag
Pár infó a mikrotranzakcióval kapcsolatban:
-Q: Can Parts be bought and if so can they be immediately equipped?
A: Parts can be bought, but they still have to be unlocked through gameplay and the required level to use them has to be reached.-Q: Is it true that you can only buy the 'Full Stock' version of cars and not the other specifications? (Street, Performance, Dirt, Circuit and Raid)
A: Yes only the Full Stock version of the cars can be bought.-Q: Can 'Fast Travel' be bought to enable the travelling to undiscovered locations without the need to drive to them?
A: No, Fast Travel needs to be discovered.-Q: When buying any DLC car/pack do I still need to purchase the car with in-game currency?
A: No, the Full Stock version of the car(s) purchased will not need to be 'unlocked' for use in-game.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Heavyrain #1268 üzenetére
Tolmácsot kérek!
Ja, nem.Örülök hogy nem fogják elbaszcsizni 'pay to win" cucclikkal!
Batai15:
Nekem működik!
Amúgy hogy lehet majd összekötni uplay accal? Nekem autómatikusan be volt regelve fb accal.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
batai15
félisten
válasz hszilard666 #1269 üzenetére
igen erről van szó, jól hangzik!
-
Heavyrain
őstag
válasz hszilard666 #1269 üzenetére
Valahol azt olvastam,hogy Uplay kulcsot fog adni a rewardokért,és majd azt lehet beaktiválni Uplayen.
-
cynric
tag
Köszönöm szépen a válaszodat! Tudtommal most lesz nyílt béta, ami alatt megpróbálok minél több időt belefektetni (2 ZH közt) és akkor látni fogom én is. Viszont csak notival fogom tudni megnézni, asztali gépem az "recommended" konfig, de csak hétvégente érem el. Ha fut megfelelő felbontáson, lowon, játszhatóan notin, akkor nagy eséllyel megveszem.
7lövetű konyhakés
-
batai15
félisten
rá katttolok hogy connect with fb és vissza dob...
-
batai15
félisten
srácok mondjatok már valami okosságot mert szétvet az ideg....
golden plates oldal, nem tudok bejelentkezni..
aszonynak a telóján be tudok jelentkezni de gépen nem ... semmilyen böngészővel semmivel.
telón is kijelentkeztem eltávolítottam az appot, gépen is de semmi.
és senki nem szolgál semmi értelmes segítséggel..
nehogy emiatt veszen el az accom... ű
vagy ha tudnátok linkelni hova írjak a supportnak az is jó ., -
batai15
félisten
sütiket hol ürítsem chrome alatt?
-
Edem05
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1266 üzenetére
8
-
hszilard666
veterán
Üdvözletem Uraim!
Az lenne a kérdésem hogy Ti hogy fogjátok nyomni a gammát? Kormánnyal vagy kontrollerrel esetleg billel?
Én tanács talan vagyok. Kormánnyal szeretném, de a jobb kormányoktól sírva fakad a pénztárcám, és más autós játékkal nem szoktam tolni. De lehet hogy behúzok egy XONE kontrollert, az nagyon profinak tűnik és az ára is baráti.
A válaszokat köszönöm!Más:
Húúúú de várom már a megjelenést! Day 1 limitedet előrendeltem már, szerda este tolni is fogom, feltéve ha lesz szaba időm
Ti hogy vagytok ezzel?[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
batai15
félisten
válasz hszilard666 #1287 üzenetére
360gamepad, direkt ezé vettem.
-
Sotyks94
aktív tag
X1 controller. Már bétában is azzal voltam, és nagyon kézre állt vele. Billel szentem ne is nagyon próbálkozz, kormánnyal még lehet, belső nézetből pláne hangulatos, de annyira nem szimulátoros hogy igényelje a kormányt. (szerintem)
(És az X1 kontroller eszméletlen jó, én imádom, pláne hogy én olcsón (15k) kifogtam egy titanfallosat. Próbáltam Razer Sabertooth, logikat, és egyéb más nagyra tartott kontrtollereket, de nekem az X1-es eddig a legjobb kontroller amivel találkoztam, úgyhogy én erősen ajánlom a beruházást. Pláne hogy minden gond nélkül egy usb kábellel kompatiilis a PC-vel, és minden játékkal.) -
Reaper
őstag
Logitech DFP, már a TDU 1 óta jól bevált, a béta alatt nekem tökéletes volt. Viszont én meg nem tudom elképzelni hogy lehet kontrollerrel vezetni, igaz sose próbáltam még
-
Heavyrain
őstag
Logitech F510. Számomra jobban kézreáll,mint az Xbox kontroller,a Crew is tökéletesen működött vele.
-
HRC95
tag
Én is direkt ezért vettem xbox 360 kontrollert
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
batai15
félisten
a tegnapi gondom is meg oldódott, valszeg sokat jelentkeztem be telóról és az volt a gond. eltel kis idő ma be tudok végre lépni.
-
regener
veterán
Szerda este max biciklit tolhatsz, hacsak nem konzolos vagy.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én maradok a törött Logitech WingMan Extreme Digital 3D-mnél.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Erdei88
veterán
Logitech F310, kicsit fapados, de szerintem megteszi majd
-
hszilard666
veterán
Köszönöm Uraim, Akkor beszerzek egy kontollert.
Regner:
Micsoda? Nem akkor indulnak a szerverek?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
fatal`
titán
válasz hszilard666 #1297 üzenetére
A szerverek lehet, de a játék jövőhéten kedden jelenik meg.
-
hszilard666
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #1299 üzenetére
Nem írtad rosszul, az is szerda, a szervereknek meg már kedden menni kéne.
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest