- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz TESCO-Zsömle #399 üzenetére
Ez azért volt így a TDUnál is, hogy legyen időd kajálni valamit, és ne halj éhen a játék miatt
-
fatal`
titán
válasz TESCO-Zsömle #399 üzenetére
Hibákat javítanak
Jobb lenne, ha a béta után javítanák a multi hibáit?
-
BoneDragon
veterán
Amúgy pts-t mi alapján számol? Ha nem nem megyek neki semminek, végig vezetek, akkor is simán beadja a bronz medált...
-
Balathruin
veterán
válasz BoneDragon #405 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni.
-
BlackSoft
addikt
Na kipróbáltam. Maga a játék jó. Persze 600,000 bug van benne.
Ami viszont nagyon kivágta a biztosítékot, hogy a grafikai beállításoknál 30FPS-t ír, és az a beállítás le van zárva. Ebből két dologra lehet következtetni.
1. Végleges verzióban állítható lesz az FPS korlát, akár nem csak 60-ra, hanem 120/144-es értékekre is, unlimited valószínűleg nem lesz, mert akkor már alapból a korlát beállításának lehetősége csak V-Sync mellett lenne elérhető, viszont erre nincs külön opció, így a V-Sync itt alapvető.
2. Gondolták jól megszopatják a bétázókat, mert autós játékot 30FPS-el olyan játszani, mint filmet nézni képeskönyvből...
Hacsak nincs már valamiképp megoldva a korlát feloldása (már szanaszét szedtem a játékot, de nem találtam semmit egyelőre), akkor nálam megy is a levesbe a játék, legalábbis a megjelenésig biztosan
Egyébként ezt az utóbbi mondatomat kérdésként is szánom, hátha valakinek már van infója a dologról---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
huskydog17
addikt
válasz BlackSoft #407 üzenetére
A végleges verzióban lesz 60 FPS támogatás.
A bétában állítólag meg lehet emelni a limitet 30-ról 60-ra így:
"In order to increase the framerate lock to 60fps, PC gamers will have to edit the ‘PCScalability.xml’ file that is located inside the ‘C:\Users\\Documents\The Crew’ folder. Just search for the framerate option and change it from 30 to 60. Changing that option to anything higher than that will not work as that option will reset itself to 60."
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
BoneDragon
veterán
Mentünk 3-an egy crew-t, egy autót kellett üldözni telepjáróval, hihetetlen jó volt!! Nagyon élveztem! Viszont az elég fura, hogy magától megjavul az autó...
-
Balathruin
veterán
Tényleg, megpróbálunk egy Crewt alkotni? Előre szólok, hogy nekem 10-20 FPS-sel diavetít a játék.
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #412 üzenetére
60 fps -sel meglepően jó kormánnyal játszani, több, mint amit egy NFS -től valaha is kaptam, szóval az én szememben a dupla annyi fps, dupla akkora élményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
BlackSoft
addikt
Nos, annyival módosítanám korábbi írásomat, hogy van V-Sync, nem jól néztem.
(#408) Balathruin:
(#409) huskydog17:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És akkor részemről egy kis előzetes(mivel beta) vélemény:
Pro:
- Bétához képest nagyon szép
- Változatosak az autók
- Hatalmas a bejárható terület
- Van király belső nézet (tényleg nagyon sirály)
- Törik minden, ráadásul a kocsikat is rendesen össze lehet zúzniKontra: (Ezt most ugyan leírom, de tekintettel arra, hogy béta, még nem igazán lehet felsorolni problémákat, nyilván ki lesznek javítva)
- Fél óra volt az első indításkor a 'Loading' képernyő
- Rengeteg bug van benne, vannak elemek, effektek, amik belső nézetből nem láthatóak
- Térképpel vannak gondok rendesen, és a tutoriallal is, amikor a térképet tanítja
- 30FPS Limit a grafikai beállításokban, ami ott van, de nem módosíthatóUtóbbi negatívumhoz megjegyezném, hogy ez 99% azért nem módosítható (amúgy minek lenne ott?! Negatív reklám saját maguknak?!), mert csak a BETA-ban van így. A végleges játékban valószínű ez a beállítás is állítható lesz. Egyébként engem ez zavart a legjobban...
Képek:
Szépek a fényhatások is a játékban.
A belső nézet, mint mondtam király. Egérrel belső nézetben is körbe tudunk nézni, akárcsak egy valódi kocsiban, így bármikor hátra, vagy oldalra tudunk lesni gyorsan.
Szépek a részletek is, épp egy falevél hullott a képen a kamera elé
A map. Nos a map hatalmas, ugyan 1:1-hez, de akkor is rettentően sok idő egyik partról a másikra autókázni... Ha eléggé ráközelítünk az utakra, akkor realtime láthatjuk magunkat, és más autókat is, ez nekem nagyon bejött.
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
szami777
addikt
Kis apróság.
Valahol Las Vegas környékén lesodródtam az útról ki a dzsindzsába , erre valamilyen állat elém ugrott, néztem rendesen, nem sok autós játékba van ilyen“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Reaper
őstag
No amit én tudok mondani, kb amióta van szerver, hogy imádom, ebből már tuti lesz egy itthon amikor megjelenik. Az őskövület gépemen is játszhatóan meg 1920x1080-ban, és bár minden egyéb minimumon van, és nincs meg mindig a 30 fps sem főleg este városban nagy forgalommal, de megy.
Az irányítás a TDUk után isteni, egyből sport módban kezdtem kormánnyal, mentem is mindenfele faltól-falig, mert az összes linearity középre volt húzva, persze, hogy nem lehetett érezni. Na ezt rendbe tettem, azóta élmény, lehet adagolni a gázt, a féket, szépen lehet ívre tenni, de ha valamit elnézek akkor büntet is rendesen.
Szóval most még a friss élmény ugyan, de ilyen jól "érezhető" autó eddig talán a GRID-ben volt számomra.
Megyek is vissza, csinálok pár questet, aztán amerre az út visz -
ForRedGlory
félisten
3 béta kulcs gazdát keres. Privátban...hogy olyan kapja, aki legalább ide be van regisztrálva.
-
BoneDragon
veterán
-
BlackSoft
addikt
válasz BoneDragon #418 üzenetére
Annyira még nem mentem bele, nem is akarok, majd inkább a végleges játékban próbálok ki mindent
(#420) BoneDragon:
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz BoneDragon #420 üzenetére
Irány Salt Lake City környéke
-
Balathruin
veterán
válasz BoneDragon #420 üzenetére
Van hegyes havas rész Király a hely, eszembe jutott a régi jó öreg NFS 3....
-
ricshard444
veterán
-
R3laX
addikt
Hali!
Vajon lesz 2X-es antialiasing a véglegesben? FXAA-val megvan a 60FPS fixen, de 4X-esen durván, akár 23-24FPS-el is erőlködik. Egyébként jó a hangulat, nekem bejön.
-
TommyX_
őstag
Egy forgalmi kocsi kijött elém és a fák között annyira megpörögtem, hogy ez lett belőle
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Reaper
őstag
Nekem eddig sikerült 1 őzet, meg pár felelőtlenül a mellékúton kóricáló gyalogost elcsapnom, béke poraikra, átjöttem SF-be, irány dél, most kipróbálom a HC módot, just for fun
-
szami777
addikt
Index, ami még hiányzik nekem. Ok, tudom, hogy ez nem egy Euro truck simulator, de akkor is
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Reaper
őstag
válasz Balathruin #428 üzenetére
Persze én is tudom, nem is célom, de az őz pl pont úgy rohant át előttem ahogy élőben már egy párszor. Bár akkor nagyobb szerencsém volt.... és kisebb tempóm
-
BlackSoft
addikt
Na, megoldottam, van 144fps-ig limit. Probléma, ha a kártyád tud ennyi fps-t kisajtolni, akkor lesznek gondok -> a kocsi ugrál a tetőkre, kibugzódik a világból, és a hangok zakatolnak
-
BoneDragon
veterán
Mondjuk az elég vicces, hogy a városokba alig találkozni autóval, de ha időre kell versenyezned akkor hirtelen mindenki hazaindul a munkából...
-
Balathruin
veterán
válasz BoneDragon #432 üzenetére
Naigen, ez gondolom senkinek sem tetszik...
-
ricshard444
veterán
Elmentem a hegyekbe és az erdőbe kocsikázni egy alap Ford Focus -szal és arra gondoltam, hogy mennyire feelinges lenne barátokkal egy lazát menni együtt és közben dumálni. Vagy mondjuk egy megbeszélt helyről indulni és kitűzni egy távoli célt, Gumball 3000 szvsz
Ilyen téren hatalmas potenciált látok benne, engem nem igazán hat meg a 2D -s kukoricában taposás, de biztos van aki azt élvezi.30 fps -t viszont kilőni és beszerezni egy kormányt, itt jön ki az élménye leginkább.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
BoneDragon
veterán
válasz ricshard444 #434 üzenetére
Áh én még mindig tátott szájjal csodálom a tájat, csillagos 5-ös a pályatervezőknek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BoneDragon #435 üzenetére
Majd abbahagyod, ha szemedbe megy egy bölény.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BoneDragon
veterán
válasz TESCO-Zsömle #436 üzenetére
Lovon mentem át előbb!
Viszont valaki csinálta azt a küldit, mikor ford gt-vel kell menekülni rendőrök elől? Hogyan kell lerázni a helikoptert?
-
Cseri0058
őstag
Ez a béta meddig tart?
Van valakinek még béta kulcsa? -
BlackSoft
addikt
válasz Cseri0058 #442 üzenetére
Talán hétvégéig. ForRedGlory fentebb jelezte, hogy van pár kulcsa, kérdezz rá.
-
BoneDragon
veterán
válasz Balathruin #440 üzenetére
Merre van ez a mapon? Este meglesem.
-
Balathruin
veterán
válasz BoneDragon #444 üzenetére
Asszem 4 pályán gyilkoltam le a rekordot, ha megint fent leszek, akkor leírom, hogy melyek azok. .
-
eLit-MiLan
őstag
válasz ricshard444 #447 üzenetére
Alul írják, hogy 60as korlát lesz PC-n.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
ricshard444
veterán
válasz eLit-MiLan #448 üzenetére
Telefonon nem tudok ramenni a linkre most, ezert kerdem.
Vannak dolgok...
-
Mate
nagyúr
válasz ricshard444 #447 üzenetére
Abu85 szerint csak látszólag lehet majd 60-ra állítani, valóságban 30 marad.
"Arról van szó, hogy a játék alatti motor 30 jelenetet számol másodpercenként. Ez fix. És ebből a harminc jelenetből számol majd harminc képkockát. Mivel a motor jelenetlimites és a szinkronizáció is ehhez van kötve, így a 30 fps logikus minden platformon, mert egyszerűen nem lesz több jelenet, amiből képkockát lehet számolni. A PC-s verzió csak annyiban módosul, hogy megoldják, hogy a FRAPS 60 fps-t írjon ki, de ettől még nem számolnak 30-nál több jelenetet, mert erre tervezték a motort."
Ezzel ellentmond az, hogy most simán lehet 60-al tolni, amit elvileg az elmondása alapján nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest