- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroX92P
tag
Lehet benne driftelni de ésszel, nem elég erősek az autók, 10es szintig lehet tuningolni addig engedi a beta, ott már lehet valamit kezdeni vele. Hegyen ahol havas jeges kifejezetten jól használható hc ba, de ez nem nfs itt ha túl gyorsan próbálod elszállsz ha túl lassan akkor meg semmi....ill nem is tdu itt a hc nem azt jelenti hogy a tapadási együtthatót csökkentik 2tizeddel egy cfg be
-
Sotyks94
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #92 üzenetére
Lehet tényleg így van, abban az esetben meg nem értem miért ragaszkodnak az eredeti nevekhez. Sok játék csinálja hogy lemodellez egy autót, és ráaggat egy hasonló, de mégis más emblémát, és egy random nevet. Szimulátorokat kivéve engem ez nem zavar. Mind1, én azért jobban örültem volna egy jobb törésmodellnek, de ez van, ezt kell nemszeretni :/
Amúgy hétvégén írtam a supportnak hogy miért nem jött visszaigazoló levél a béta jelentkezésemre, elvileg max 2 munkanap alatt válaszolnak, és mégis, kedd este van és nem jött válasz. Nem tudom hogy nem tudnak, vagy csak nem akarnak erre válaszolni, de mindenesetre elég érdekes.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sotyks94 #102 üzenetére
Ez azért van, mert a legtöbb ember nem arra vágyik, hogy névtelen utánzatokat törjön ronggyá, hanem hogy olyan autók volánja mögött ülve versenyezzen, amiket jó eséllyel életében nem fog látni. Sőt, az autós játékok úgy általában nem arról szólnak, hogy hazavágd a gépet, hanem egy adott útvonalat elsőként teljesíts.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bazso29
aktív tag
Na ma a meló helyett egész nap twitcheltem, meg tegnap is, meg facebook, meg tdudrivetime.. Meg az egész Route909 alatt is raffleztam éjjelente.. De megvan, végre lett egy működő kód délután!
Első benyomás alapján azonnal le kellett porolni a kormányt és összerakni 2 év után. Másodjára rájöttem, hogy folyamatosan crash-el a Momo miatt még az uplay is, így maradt a bill., mert a gamepaddal is összeakad.
De, jó a játék, nagyon rendben van már most is! A TDU2-höz felesleges is hasonlítani, fényévekkel komolyabbról van szó. A jelenlegi konfigomon csak néha esik be 30 fps alá 1080p fullon, simán játszható.Jópofa, hogy csak azt üldözik a rendőrök aki szabálytalankodott. Ha nem tartod fel őket, akkor végig lehet nézni mellette 1-esben gurulva (vagy éppen driftelve), hogy hogyan próbál menekülni.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
bazso29
aktív tag
Kiderült nem a kormány miatt fagyogat, nélküle is kidobál főleg ha új területet fedezek fel. Vezettem azért a kormánnyal is alap beállításokon: HC-ban (ami kikapcsol minden segítséget), hóban "hegyről le", autót belenget, nitrót rátol és így képes az adott íven szépen tolni a hátulját. Ehhez még gyenge a Challenger, erősebb autóval menni fog ez szépen.
Az irányítás tetszik, ellentétben a TDU2-vel szerintem ez nem lehet akadálya annak, hogy ne legyen majd hosszú távon tömeges szórakozás a játék.
Egy kicsit TDU1, egy kicsit Driver-szerű, de az ehhez képest sínautózás. Ahogy Zero is írta, pl. civileket kerülgetve könnyen kibillen az autó az egyensúlyból és lehet is összeszedni. Meglepődtem mikor autópályán először szembe sávba kerültem. TDU-ból megszokott volt már, hogy milyen tempóval jönnek az autók.. ez lett a vesztem, itt jóval gyorsabban elém érnek és nem félnek. Nem rántják el a kormányt, lehet őket kerülgetni. Sebességérzettel sincs egyelőre gondom, a Challenger 265-öt megy alapon, teljes palack nitróval 278-ig húzott. A sűrű forgalomnak is köszönhetően kellemes a tempó, de ez lehet változni fog ha megszokunk pl. egy Lambót.
A térkép NAGY, a táj változatos. Miamiban még nyár van, ezer fok, pálmafák, bikinis csajok, 50 km-rel odébb New York előtt meg kellemes őszi időt idéző sárguló lombok, lehulló levelek fogadnak. A havas táj meg hab a tortán.
Szerintem az ára ellenére sokan fogják megvenni és kevesebben fognak csalódni, így télen remélhetőleg komoly tábor fog összegyűlni csapatásokra. Kevés lesz az a 8-as layer..- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Sotyks94
aktív tag
Grat Szabad érdeklődnöm hogy mik azok a források ahonnan tényleg lehet is szerezni? Mert bár sok helyen ígérik, de eddig 1 tényleges giveawayt sem látta még. Vagy lejárt, vagy kamu.
@TESCO-Zsömle
Hát nem tudom mások mit akarnak, én ugyanúgy élvezem a játékot hogy ha alámraknak egy lamborghini veneno-t, mintha alámraknak egy pontosan ugyanúgy kinéző kocsit, más névvel. Finoman szólva nem izgat mit írnak a tooltippbenn hogy mivel gurulok, amelyik autót szeretem, azokat úgyis felismerem egyből, és ha tényleg csak ez az egy áll annak az útjába hogy legyen rendes törésmodell, akkor továbbra sem értem.
Nah mind1, de szerintem lehet ezt a licensz dolgot zárni, mert végülis már megvan hogy licensz kocsik, gyenge törésmodell.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Edem05
őstag
Huhúúú most kaptam meg az Ubi-tól a kódom, már töltöm is lefelé!
-
Sotyks94
aktív tag
Grat, én sajna nem kaptam
Kérdés: Akik kaptak (nem csak most, hanem úgy összesen valamikor kaptak ubitól emailen kulcsot) azok előtte kaptak visszaigazoló mailt is? Mert én (és sokan másik itt is, meg neten máshol is) nem kaptak visszaigazoló mailt a béta reghez, és azon filózom hogy akkor azok az emberek hiába várnak a kulcsra? Ubi support 3 napja nem válaszl a kérdésre, hátha innen megtudhatom. -
törölt tag
Nekem még mindig nem küldtek kódot... -.-"
Én sem kaptam visszaigazolót...
[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam én is kulcsot, meglátjuk milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
törölt tag
Kaptam végre egy e-mailt a Ubisofttól...Mi áll benne? "Ubisoft Support - please give us your feedback!" adtam nekik 1 pontot, nesze semmi fogd meg jól... ezt bezzeg van pofájuk küldeni, de a kódomat még mindig nem tudták....
-
Honzi
senior tag
Most kaptam én is kulcsot.
Kíváncsi vagyok milyen lett.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
törölt tag
Hát ez hihetetlen.
-
törölt tag
Bezzeg én 7 e-maillel is regisztráltam a hétvégénn, de semmi... -.-
-
Mate
nagyúr
Ma kaptam emailt, benne beta kulccsal. Azt se tudtam, hogy megy a béta :d Na mindegy, beregisztráltam. Eddig nagyon bejön a játék, a mapp rohadt nagy és változatos, játékosok eddig normálisak voltak, grafika szép, simán fut úgyhogy happy vagyok
-
Aino
tag
Üdv!
Nekem is sikerült bekerülni a beta tesztre. Viszont nekem lenne egy hatalmas problémám a játékkal. Folyamatosan beakad a kép és a hang játék közben, sőt még a térképen is 2-3 másodperces megfagyások vannak. Néztem már full low-on is ugyan azt csinálja városban és vidéken is. Kikapcsoltam az msi afterburner-t is és úgy is jelentkezik ez a hiba. Nincs vkinek vmi ötlete, miért van ez? 14.4-es driver van fent. -
mlinus
őstag
Nagyon tetszik a játék, bár a grafika kicsit csalódás, de kárpótol a hatalmas map. A fizika szerintem nagyon tuti, sokkal jobban bejön mint a TDU, tökéletes keveréke az árkád és a szim irányításnak. Az ütközések illetve az ugratások továbbra is furcsák, csakúgy mint a TDU-ban, de sebaj.
-
törölt tag
Ti egyáltalán mikor jelentkeztetek? -.-
-
törölt tag
Poén az, hogy én is, ugye 7 e-maillel, de egyikre sem kaptam az égvilágon SEMMIT.Se értesítő, se kód, se semmi...Hihetetlen ez az ubisoft... Úgyse fogok már péntekig kapni kódot...tököm tele van már ezzel a céggel
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #57770240 #133 üzenetére
Jah, igen. Máténak van igaza.
uPlay fiók kell, nem email. Ha csak simán beírtál egy mail-címet és jelentkeztél, azzal semmire nem mész, én is csináltam egy ilyet, de a mail-címen utána 24 órán belül aktiválni kellett volna az új uPlay fiókot, amit én nem tettem meg, úgyhogy mintha nem is jelentkeztem volna azzal a címmel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
Akkor 7 fiókkal, na...Arra se figyelek már oda lassan, mit írok :S Mindegyiket időben beaktiváltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
5 perc szerkesztési idő lejárt...De: NDA-t eltörölték, és mégtöbb kulcsot küldenek ki ma.
-
addikt
Ma kaptam én is béta kulcsot. Kaptam mailt is pár napja hogy mostantól figyeljem a postaládát mert barmikor kaphatok. Egyébként amint lehetett e3 alatt jelentkezni én jelentkeztem rá.
Elég sok játékom van hozzákötve uplay accomhoz PC - xbox360 - PS4 szerintem azt is néztek valóban.Pont valamelyik nap gondoltam rá hogy kéne mar valami TDU2 szerű game el tolni, csak nincs mivel. Pedig anno mennyit toltam vele...
Na de majd most csak jöjjön le. -
Sotyks94
aktív tag
3 napja megkérdeztem a kedves uplay supportot hogy még mis mi a retekért van az hogy sokan nem kapnak kulcsot akik rég óta jelentkeztek, meg hogy miért van az hogy sokan nem kaptak még visszaigazoló mailt sem, erre ez jött válasznak (3 nap alatt...):
Bruno @ Ubisoft Customer Service:
Thank you for contacting us regarding your request to join The Crew Closed Beta. Successful Players will receive their keys over the coming days so please keep an eye on your inbox to find out if you have been successful.If you are not successful this time, then please keep an eye on The Crew website for news and any future announcements.
http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-gb/home/
Once again thank you.
Ez most jött 5 perce. Nem tudom hogyha péntekig tart akkor mit értenek "coming days" alatt, és hogy a kérdésem lényegére, vagyis hogy miért nem kaptunk visszaigazoló mailt, miért nem válaszoltak... Eléggé szétszórt és vacaknak nézem ezt a ubis/crewos support/netes bagázst. Remélem ez azért van mert a normális munkaerő a játékon dolgozik....
Anyway, ha holnap sem kapok semmi kódok akkor nagyon hálás lennék ha pár órára valaki innen aki nem használja 24/7-ben kölcsön tudná nekem adni a játékot Természetesen adok biztosítékot rá hogy nem verem át, meg nagyon meg is köszönném
-
Honzi
senior tag
Játszottam vele másfél órát szerintem teljesen korrekt az irányítás így sporort modban bár pontosan nem tudom hogy így mi az ami be van kapcsolva és mi nincs.
Szerintem sokakat a grafika fog zavarni de engem nem túlzottam érdekel amúgy se tudnám maxon futtatni.
Ha valaki gondolja fel is vehet aztán lehet együtt csapatni.
Egy kis live streamet kértek haverok itt meg lehet nézni ha érdekel valakit még a játék kezdetekor. [link][ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
mlinus
őstag
A graf nálam maxon megy, de az fps 30-ra van zárolva, configban mondjuk ki lehet lőni, csak ekkor kissebb bugok jelentkeznek de nem olyan vészes, remélem azért a végleges verzióban nem kell trükközni.
Maga a graf egyébként elmegy, tényleg nem nagy szám, kicsit hasonlít a TDU-ra olyan szempontból hogy a zöld területek sokkal szebbek mint a városok - azok nem annyira jöttek össze. de a nagy bejárható terület kárpótol. Ja és hatalmas a forgalom.
-
addikt
Hat elég felejtős.
Free to play nek talán jó lenne de semmi több.
Ahogy nézem kocsi sem lesz benne sok. De biztos lehet majd venni dlc kent hozza.
Autos játéknak Forza és Drive Club illetve Project Cars mellett igencsak ciki.
Ha meg arcade kell akkor NFS.
Szerintem a készítők sem tudtak eldönteni mit akarnak de ha más nem arra jó volt a béta, hogy lássam ezert kar lesz pénzt kiadni. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ImpersonatoR #144 üzenetére
A készítők nagyon is tudták, hogy mit akarnak, ez a harmadik ilyen játék a szériában, és még mindig nincs ellenfél.
Forza, Driver Club kötött pályás versenyjáték, a Project Cars meg aztán főleg. Hogy hasonlíthatod össze egy Open World-el őket? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a Battlefield 4 mennyivel jobb shooter, mint a GTA4...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mate
nagyúr
válasz ImpersonatoR #144 üzenetére
Már ne haragudj, de ez nagyon buta hsz volt. Normális arcade autós játék nem jött ki kb. 4-5 éve.
A hasonlításodról meg TESCO-Zsömle leírt mindent.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Én kiprobáltam ugyanaz mint a ridge racer online verziója volt, majdnem egybe lemásolták csak az ingyenes volt+ mikro tranzakció. Ez se fog sokáig élni mint ahogy azt is hónap végén lekapcsolják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest