Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz #19482368 #90861 üzenetére

    Én is úgy látom azért félreérted egy kicsit. Nyugodtan adhat buta eszközt a szolgáltató, de akkor azt a buta funkcióit tudnia kéne hibamentesen, vagy ha nem, legyen készen supporttot adni ingyen, és ne vonogassa a vállát a telefonba egyből, hogy nem garantálja. Legegyszerűbb az lenne, ha lebutítanák annyira butára ezeket a szar HGW-ket hogy lenne rajta egy LAN kimenet csak PPPoE kapcsolódásra, és +3 LAN csak IPTV-re, és rákényszerítenek az ügyfeleket, hogy úgy mint a régi szép időkben rakja rá a saját kis routerüket. Ilyen minimál kivitelbe legalább még a szar hardverből csinált is lehetne egy stabil jól működőd HGW, és a szoftver is kevésbé lehetne elcseszhetőbb.

    Nagy százalékban olyan gond van ezzel a wifis és router funkciós szarjaikkal, amik nem azért szarok mert rosszul vannak konfigurálva, (amit persze nem is garantál) hanem egyszerűen hulladék minőségű szoftvereket engednek rá ezekre, kb házilag készített verziókban, meg hát persze az olcsó szar hardvereket rendelik be, amit a beszállítók örömmel kisöpörnek nekik az elfekvő készletekből, és ezek után még képes és az ügyfelet nézi hülyére, hogy nem garantál semmit, hát persze, így kurvára nem kell garantálni semmit.

    Egy szó mint száz, az ÁSZF szerint az egész wifi témában ők a helyes konfigurálást nem garantálják. Vagyis, azt garantálnia kell, hogy az eszköz működésének hibamentesnek kell lenni wifi-vel együtt is, vagyis olyan hülyeségeket nem csinálhat, hogy befagy, egy fullon hajtott wifis eszközzel, vagy épp dobálja a eszközöket lefelé folyamatosan, miközben full jelerősség van az eszközökön, és nincsenek külső zavaró szomszédok sem.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák