Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    válasz barko #7051 üzenetére

    Valami rohadtul nincs rendben a T-ragédia társulatnál az biztos.

    A telefonos ügyfélszolgálaton ülő emberekkel beszélgetni gyakran fáj. Ezen kívül meg teljes a káosz, mindegyik mást mond, össze vissza beszélnek.

    Most váltottam ADSL szolgáltatót, tudtam, hogy rázós lesz, de az olcsóbb ár miatt megéri.
    4 Mbit csomagban voltam enternetnél T-ragédiáéknál pedig 8 Mbit kellett. Viszonylag gyorsan sikerült lezavarni az ügyet, csak 4x hívtam fel őket.

    1.

    - csaj veszi fel a telefont, mondom neki mi kéne, gond nélkül elkezdi felvenni a rendelést, de ott elakadunk, hogy van csekk amit be kéne fizetni... jó! megyek befizetem, csaj megígéri, hogy másnap vissza hív, és megcsináljuk a megrendelést...

    2. ... 1. csaj nem hívott, én hívtam őket újra

    - másik csaj a telefonnál, teljesen készen van, nem jó semmi, 4 Mbit -ről nem válthatok 8ra, az se jó, hogy a jelenlegi adsl más néven van, mint majd náluk. Na WTF?! Csaj közli:
    a.) az enternetnél írassuk át a netet arra a névre amin náluk lesz majd
    b.) ha ez megvolt hívjam őket, s ők rendelnek nekem 4mbit csomagot (ami a honlapon nincs is, csak ászf -ben eldugva) és majd náluk válthatok 8 -ra.

    na, csodás, mindegy, átírás megtörténik, hívom őket

    3.

    - sráccal beszélek, nagyon méla, alig beszél valamit, teljesen el van varázsolva, vagy csak félig alszik. Minden gond és kötözködés nélkül megrendeli a 8mbit csomagot és búcsúzunk.

    eltelik 1 hét, kapok egy a/4 méretű levelet, kb fél kiló, benne a t-ragédia net szerződés, meg egy halom tájékoztató papír, ászf kivonatok stb.

    4.

    - felhívom őket újra, csaj veszi fel, újabb arc, kedvesen közli : A MEGRENDELÉS EL LETT UTASÍTVA!!!
    - ugyan miért ? - Ő azt nem tudja! annyit tud, hogy el lett utasítva!
    - jó akkor most mi lesz?
    - megrendeljük újra!
    - és azt nem fogják elutasítani?
    - egész biztosan nem!
    - jó. akkor rendeljünk!

    ... erre rá pár napra megtörtént a váltás, a sebességet is feljebb rakták (igaz messze a központ, így nincs meg a max, de ez marhára nem érdekel.) ... remélem most egy évig gond nélkül boldog lehetek.

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Új hozzászólás Aktív témák