Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyix

    őstag

    az milyen dolog, hogy azon a kábeltv hálózaton, amin vagyok 7 db-ket ugrál a downstream snr mostanában?

    Bevezetéstől 2 héttel ezelőttig volt 34-36 db között.
    Azóta néha hirtelen (értsd 1 másodpercen belül), esik akár 7 db-t az snr, 26-28 db-re, és órákig ott marad, majd ugyanilyen hirtelen visszaugrik 34-36-ra.

    Merthogy fura egyébként, de a kábelnetnél már 30 db alatti snr rossznak számít (vicces főleg mert egy adsl még 10 db-n is stabil), és amikor beesik 30 alá, elkezd lassulni és összevissza szakadozik.

    Így azt csináltam, hogy a modem előtt lévő elosztót (hogy a tv-be is menjen kábel) kiszedtem, így nyertem 3db-t ami pont elég arra, hogy amikor hirtelen leesik az snr, még 30 fölött legyen (31-32), szóval ne szakadjon. Most mivel normális snr van dél óta, ezért 37-40 között van. Most visszarakhatnám az elosztót, és menne a net tv-stül. De ha megint leesik az snr, akkor megint szétszakad a net, így vagy tévé, vagy 2 percenként szakadó net lehet.

    Valaki tud valami magyarázatot erre a hirtelen csökkenő snr-re? mert én nem.... btw ilyenkor a kábeltv képe is hirtelen szemcsésebbé válik, és van amikor 10 másodpercen belül 4szer is vált. Ja persze a t-nek szerda óta nem sikerült semmit tenniük... mert akkor jelentettem be, mivel mostanában vált a jelenség rendszeressé.

    [ Szerkesztve ]

    szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Új hozzászólás Aktív témák