Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TannerHUN

    aktív tag

    Sziasztok!

    Update az ügyemben:
    Délelőtt ment el egy újabb szerelő. Felfedezte, hogy az előző szerelő csak egymásra sodorta az érpárokat. "Kijavította" úgy, hogy tett rá egy műanyag kupakot, ami fogja. Ezt úgy kell elképzelni, mintha egy szakadt kábelre szalagot tekernének. Na mondom király... :DDD Ki sem cserélte az eszközt, hanem elviharzott. Azt mondta, hogy most már az eszköz és a kábel nem lehet problémás. Megbeszéltünk, hogy 1 órán belül visszahívom, hogy jó lett-e az internetkapcsolatom vagy sem. Hozzátette, hogyha hívna az ügyfélszolgálatos, akkor minősítsem már jól a szerelést. :(( Jött az automata SMS, hogy a hiba lezárva.

    1 órán belül (délelőtt 11 óra után) visszahívtam a szerelőt. Mondta, hogy jó, akkor bemegy a központba kártyát és kábelt cserélni.

    Délután 15:00 után visszahívott, hogy nem lesz internetem (ezt nem is gondoltam volna :C ) az áthelyezés miatt. 10 perc után újra lett internet. Megbeszéltük, hogy újra egy óra múlva visszahívom. Hangsúlyozta, hogy az ügyfélszolgálaton ne jelentsem a problémát, mert dolgozik rajta. Na itt kezdtem elgondolkodni egy kicsit, hogy ugyan mit mókolnak a központban...

    Rá egy órára újra szakadt a kapcsolat, így felhívtam újra a szerelőt. A hangján hallatszott, hogy "nagyon nagy" az együttérzés. Holnap délelőtt tud egy új HWG-t hozni, hátha azzal "megszűnik" a probléma. Újra hangsúlyozta a fentebb olvasható dolgokat, majd elköszönt.

    Most este 18:00 után felhívtam az ügyfélszolgálatot és jelentettem a fennálló problémámat. Hozzáteszem, hogy nagyon sokáig tartott, mire elértem egy ügyintézőt, addig hallgattam a "szép" zenéjüket. Az ügyfélszolgálatos nem tudott mit kezdeni vele, csak újra megnyitotta a hibajegyet.

    Na most kérdezem én, hogyan a francba gondolják mindezt? :W Hülyének néznek vagy mi? 7. óta nem tudják a problémámat orvosolni... :(
    Lehet ennek valamit csinálni vagy hoppon maradtam? Ez már szerintem az egész ÁSZF-t túlszárnyalja.

    [ Szerkesztve ]

    TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

Új hozzászólás Aktív témák