Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    Topikgazda

    válasz Degeczi #39165 üzenetére

    A költözés azért más dolog.
    Te vállalod, hogy adott címen a helyhez kötött szolgáltatást, adott ideig(2év,1év, határozatlan) igénybe veszed és fizeted.
    A szolgáltató vállalja, hogy adott helyen biztosítja az elérést.
    A költözés a te döntésed, azt is te döntötted el hogy 2 évet aláírsz(nem 1et kevesebb kedvezménnyel vagy nem írsz alá és fizeted horror áron).
    Ha elköltözöl olyan helyre ahol nincs optika s eddig neked az volt 120as csomaggal, most pedig csak 30as DSL a maximum, a szolgáltató rugalmasan kezeli és adja a kisebb csomagot kisebb havidíjért.
    Ha olyan helyre költözöl, ahol nem elérhető, akkor is szokott lenni egyedi elbírálás és elengedheti a szolgáltató. A Telekom elég rugalmasan kezeli ezeket az eseteket.
    De azt is mondhatná, hogy érvényes szerződésünk van, s oldd meg, hogy pl az ingatlan vevője átvegye vagy fizesd amíg le nem jár vagy kötbér, de szerencsére ez ritka a Telekomnál(legalábbis amennyire én tapasztaltam).

    Elhalálozásnál egyértelmű, hogy megszüntethető ha az elhunyt nevén volt, mert nem vagy köteles használni az Ő igényeire összeállított csomagot. (Amennyire én tudom, a hitelt is visszautasíthatod, ha nem tartasz igényt az örökségre. De olyan nincs, hogy a luxus sportkocsi kell, a vidéki faviskó a devizahitellel nem. Mindent vagy semmit a 2 opció).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák