Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #00809728

    törölt tag

    válasz petne #2696 üzenetére

    Hát akkor én kifogtam egy igazi "sárkányt" igazából látszott rajt a hozzá értés de nem tudta ezt nekem bebízonyitani.

    Annyit mondott a régi szerződésemet látja arról kaptam is az utcsó befizetésről egy másolatot de az uj még készülőben.Nos én ezt nem értettem.
    Mikor kérdeztem tőlle ,hogy mit ért ezen akkor valamit zagyvált őssze-vissza és igazából már elvesztettem a türelmemet+mennem kelett melozni.
    Vagy én vagy hülye vagy tényleg körülőttem sok a jó képességü emberke.

    Lényeg ,hogy nem kaptam számlát amit be tudnék fizetni sodexhu-n.Ahoz meg kell amit már leírtam.Sőt azt se tudom mi az e-mailom.Mert axelero változott majd lett t-com,t-online
    a csaj mind a 3 probált belépni de sikertlelenül.

    Petne!

    Igazából nekem csak a Szfvári bandával van gondom felületes és híhetetlenül alulképzett némelyik kollégájuk.
    Szerződést csináltunk 4mb-ról 8-ra semmit nem mondtak ,hogy a sodex nem müxik egyenlőre de ne idegeskedjen + az e-mailja megváltozott stb...Kérdeztem a sodexet és nagy mosojt kaptam és a szavakat ahogy eddig feladta ugy kell.
    kb 3* voltam bent 3órát és senki nem tudott érdemben annyit segiteni mint itt.Legalább azt a kurva linket közzétehették volna hol van a sodexes cucc feladására lehetőség.Ott nem tudták+itt tudom meg a csekkek ha lejárnak nincs gond mert bla-bla.Nos nekem ezzel van gondom és nem a társasággal.Kiváncsi lennék ha azok az emberkék maszekok lennének ,hogy tudnának a valos életben megélni.
    Ennyit bemászkálni már kicsit ugymond sok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák