Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Srácok!
    2/1-es netem van FGA2235-ös ont eszközzel, ez már szereld magad dobozban jött, előtte 1/1-es volt FGA2233-assal, pppoe PT módban, ez megjött, bepakoltam, pppoe PT-t kipipáltam a menüben, kikapcsgobbal nyomtam egy power ciklust, és minden ment rendben, idáig.

    100.100-as ipt- kapok, de a miazip-m oldalon persze a megszokott 31.46-os jön, azaz nat mögé tettek, csak nem értem, miért. Ha kint vagyok külföldön, csak úgy gondolnak egyet, és nem érem el az itthoni eszközöket? menüből kipipálva se akar visszaálni az eredeti állapot, úgyhogy asszony hívja a központot.
    Nade tényleg én emlékszem rosszul, és a pppoe pt kapcsoló igazából semmire se jó? OKé, azt beválllatam, hogy a nonstopwifi rész az usb-s modemes résszel nem fog működni, lényegtelen, de hogy most még ezt se tudom visszaállítani...

    Most sikerült a 46-os ip tartományba visszatérni, most meg kaptam egy 186-ost... Mi ennek a pontos menete, ha nem az, hogy a sima router módban lévő ont eszközre felcsatlakozok, pppoe pt gomb elhúz, ment, majd modem is és router is restart?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák