Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Zeki #133258 üzenetére

    A Netflix és társai más kategória, eltérő jellegű tartalomszolgáltatás, meg más a helyzet, ha valahol eleve úgy indultak, hogy csak azt és úgy adják és kész, nincs korábbi, másmilyen technológiájú szolgáltatás, amit már sok előfizető megszokott.
    Vannak előfizetők, akik követik a változásokat, újabb technológiákat...stb., őket egyszerűbb lenne más irányba terelni - vagy már léptek is maguktól -, de az összhöz képest, ez elhanyagolható hányad, a többség nem szívesen változtat. (Sok más területen is jelen van ez, nem keresik a jobb, olcsóbb...stb. alternatívákat, azt használják, amit anno elkezdtek.)
    Összetett dolgok ezek, a szolgáltatók pedig rendelkeznek olyan mutatókkal, amik alapján dönteni tudnak, hogy egyik vagy másik szolgáltatásban érdemes és megéri változtatni, vagy sem.
    Ha például kényszerűségből a tervezettnél korábban be kell vezetni egy új típusú boxot, amin csak HDMI csatlakozó van, SCART és társai nincs, már az is érvágás lehet, mert még mindig sok olyan háztartás van, ahol nincs annak megfelelő tévé.

Új hozzászólás Aktív témák