Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz stigi02 #23489 üzenetére

    Ezek összesen kb 120W-ot kajáhatnak működés közben, nem nagy kaland, egy sima offline fsp nano 800 is tudja, már ha meg tudod oldani, hogy egy ups van központi helyen, és onnan mindenhova eljut a védett 230V. Nekem anno 3 helyiségben 3 ilyen volt letéve, mert nem akartak kábelezgetni, elmentek a 60-80W-os fogyasztók egy órát is áram nélkül, nem néztem pontos értéket, de kb 400W volt az a határ, ahol már gyorsan merült, és küzdött, alatta, pláne 100W alatt teljesen jól muzsikáltak azok is. Olcsó volt, én még az elődjét, a nao 600-at vette,m, ha jól emlékszem, nem volt 10 ezres darabja.
    Jó volt, de ma már egy 3Kw-os apc adja mindennek az energiát, gyakorlatilag semmivel se vagyok előrébb, csak központosítva van, online figyelhető, vezérelhető, több a tartalék, és több a rendelkezésre állás is, nomeg a saját fogyasztás is, azz áráról már nem is beszélve. :D
    Jó lesz oda az fsp nano 800, vagy valami hasonló kis egyszerű.

    Illetve még egy fontos rész, azt azért csekkold le, a routered ad-e belső hálót, ha nincs net, telekomos- vodás ont, hgw eszközök megcsinálják, hogy elszáll a belső háló, ha nethiba van, azaz elvágják a netkábelt két sarokkal arrébb, és nekifog a telekomos eszköz újraindulgatni, szétesik a belső háló, openwrt-s routerek erre tökéletes megoldást nyújtanak, de ha nálad elmegy a környéken a net, és ekkor szétesik a belső hálód is, ebből a szempontból majdnem ugyanott leszel, mint ha nem lenne szünetmentes mögött minden.

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák