Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz libus #17062 üzenetére

    ;)
    Durva amúgy, ilyen brutál akkukapacitással egy IDLE magára hagyott gép minimális fogyasztása mellett az sem baj, ha nincs szoftveres leállítás mert akár egy napig is bírja. :D

    Sajnos tuti sokat fogyaszt, minél nagyobb annál többet jellemzően 30-50W-ot is akár napi 120W-ot is tehát 9 nap alatt 1kW-ot tehát havi szinte akár 3kW-ot is megehet egy ilyen cumó akár rá van kötve valami akár nincs.

    Sajnos ezeket az adatokat sokszor titkolják, azt is mennyire "szép" a kvázi szinusz amit kiad mert azért a durván négyszögjelestől sok kvázi szinusz messze áll és inkább közelebb van a jelgörbéje a tiszta szinuszhoz.

    Vagy azt, hogy NULLA terhelésnél is kikapcsol e, tehát egy pár Watt-os router-t vagy egyéb ilyen dolgot tud e tartani vagy lekapcsol erről is volt szó a topikban, a CyberPower volt aki írta, hogy a minőségi CP sorozata nem kapcsol le de azt nem tudom, hogy ez minden UPS-ükre igaz e mert a tiszta szinuszos CP sorozattól nagyon messze van az olcsóbb szériás termékei.

    Amúgy vegyél egy ilyet, nemrég másnak is ajánlottam: [link] 4k elektoromos fogyasztásmérő, nekem is ilyen van, vicces, hogy egy kisváros villamossági boltjában vettem és olcsóbb volt mint 4k.

Új hozzászólás Aktív témák