Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Cs1csó #16478 üzenetére

    Köszi a magyarázatot, akkor jól emlékeztem hogy valami gebasz lehet.

    Az a baj hogy tiszta szinuszos nagyon drága, annyit nem szívesen szánnék rá. Persze van előnye, mert azokon általában van kijelző így lehet látni mennyi szufla maradt benne, illetve nem kell attól tartani hogy valamelyik eszköznek baja lesz vele, mint a kvázi szinuszos jelet kibocsátó ups-el szemben.
    Igen így éri meg összekötni hogy legyen dupla védelem.
    Sajnos a max áramfelvételt nem figyeltem, de azzal nem hiszem gond lenne mert a mostani 700VA-s UPS-t évek óta használom és az se produkál hibát mikor bekapcsolok 1-1 nagyobb fogyasztót. Volt hogy a TV is rá volt kötve és akkor se volt baja mikor bekapcsoltam. Nem terhelődött túl, szóval ettől én nem tartanék.

    Úgy fogom mindenképp bekötni, csak még böngészgetek milyen lehetőségeim lennének. Szemeztem olcsóbb tiszta szinuszos ups-el, de nem tudom hogy megmerjem-e venni azokat. Az APC-nek azért elég nagy neve van, és soha nem történt nálam semmi, mindig megvédte az eszközeimet.

    Viszont lenne még egy kérdésem. A mostani szünetmentesen van 2 port ami a net védelemre szolgálna. Ezzel régebben nem is volt gondom mert DSL net volt. De a legutóbbi pár évbe kábelnetre váltottam, és koax kábelen jön a net. Na most ez elvileg úgy nézne ki hogy ami jön a falból netkábel azt kellene bedugni a ups-be, majd a ups-ből a kimenetet összekötni a modemmel. De ugye itt nem tudom, mert nem RJ45 csati jön a falból.
    Milyen lehetőségem lenne hogy levédjem a koax kábelt is?
    Most jelen állás szerint úgy tudnám megoldani hogy a modemből ami jön utp kábel azt a router helyett a ups-be dugom, majd a ups kimenetét dugom a routerba. Elvileg ez működhet gondolom, de ugye a modem nincs védve így.
    Jó lenne olyan megoldás hogy már a modem elé berakni valamilyen eszközt.

    :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák