Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz minas #11885 üzenetére

    Ez is érdekes felvetés. A gyári hivatalos akkucsere mint minden GYÁRI alkatrész sokszor drága (ez így van más területen is pl. telefonakkuknál is van ugye gyári és utángyártott jelentős árkülönbséggel) Persze járhat vele garanciabővítés stb. ez is adott gyártótól függ.
    Vannak hazai webáruházak amik szintén minőségi akkukat forgalmaznak pl. Upsakku mivel veszélyes hulladék elvileg egyfajta csere megoldásban is megy a dolog (hozzák az újat viszik a régit) még nem csináltam bő két éves a UPS-em azért 3-at kibír remélem.

    MÁRKA: amit korábban is írtam olyat érdemes ami ismertebb márka, akár itt a fórumon is többet van szó róla, több termékkel is jelen vannak a hazai piacon több kereskedő árukínálatában is szerepelnek stb.

    APC, CYBERPOWER, EATON, LEGRAND, POWERWALKE, INFOSEC, GEMBIRD a többi sem feltétlen rossz de itthon alig vannak jelen pl. König, L-link 1-1 termékkel az árukereső szerint.

    Maga a márka is kevés szerintem mert pl. egy 20 ezres APC-t nehéz összehasonlítani egy 200 ezres APC-vel anyagminőség, használt elektronika, szolgáltatások mennyisége, minősége alapján.

Új hozzászólás Aktív témák