Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz csoszogi #75902 üzenetére

    Nem lehetetlen. 10 éve a google is dollárcsekket küldött reklámbevétel után. Persze kész kanossza járás volt megszerezni a pénzt. Még azt sem lehet mondani, hogy konkrét bank konkrét fiókja lett volna a tuti. Teljesen lutri volt, attól függően, hogy melyik ügyintézővel beszéltél.

    Három eset volt:
    - fogalma sincs semmiről, szerinte nem foglalkoznak ilyesmivel. Előtte pár hónappal pedig pont náluk sikerült.
    - csak beszedésre veszik át, vagyik nyiss egy devizaszámlát náluk és 30 nap múlva beszedik a pénzt, levonnak díjat a beszedését és persze a számláért. 100 dolláros csekknél a költségek súrolták az egész értékét.
    - simán megveszik a csekket, mint a dollár bankót és gyakorlatilag pénzváltásként azonnal megoldják. Ez a nyerő.

    Talán 3-4 alkalommal volt ilyenem. De volt, amikor már az 5ödik bankba mentem és az 5ödik ügyintézővel beszéltem, mire olyat találtam, ahol hajlandóak voltak megvenni. Nem volt egyiknél sem számlám, lehet az könnyített volna néha. Elsőre az akkor még létező otp deviza fiókban egy nagyobb csekkel mentem, az ügyintéző sosem látott még olyat, a fiókvezetővel nézette meg. Az megállapította, hogy valid a cucc és akadékoskodás nélkül végrehajtotta a tranzakciót. De később asszem volt, hogy egy cib fiókban, k&h fiókban sikerült. De nem ugyanott, hogy az egyikben, hol a másikban. Az otp sima fiókok nem foglalkoztak ilyesmivel úgy elmlékszem.

    Szerk, persze lehet folytatódott a tendencia és egyre nehezebb lett. De, hogy a sima otp fiók balfasz, az már 10 éve is így volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák