Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz tisn #59017 üzenetére

    Pont néztem, megnyitom a csapot, beindul a venti és kiszellőzteti a kazánt (már nem megy a központi fűtés) utána indítja a melegítést funkciót. Kb 1 perc, mire meleg lesz a víz, addig kifolyik kb 15 liter víz, ebben az is benne van, ami a kazán és a csap között volt, és természetesen a legjobb esetben is csak szobahőmérsékletű lehet.

    Ha megy a központi fűtés, én akkor se vettem észre nagy különbséget, ugyanis ha van fűtés, akkor kint hideg van, hideg a víz is. Lekapcsolja a központit, és tolja a melegvizet, de ugyanúgy legalább 1 perc, mire az odaér a 7m-nyi csőszakaszon.

    A folyóvizes részen nincsen semmiféle szivattyú, legalábbis nálam nem, van a vízműnek sajátja, amivel feltolja a víztoronyba, onnan meg jön lefelé a gravitáció hatására. ;)

    Amúgy a szerszámkölcsönző pont ezért van, felesleges ilyenek miatt jó barátokkal összeveszni. Használt szerszámot kölcsönkérni a havertól, és egy ilyen móka esetén 3x annyiért megjavíttatni nem buli, ezeknek van több db is, ha elromlik, javítják maguknak és cső...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák