Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz terra052 #176759 üzenetére
Hú, ez jó. M Mekkora? A Miyota 821A-val elvagyok, bár egy szabályozás ráfér majd, meg valahogy nem érzem úgy a húzását, mint az Orientnél vagy a 7S26-nál, amit pedig kimondottan szeretek, cserébe jó hangos. Ettől függetlenül ebben a kategóriában rendben van, viszont picit drágábban már biztos, hogy mp stoppos szerkezetet választanék.
Továbbra is nagyon kedvelem, tényleg korrekt minden szempontból. (Bár a nyomáspróba még hátra van, ebbe nem élem bele magam addig ) A számlap erős fényben tényleg ilyen szürkés, ezt tegnap fedeztem fel. (Mármint azt, hogy ennyire) A méretét kezdem megszokni, ellenben az 1:1 koppincs volta továbbra is zavar, így gondolkodom valami moddoláson. Fekete dátumtárcsa sokat dobna rajta, már ha létezik ilyesmi egyáltalán, illetve a mutatószettet gondolkodom lecserélni olyan verzióra, ahol a percmutató nyíl alakú. Egyébként ha bárkinek bármi ötlete, tippje van ezzel kapcsolatban, szívesen olvasom....De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
skx007_
csendes újonc
Ebben a színben nekem még jobban tetszik. Számomra ami fontos, minden benne van: zafír, forgatható lünetta, 20mm szíjszélesség, visszafogott megjelenés, de a zöld szín mégis ad egy sportos jelleget, de mégsem a szokásos "sportosan elegáns" elcsépelt jelző mögé bújva. Egyetlen egy bajom van vele és sajnos ez kizáró ok számomra: 49mm tokmagasság. 47mm-nél meghúztam az örök felső határt.
-
Aske
aktív tag
Nekem van három 82.. órám. Az egyiket lesegettem hosszabb ideig (aztán le is tettem róla hamar), itt az eredmény:
Látható, hogy van egy jó 24 másodperces pozicionális eltérése, ill. hordva még ezen felül is extra módon felgyorsul.
Letéve rendre olyan +-2 mp a szórása az egyes pozíciókban.
Kézen azonban iszonyatosan hektikus a járása mozgástól, hőmérséklettől és még ki tudja mitől függően. Az a +17,8 s/nap átlag az 0...+30 s/nap sietésekből adódott ki, de egy nap amikor egy kisebb gyalogtúrán voltunk 70 s/nap-ra is felment.
Tehát a pontosság nem az előnye, illetve a movement Stutter is masszívan bejátszik, szal össze-vissza lépkedhet a mutató. Jellemzően ezt is szerkezete válogatja, az egyik ugrál mint az atom, a másik egészen rendben jár.
Ellenben - mások véleménye szerint - nagyon robusztus, amit pedig én is tudok, hogy kézzel húzható ami előny és a fő dolog, marhára olcsó. A 821A egész jól is néz ki, de nem sprotnikonzervbe.
A szerkezet amúgy elég vastag, tehát lapos órát nem tudnak vele csinálni, szemben a 9015-el.Ez a három darab nálam 44-46 óra járástartalékkal rendelkezett, mely végén további belassulás tapasztalható.
Figyelem, a látható masszív össze-vissza járás ellenére, ha koronával lefelé teszem le, akkor hosszabb időtávon 5 s/nap a sietése.
Szóval amikor valaki legközelebb ilyen módon akarja bizonyítani, hogy mennyire marhára pontos órája van, annak jár előre a seggberúgás.
A jövőben ha valaki a pontosságot pórbálja meg ábrázolni, azt kérem a WatchCheck programmal a pozicionális eltérésekkel, és az egyes helyzetek min-max szórásával jellemezze.Az órákat 18-30k-ért vettem. Nem azt mondom, hogy mindegyik ilyen, de ez a nagyságrend. Ennek a szerkezetnek véleményem szerint 30-40-ig bezárólag van helye. 100 fölött egy vicc, teljesen felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest