Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RCTiv

    tag

    válasz vadászcsiga #89311 üzenetére

    Amikor órát nézegettem, négy óra maradt versenyben a legvégén (évente előjön a VENNEMKELLEGYÓRÁT gyogyi, csak legutóbbb kicsit magasabbra pozicionáltam :D)

    Longines legend diver
    Maurice Lacroix pontos s diver
    Tudor pelagos
    Tudor heritage chrono

    Az első kettőt kézben fogva jobban megfogott a LLD (a ML vastag sportos "erős" óra, mindenképpen fel kell venni, nem olyan kifinomult mindenes mint a LD, viszont kapható fémszíjjal aminek hiánya szerintem óriás hiba az LLD-nél) , a második kettőnél pedig az ár érték arány miatt egyszerűen nem tudtak versenyezni a lonzsival :) (azt tudátok, hogy nem ejtjük a g-t?)
    Plusz ha állandóan hordod az órádat, akkor az LLD mindenre jó és a másik három egyszerűen sokkal drágábban tudja ugyanazt mint a Longi. Máshogy megfogalmazva mindegyik kibebaxott faxa, nehezen tudtam dönteni, akkor meg miért ne azt vegyem meg, ami majdnem fele annyiba kerül? :)

    (azért azóta felkerült a listára a kék Tudor black bay is csak nagyon sokallom az árát és nem nagyon megy lefelé használtban sem.... Walthernál van most itthon is, érdemes élőben megtapogatni a pilvax közben. Meg láttam már steinhart meg hommage "pelagos" is van amit linkelgettetek, de az a helyzet, hogy meg sem közelítik az eredetit, mert annak "háromdés" a számlapja, pont azok a besüllyesztett indexek teszik különlegessé, csak tényleg annyira drága, hogy annyi pénzért már veszek egy használt safit, vagy nem is tudom....)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák