Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lev Abalkin

    tag

    válasz manager2220 #198390 üzenetére

    Nekem van egy ilyen szerkezettel szerelt, bézs számlapos, fehér mutatós Hamilton Khaki Fieldem (H70555523), rendszeresen hordva napi átlagban 2 másodperc körüli sietést produkál, úgyhogy a háztáji állíthatóságnak számomra nincs igazán jelentősége. A tényleges járástartalékot meg valahogy soha nem teszteltem, de kitart egy hosszú hétvégén át is.
    Az elején leműanyagozták a szerkezetet, azóta több forrásból kiderült, hogy nincs benne műanyag alkatrész, ennek azért örülök.
    Az én Khaki Fieldem 42 mm átmérőjű, 11 mm vastagsággal, tehát meglehetősen vékonynak számít, és a viszonylag hosszú tokfülek íves kialakítása miatt csodálatosan felfekszik a 18,5 cm kerületű csuklómra, a legkényelmesebb órám. Csuklómérettől függően érdemes megfontolni a nagyobbat is.
    Nagyon kortalan a dizájn, a finom hajszálvonalak miatt valahogy "drágábbnak" tűnik a kategóriatársainál, már ha ez számít valamit.
    Egyedül a szíj nem ér fel hozzá, szép, fényes kávébarna, párhuzamos szabással, de sajnos elég merev, inkább törik mint puhul, jó indok egy M1ó féle szíjra...
    Szerintem egy alapdarab lesz az óráid között, nekem is van ennél elegánsabb, búvár, stb. de ez van középen.
    Asszem, kell egy feketében is...

Új hozzászólás Aktív témák