Hirdetés

  • Kivételesen olcsó Moto érkezik Európába

    ma Az Android 14 Go rendszerű Moto E14 az Egyesült Királyságban mutatkozott be, ott 32 ezer forintnyi fontot kell fizetni érte.

  • Hibajavítások ASUS routerekhez

    ph Három kritikus sérülékenységet javítanak a most kiadott firmware-ek, érdemes telepíteni őket, ha érintettek vagyunk.

  • Destiny 2: The Final Shape teszt

    gp Finiséhez ért a fény és a sötétség egy évtizede indult harca, befutott a Bungie híres játékának a fináléja, amiben pontot tehetünk egy régóta húzódó fontos konfliktus végére.

Új hozzászólás Aktív témák

  • moordavid

    aktív tag

    válasz razzorr #186830 üzenetére

    Nem is csak "a hazai", hanem, hogy a hivatalos viszonteladói boltban vásárlással nem lesz gondunk az időszakos szervízzel. Persze tudom, mindenki aki az fb csoportban tovább ad garanciát válal, meg biztos meg hűha. Oké. Nem ezen az idegeskedésen akarok huszon pár ezer ft-ot spórolni. Nem mellesleg, ha egy jó és megbízható órást találsz magadnak, annak öröm a boltjába bejárni, eszmecserélni. Mert egy jó órás nem várja el, hogy ha bemész azonnal dönts és vásárolj. Időt szán rád, hogy felpróbáld, elbeszélgess a szerkezetről, hogy ez miért jó, az a másik meg pont azért jó. Ezt egy fórum, fb-csoport, pláne nem egy internetes vásárlás nem fogja visszaadni. Ezzel persze nem degradálni akarom egyik fb csoporot, vagy itteni fórumot sem. Pont az egyik fb csopiban találtam meg azt akitől most már tényleg vakon mernék orient órát vásárolni. Innen is hatalmas pacsi az orient fb csopinak. De ha bemész egy boltba, akkor veled foglalkoznak, érted vannak. Na persze ha találsz ilyen boltot, mert az ritka sajnos.

    "Like tears in rain."

Új hozzászólás Aktív témák