Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    Ami nekem fontos lenne
    - 1- vízállóság: min 10 BAR
    - 2- üveg: csakis zafír
    ebből az első kettőből nem engedek!

    - 3- anyag: acél, nekem a fényes polír, de tudom, hogy mindenkinek a szálhúzott kéne
    - 4 - szerkezet . 3 mutatós automata (én ellennék kvarccal is), de itt mindig együtt lélegzünk a szerkezettel, méltatlannak érezném, ha nem csupa vas lenne, kínai seagull is jöhet, erre dzsana áldása kéne. Tényleg egy null revízió, járás pontosítás is kellene
    - 5 - szíj: költségek miatt a nélkül legyen, adjunk esélyt a fórumtagoknak is, fémet is lehet rendelni utólag, Min 22 mm. fültávolság.
    - 6 - Forma: én a búvárt szeretem, de nem idegenkedem a pilótától sem, bár egy bauhaus stíl (NOMOS)sem lenne rossz. Azért ha lehet legyen eredeti, pl búvárnál a ferde pozíciójú korona (skx007)
    - 7 - Ár : 50 ezer ft vagy kb 150-200 dollár körül induljunk
    - 8- Felirat, logó : :F Prohardver Fórum , á ez hülyeség, bár ha a lap gazda támogatná, jöhetne. :)
    WatchFan, Órabuzi, HungaryWatchForum

    - 9 -Szín . Sárga, Fekete, Kék
    - 10 - Mutatók: ez azért nagyban függ a tok stílusától, Mindenképp kell a kontraszt a számlap színétől a leolvashatóság miatt. Én szeretném a sportos piros vagy narancs másodpercmutatót, nyíl végű percmutatót.
    - 11 - Lume, index: : ez is stílus függő, de itt szeretjük az esti szentjánosbogarakat és a szerelt indexeket.
    - 12 - Méret: . 40-42 mm

    diver stílusnál egy fontos kérdés a lünetta, az igazi a kerámia lenne, az elégggé kevés helyen van és nem mindenki bírná a kültségét, a monster féle fém és a vésettben festett nem biztos, hogy nyerő lenne, a festett alu meg akkor nézni kellen, hogy csereszabatos legyen, azaz legyen a másodlagos alkatrészpiacon, ez azért már behatárolja a méretet is, így max 42 mm. Így mondjuk 1 év múlva lesz annyi szín, hogy már senki sem mondja meg , hogy ez forum óra.

    [ Szerkesztve ]

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák