- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
"megj: ablaktörlők akkor húzhatóak le, ha a kar fel van emelve, különben ráfeszül. Ha ennek ellenére se mozdul akkor ovatosan kalapáccsal üssünk 1-2-t a csavarmenetvégére, miközben a kart alulről a szár tövénél kézzel felfele nyomjuk."
97-es 1.3as Swift, csúszik a kuplung. Illetve fél-3/4ed úton nyikorog a pedál
Valami megoldás van erre, vagy új kuplung kellesz? -
Kvazár
őstag
Köszi az segítségeket, kifogom próbálni őket!
Eladó cuccaim: -
-
Smani
senior tag
-
GabN73
addikt
-
Smani
senior tag
-
GabN73
addikt
Hmm, akkor a 200K a reális, még csak 168 van benne, még csak most kezdett el fent fogni. Tegyük hozzá, hogy ölve volt, meg még néha most is. Apám nem hajtja, tesóm tuti kitekerte a belét, én is oda oda nyomom neki néha, néha elég durván
Gátlócseréből pedig pont kicsúsztunktomsics: állítólag 405-ös T16-os blokk van benne, de az nem annyira erősebb. (Talán ugyan az a konstrukció). Gondolom egy kicsit még megpiszkálták. Szegény Suprát a végén letessékeli, pedig a 2JZ blokk is ott van a szeren
[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
pedig a 2JZ blokk is ott van a szeren
Az nem kifejezés,olyan gyönyörűen lehet felhúzni,hogy csak na.
Szerintem ez a kis rakéta nem kicsit lehet megpiszkálva.Iszonyat jó a hangja lehet hallani,hogy van benne kraft rendesen.No meg a lefújó is elég nagyokat szisszent,ami szerintem a nagy töltőnyomásra utalhat.
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Kicsit halott próbálkozás, de megpróbálom. Van köztetek olyan aki tud segíteni egy 190x102 centis 2 ajtós szekrény lapra szedett állapotában történő költöztetésére? Bp XV. keren belül, kb 2 km-ről van szó.
Köszi -
Smani
senior tag
Problem?
-
Reaper
őstag
Megvannak a rugók végül is majd 3 hét lett a két hétből a szállítás
Merwede
Remélem jó lesz ez. Vogtland-ot akartam, de valamiért ez lett rendelve, na remélem mindegy.
Holnap be is lesz szerelve. -
tomsics
senior tag
PH-s kolléga árulja.Az alja 260.Szerintetek?Szerintem eléggé egybe a gép,annyit megér nem?
[link]░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Cheesy
őstag
válasz tomsics #8989 üzenetére
Az én 1995-ös 1.0-ban most van 111000 és 92000-el vettem 2010. decemberében És erről tudom, hogy tényleg annyi.
2003-as Picassonkban most van 96000km. Mondjuk ez kb irreálisan megkímélt, anyám hajtja, többnyire munkahely-bolt-otthon útvonalon.Ez majd akkor üt vissza, hogy ha el akarjuk adni az autókat, mert senki nem fogja elhinni, hogy ezek valós km-ek, hála a tekergetős barmoknak
www.vakbelmutet.hu
-
tomsics
senior tag
Hát igen sajna.Nálunk a 98-as galantban van 260 ezer,de szerintem még tekerve is volt.
A 98-as carisma-kat vettünk 143ezerrel 7éve.Azzal csak anyám jár de ő is ritkán,még nincs benne 180-ezer.Mondtam is nekik,hogy ne adják el mert 1 senki se fogja elhinni,2 ennél megkíméltebbet nem fog tudni venni használtan.
Most cseréltünk rajt gumikat de azt is csak azért mert már régi volt.Minta még volt rajt kb 4-5mmA 111000km éves futása kb 7000km. Az havi szinten 583km.Hosszabb útakra nem sokat használod szerintem.
Nálunk ez kb 1 hét vagy még annyi se.Pedig nem megyünk soha potya köröket.Másormál lábbal mennyit eszik az 1.0-ás?
[ Szerkesztve ]
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Giot
addikt
válasz tomsics #8989 üzenetére
Használat függő ki mennyit megy vele.
Egyébként meg nem Németországban vagyunk hogy valóban ez legyen a reális. Azért Magyarország nem egy hatalmas ország, hogy egy hétvégi kirándulás alkalmával több száz, vagy akár ezer kilométer pörögjön az autóba.
Az előző autómat 11 évesen 85e km-el adtam el. És ez valós volt mivel 1,5 évesen vettük. -
mdk01
addikt
válasz fokukac #8997 üzenetére
Ne haragudj de ezt akkor sem hiszem el ha látom.
Mennyi a gyári fogyasztása a suzinak?Megnézem majd én is.Nekem is ilyen kocsim van és én is mentem két személlyel megpakolva Szfvárról a Zemplénbe kirándulni és ebbe volt sok autópálya ráadásul nem széthajtva és 5,0 - 5,5környékén állt meg.
Ismerem a kocsit és 5 alá bemenni egy 1.3-assal(1 személlyel is) sztem lehetetlen a kocsira és utasra nézve egészséges vezetéssel, tehát nem pl. 2000km-t 70km/h-val 5.-be, bár sztem így is lehetetlen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs