- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Teli tankolástól teli tankolásig (elég sokat megyek úgy hogy osztozkodunk az útiköltségen és így lehet a legjobban kiszámolni) és folyamatosan vezetem hogy hány km-t mentem és hány liter benzint tankoltam.
Hát igen a sedánnak nagyobb a csomag tere, nekem 5 ajtós van
Bocsi Naveno, autóbizniszben nem vagyok jártas, az enyém másfél éve volt 700k + költségek.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
McKane
senior tag
válasz macskajancsi #8693 üzenetére
bár még csak most ismerkedek az autóval, opel astra 1.6 után teljesen másvilág, eddig óra szerint 224 km van benne, és eddig 2x tankoltam 11 liter körül.. ( 5000-ért szoktam tankolni, kb 1 littyó jön ki a mostani árakkal )
és durván most van negyedig a tank a mutató szerint. (vízszintben van az autó,nem dombon állva.. )'94-es swift, 993 köbcentis, ergo ezres ketten hárman szoktunk benn ülni.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Itt az én szépségem:
[link] -
szg88
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Hétvégén tankoltunk a mienkbe, apu telecsurgatta, konkrétan a tanksapka alja majdnem elérte a benzint átlagfogyasztás 4.94L/100km
-
-
McKane
senior tag
kaptam a suziba egy elemes külső hőmérséklet-mérőt,digitálisat. azonban nem a beépíthető változat,hanem csak egy kis "dobozka" 3 méteres kábellel.
hogyan lehetne valami szépen , elegánsan bekötni a kábelt, hogy ne legyen zavaró?valaki használ ilyen,majdnem felesleges, cuccot?
-
tomsics
senior tag
Őt nem ismeri valaki?Elég korrektül néz ki,föleg a popsija, az nagyon tetszik.
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Kornel
veterán
1,3-as liana-k milyenek? valaki tud róla valami infot?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Holnap cserélek olajat a hőn szeretett 2000-es évjáratú ezres swiftünkbe. Kb 3-4 éve vettünk valami motortisztító adalékot. Carlube Motorinnern Reiniger, nyakán egy ilyen kód van 250806. Gondolom a gyártási időre utal. Szerintetek be merjem tölteni és kicsit járatni, vagy már lejárt az ideje a szernek?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
-
Ace Ventura
addikt
válasz Bagira01 #8725 üzenetére
Üdv Mester!
Csak nem beleugrottál egy ilyen kis patkányba? Én is ilyet hajtok.
Minek az adalék?Takarítani akarod a mocit? Dobj bele 1/4 etanol/benzin keveréket, vagy tölts bele 100-az benzint.Üdv:
AceÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Bagira01
veterán
válasz Ace Ventura #8730 üzenetére
Hello!
Családon belül félig meddig megörököltem. Olajcsere volt rajta, aztán gondolom elhasználom ezt az adalékot, de végül nem lett elhasználva, sietnem kellett, nem akartam 15 percig járatni olajcsere előtt, úh majd legközelebb. Eddig Trabant 601 kombim volt/van, hát azt még mindig jobban szeretem mint ezt a suzukit. A kormányhoz egyszerűen nem tudok hozzászokni a trabant sportkormányhoz képest Hidegen iszonyat mód kerreg szegénykém, illetve menet közben a váltó felől olyan súrlódós hang hallatszik. Az utóbbi időbe megugrott a kicsike fogyasztása, régen 4-5l körül elment 100km-t most szerintem 6l-t simán megzabál. Csak városba használom, biztos el van dugulva egy pöttyet, de majd autópályán kihajtom belőle.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Ace Ventura
addikt
válasz Bagira01 #8731 üzenetére
6L???? Nekem 10L fogyasztott a télen.Most beállt 7-re.
Azé trabiból már illik kiszállni, ez most 20 évig megint jó leszÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Bagira01
veterán
válasz Ace Ventura #8732 üzenetére
Mi az 1.0-es swift, az lehetetlen? Hát most a swift is átmeneti, van egy 1.6TD 80-as audink makulátlan kasznival csak nagy generál kell neki, hogy minden klappoljon az benne lesz vagy 200-300k-ba az lesz a swift után, csak még spórolok
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Ace Ventura
addikt
válasz Bagira01 #8733 üzenetére
Jah, azt hittem 1.3-as van neked.
Én most vittem el szerelőhöz, mert bedöglött a központi zár.Azt mondták max egy tizes lesz a javítás.Nekem már ez is elégÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Bagira01
veterán
válasz Ace Ventura #8734 üzenetére
Hát ez egy sima 1.0GL, semmi extra nincs benne Megfogadtam, ha lesz másik autóm a trabant után akkor minimum ami lesz benne az a klíma, de hát ebbe sincs és az audiba se
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Kvazár
őstag
Hasznos darab, vagy haszontalan?
Eladó cuccaim: -
-
Reaper
őstag
Voltam kb 1 éve megnézni őket, egy családi ház garázsából árulják.
Nekem nagyon gagyinak hatott, bár az eladó azt mondta, hogy sok sedan swiftes viszi.
Én inkább belerakok valami rendes rugót (talán ültető rugót), ami nem hagyja, hogy leseggeljen.
Szerintem az úttartást kiszámíthatatlanná teszi, de ez csak az én véleményem, kimentem, megnéztem, és ezt vontam le belőle. -
xmad
őstag
válasz Bagira01 #8727 üzenetére
én már próbáltam.
sok lerakódást kihozott a motorból.. szebb hangja is lett utána, meg kicsivel jobban is ment
klímával nem vesztettél sokat amúgy mer nagyon lefogja az autót legalábbis a suzukit. 1.0 alapból gyenge hát még klimával
unokatesómnak az 1.3 16 szelepes van ami azért elég erős a 84 lóerővel ehez a kasztnihoz és előzéskor még akkor is ki szokta kapcsolni a klimát mert semmi ereje nincs
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
'94-es swifthez milyen audió-kábel átalakító kell ? (autórádióhoz )
a boltban elém raktak vagy 8 fajtát,válaszd ki
autórádiónak ezt néztem ki : [link]
[ Szerkesztve ]
-
g4besz
tag
Kocsiba Pioneer a minimum. Én 4. éve használok egy DEH-3000MP-t és tökéletesen működik azóta is.
-
Oracle
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, anyós régi suzuki swiftében kiment a műszerfal felének a világítása, megtudnátok mondani hogyan kell cserélni az izzót? Legjobb lenne valami képes leírás .
-
szg88
őstag
Azért, mert valamelyikhez adnak átalakítót valamelyikhez nem sztem. Legjobb ha megveszed, és vmi autósboltba meg veszel hozzá átalakítót ahol értenek hozzá.
(#8744) Oracle: Ennyit találtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs