- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz AMD Power #56903 üzenetére
Azt még elfelejtettem írni, hogy a mi cégünk szállítja a Suzukikat.
Amikor az enyém megérkezik Európába, onnantól nyomon fogom tudni követni, minden méterét.
Az én feladatom azt is ellenőrizni, hogy a Suzukik ne essenek le a vonatról, illetve egyéb autók.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
nagyúr
válasz mefistofeles #56895 üzenetére
Hála égnek nálunk is pont kék autó volt a szalonban amit el lehetett azonnal vinni.
Més que un club!
-
Cunaja
addikt
válasz AMD Power #56906 üzenetére
Sajnos nem, mert minden egye információ üzleti titok.
Azt sem lehet elmondani, mikor indul egy Suzuki vonat, pedig ebben nincs semmi rendkívüli.
Ha itthon készülne a Swift, végig nézhetném a gyártását. Sajnos, nem itthon készül. Mondjuk akkor nem is lenne 5.410.000.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
mefistofeles
addikt
válasz Vigneau #56908 üzenetére
Árlista szerint a manual GLX Swift 5,21 misi, az itthon készülő Vitara, szintén manual GLX laza másfél misivel drágább. Nem látom, hogy az itt készülés olyan egetverően javítaná az árakat.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz Napfénysüti #56910 üzenetére
Igen.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zsolt19900
őstag
Swift és Ignis az import vonal jelenleg japp
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Cunaja
addikt
válasz zhali1 #56901 üzenetére
Egy példa.
Itt meg a gyár. 00:34-nél, ahogy a Swiftem most áll. Lemeztekercs.
Meglehet nézni is a gyártást.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Meg Indiában is, de abból mi nem kapunk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
-
csaba1203
addikt
válasz zsolt19900 #56886 üzenetére
Gratula hozzá!
Nem sok értelmes szín van a Japánból érkezők közt...
Anno én is vakartam a kupám és irigykedve néztem a Vitara és SX vásárlók milyen színkavalkádból választhatnak.
Az Ignisem is ugyanez a szín mert a többi nem igazán nyerte el a tetszésemet.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
csaba1203
addikt
válasz mefistofeles #56921 üzenetére
Meg el is rohadna.....
-
mefistofeles
addikt
válasz csaba1203 #56922 üzenetére
Nem rohad az... Legalább is az előző 2007-es swiftem egyáltalán nem rohadt.
Ez meg még túl új, hogy ilyen problémája lehetne. Persze a napi mosás, csak vicc. Semmi értelme nem lenne. Napi szinten járkálok a szutyok, havas, hókásás, sáros időben.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
simonjoe
őstag
..ilyenkor pedig illik mosni! A sós lé, majd később a száradt só por, nem tesz jót sem az alváznak, sem a karosszériának és a felniknek legyen az acél vagy alu. Mivel mínuszok vannak, ezért ebben az időszakban kézi mosókat látogatom. Pedig ez "csak" egy Suzuki, de megérdemli azt gondolom.
Joe
-
dethroner
veterán
Nekünk a csomagtérajtó és a hátsó szélvédő a legmocskosabb része a swiftnek. Ilyen időben nagyon durván felfröcsköli a seggét. Itt egy ma készült videó a hátsó kamerából. [link]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #56921 üzenetére
Persze. Semmi értelme. De néha érdemes kicsit "átmosni",hogy legalább a nagyja lejöjjön róla.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz mefistofeles #56928 üzenetére
Nálunk, Mosonmagyaróváron nagyon is.
De legalább az egyik helyi mosóban van alvázprogram. -
SirKero
őstag
Én úgy tudom a sózást már megszüntették környezetvédelmi okok miatt.
Homok + murvaőrlemény kombót használnakMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
hemaka
nagyúr
válasz dethroner #56918 üzenetére
Amikor már a fekete kocsi alsó harmada fehér a sótól, a hátsó szévédőn meg konkrétan ott látni ki ahol töröl a lapát, szóval holnap... A lándzsásba leveretem, meg ott van alvázmosó program is, ráküldöm azt is. Nem szárazolom ilyenkor, nincs értelme. Reggel még vizes az út úgy is, összecsapja magát megint...
-
2ozzmexy
senior tag
válasz hemaka #56932 üzenetére
Az rendben van hogy nem szarazolsz, de arra figyelj hogy a végén lágyvizes öblítést alkalmazz, különben az egész nem ér kB semmit. Az érintésmentes mosás egyik hátránya hogy nem hoz le mindent és ha szárítod akkor a finom por karcol. Ha lágyvizes öblítést használsz utána akkor foltmentesre szárad, de ilyenkor semmivel sem érünk a fényezett felületekhez. A gumi kederekre viszont figyelj ilyenkor nehogy befagyjon az ajtó reggelre.
A fekete sajnos kényes szín, azonnal meglatszik rajta minden, a szürke 50 árnyalatán meg az se ha 2 éve nem mostad le.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz hemaka #56934 üzenetére
Egy korábbi OFF autóval megjartam én is, drága tanulópénz volt... (olvass vissza ha érdekel)
Azóta vannak elveim ha autó vásárlás a téma, fekete nem kell, rikító szín nem kell, automata nem kell, agyonextras nem kell, dízel nem kell.Ismerek olyat aki fekete autót a benzinkúti kefes automata mosó után a kozmetikaba vitt és 80 rongya bánta a tudatlanságát... (teljes polir lett a vége) De olyat is ismerek aki króm felnit padkazott meg egy kátyúval, az se volt olcsó...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
mefistofeles
addikt
válasz hemaka #56934 üzenetére
Ha ha! Milyen igaz. Az előző swiftem fekete volt, hát rettenet. Ha elszállt mellette egy légy már akkor is koszos lett. Viszont azt tapasztaltam, (ismerősök is mondták), hogy messziről nem látszik. Volt szomszédom mindig megjegyezte, hogy "te állandóan mosod a kocsit? Olyan szép" Közelről meg egy rettenet volt.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Zsocó
aktív tag
2005-os 1,3 benzin Swift van valakinek, kellene egy kis help, alapjarat ingadozas miatt. Megallasnal csinalja.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Na a mai mosás felejtős. Olyan dzsuva idő van, hogy mire hazaérnék, pont úgy nézne ki, mint most....
-
tboldi
nagyúr
válasz mefistofeles #56938 üzenetére
Remélem, egy hét múlva jobb idő lesz, meg száraz utak, 31-én vinném a Lanciát karosszériáshoz, és nincs pofám koszosan odaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz tboldi #56941 üzenetére
Eddig még olyan mosást nem láttam, ami nem sértené a fényezést egyáltalán....
A polírozás ideig óráig véd de a lényeg nem 30 milliós autókról beszélgetünk szolgálati sofőrrel.
A kocsi legyen értem ne én érte legyen üzembiztos az sosem érdekelt, hogy nem szalonállapotban van adott pillanatban.
Az természetes, hogy az üzembiztosság nekem a legfontosabb szempont a külső csak sokadik szempont. -
blakey
titán
válasz csaba1203 #56943 üzenetére
De van, az érintésnélküli mosás, pl. én mosóm az autót, érintésmentesen, semmilyen karcolás nem keletkezik tőle. Nem kell törölgetni, foltmentesen szárad. Van olyan benzinkút ahol érintésmentes mosó van, ott be lehet állni, csak vízsugár éri az autót. Megint előjön, hogy ki kiért van, de én azért vagyok, hogy élvezzem az életet és ha lehet úgy is, hogy pl. ne okozzak karcolást az autón akkor úgy teszek, teljesen mindegy, hogy ki kiért van, mert az életben nem csak ez az egy dolog van. Szóval, ha 10 másodperccel többet szánunk az odafigyelésre akkor nem kell olyanokkal foglalkozni, hogy ki kiért van, hanem problémamentesen megoldjuk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Cunaja
addikt
válasz blakey #56945 üzenetére
Ezt jól leírtad.
Kérdés:
A havat mivel lehet letakaritani, hogy ne karcolja a fényezést? Az összeg nem számít, mert a polírozás többe kerül. Mit kell venni?
A mostani 29-éves Astrámnak már mindegy, de az új Suzunak ami dettó úgy fog kinézni mint Zsolt19900 kolléga képén, már nem lesz mindegy. Gépi mosodába nem fog menni a kicsike. Itt van mellettünk egy érintés mentes mosó.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Cunaja #56946 üzenetére
Nagyon puha, mikroszálas mosókesztyűvel óvatosan letolom, majd utána szépen leolvad. A "profik" seprűvel szokták letolni, épp a tegnap láttam a szomszédot ahogy seprűzte az autóját.
-
-
Moleman
addikt
válasz Cunaja #56946 üzenetére
Én obis autómosó kefével szoktam, hosszú puha műanyag sörtéi vannak. Egyelőre nem láttam karcokat, igaz, nem is nagyon nézegettem közelről.
Az biztosan sokat segít, ha a hó alatt tiszta az autó, és nem a vizes port törölgeted rajta, de ez nyilván nehezen kivitelezhető minden nap, főleg ilyen időben. És közvetlenül a hóesés után akkor is le szoktam takarítani az autót, ha épp nem megyek sehova, mert ha kicsit megolvad-visszafagy, sokkal nehezebb lesz letakarítani.#56948 csaba1203
Az előírt 30 centiről valóban nem viszi le, közelebb kell menni. Ha elég biztos a kezed, 2-3 mm-re is oda lehet tenni, úgy még a bitument is lehozza.
Csak egyszer volt vele gond, a Swift lökhárítójáról lehozta a festéket egy pici körben, biztos kavicsfelverődés volt ott előtte, alá tudott kapni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest