Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    Sziasztok.

    Lassan - max 1-2 hónap - aktuális téma lesz az autóvásárlás és teljesen véletlenül belefutottam az s-crossba.

    A sokat szidott orr nekem bejövős, tetszik a sok extra amit adnak hozzá ( GL+ Nem hiszem, hogy GLX belefér a keretbe/megérné, talán rábeszélem magam a 4WDre asszony meg a pár hetes tél miatt ) illetve az 1.4T 140 le és elegendőnek tűnik.

    Egyelőre átnyálztam a hivatalos honlapot, az ötszáz valahány oldalas kézikönyvet (számomra fontosabb részeit), index fórum, illetve itt is sokat keresgéltem, teszteket is végigolvastam/hallgattam.

    Viszont lenne pár olyan kérdésem amik apróságok de a napi használatban fontos.

    Sokat járok Pestre, többnyire csúcsidőben ezért sokat üldögélek a dugókban is. A mostani Ceed 1.6 crdi kényelmes araszolásra nem kell bajlódni semmivel kicsit elkezdtem felengedni a kuplungot aztán elindul.
    Ennél a modellnél mennyire fér bele, hogy egyesben/kettesben gáz nélkül alapjáraton gurulsz?

    Nagyjából mennyibe szokott fájni egy kötelező szerviz (nem kell pontos összeg hiszen az szervizenként elértő lehet csak, hogy kapjak egy közelítő árt)?

    Illetve megéri gyakrabban vinni? A Ceedet 15 ezrenként vittem a gyári 20 helyet.

    Mi a helyzet a prémium benzinnel?
    Amióta a Ceed nálam van csak prémiumot kap, hivatalos helyen azt mondták, hogy sokat számít milyen üzemanyagot kap, nekem meg belefér a felár (főleg, hogy kevesebb eszik így).

    Több helyen olvastam már ezt a zörög minden mindenhol mindenkor témát, ez tényleg ennyire általános? Számomra kicsit furcsa, hogy új autónál ilyen problémák előjönnek.

    Köszi előre is :R

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák