- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
válasz Kornel #32846 üzenetére
Unalmas ez a fogyasztás téma.Legalább 80%-ban az emberen múlik nem az autón.Nekem az sx4 simán hozza agyári értékeket,van akinek 8 liter vegyesbe.Én sajnos sokat vagyok úton,kamiont vezetek lassan 10 éve,plusz munkába a kocsival egyre romlik a közlekedési morál,egyre több az autó,a közlekedő autósok kb. felének semmi keresni valója az úton csak sajnos a jogsi már csak pénz kérdése.Fogalmuk nincs mit csinálnak és milyen veszélyben vannak.Az utóbbi időben már simán kifordul elém mikor 80-al jövök a 40 tonnával.És még csak nem is igyekszik,én tapossam a féket is,ez télen is csúszós úton.Hihetetlen dolgokat látni,megy aztán fékez,megint megy,fék,gáz,nem is értem.Aztán az ilyenek írják a népítéletet,hogy szar a kocsi sokat fogyaszt és gyorsan kopik a fék.Vicc.Sajnos ugyan eza tendencia a kamion sőt a busz vezetők tekintetében is esik a színvonal.Egyre kevésbé szeretek közlekedni már.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Harkovz #32853 üzenetére
Maximálisan igazad van, de annyit hozzátennék, amot nekem is csak az utóbbi időben sikerült megtanulni, hogy türelmesebbnek kell lenni, és nem felhúzni magad a közlekedésen. Ha ideges vagy te is elkezdel hülyeségeket csinálni, erőszakos viselkedés, izmozás, fékezgetés stb.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
dnelb
veterán
válasz Kornel #32854 üzenetére
Ugyanúgy megoldanák azt is pénzzel mint a jogsit. Figyelni kell jobban sajnos, ennyit tudunk tenni.
Sza_Sa : én még sajnos nem tartok itt, ma is lakotton kívül 40-el mentek előttem, 3km hosszan dupla záró, szerinted mennyire érdekelt? Van még mit javítanom..[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
Jó, azért azt tudni kell, hogy egy Fb csoportba több laikus műkedvelő jut be, mint egy Ph szerű szaktopikba.
Azért vannak jó infók ott is, és vannak hülyeségek itt is.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
blakey
titán
válasz Kornel #32854 üzenetére
Nem, inkább felelősség tudat, nem szigorítani kéne hanem megnevelni és tudatosítani, hogy mikor mit és hogyan. A PAV3-at is meglehetne venni, kamionosból, buszvezetőből is van hülye, már elnézést. Amikor megyek és a körforgalomba akkora sebességgel megy előttem a kamion, hogy az oldalára döl akkor az nem a B vagy C kategória hibája.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sza_Sa
senior tag
válasz blakey #32861 üzenetére
Mekkora igazság! Multkor egy nyerges zavart le a murvás részre, lakott területen belül 100 km/h körül levágta a kanyar ívét. Még jó, hogy kb 30-cal mentem, messziről láttam, hogy kurvára dönget.
No, akkor visszafordultam, gondoltam most kicsit edzeni fogok. Mire utolértem, átgondoltam a várható következményeket, nem ér annyit. Elengedtem. Persze, ha valami sérül a kocsin, lehet, eltöröm az orrát nagy nyugalmamban
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
blakey
titán
válasz AMD Power #32864 üzenetére
Hétvége a mélypont. BP-n biztosan. - Esetleg egy enyhe esős nap. Mondjuk abban is kételkedem, hogy mi itt mind vérptofik lennénk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tboldi
nagyúr
Én ma marhára meglepődtem az M1-esen. Tök nyugodtan lehetett haladni 130-cal, forgalom alig volt, nem akart senki az életemre törni, még a jobbra tartás is megvolt. Nem ezt szoktam meg.
-
Danex
addikt
-
AMD Power
titán
Minden nap kapom az autovadasztol az emaileket
Ignis, Swift,Lianakrol. Az autok 70%-ban nincs klima. Sok elso tulajos. En nem ertem vettek anno szalonba x millioert autot es nincs benne klima. -
Danex
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz AMD Power #32871 üzenetére
A mi WagonR-ünk is egy gazdás, klíma nélküli GLX.
Apum azért nem akart akkor (vagyis 2004-ben) klímát, mert hogy azelőtt 20 évig elvolt nélküle, nem hiányzik neki. Idén februárban megvettük mellé a Jazz-t, amiben már van egy egyzónás digitális egység, és azóta meg azt mondja, hogy nem is tudja, hogy hogyan bírtunk nélküle eddig létezni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
8 napig bírta a check engine lámpám...
Kb 800-900km, 750km ebből pálya...Gyertya csere indokolt
Ha az sem oldja meg, akkor sz.p.s
-
pjen
félisten
válasz CoolBoy323 #32883 üzenetére
Milyen kóddal ég a lámpa?Én töbször kiolvastattam,aztán elvittem a Géró hoz,kiolvasták kicserélték a felső lambda szondát 30k azóta nincs lámpa.Ha 75000 van a gyertyákban az nem sok,először nézd meg őket.
-
dnelb
veterán
válasz CoolBoy323 #32885 üzenetére
ha p0420 ne foglalkozz vele
-
dnelb
veterán
válasz CoolBoy323 #32887 üzenetére
de, de ha az amit írok akkor úgyis visszajon, swiftek nagy részében világít ezzel.
nincs olvasód?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Ma viszem a kocsit szervizbe a frissítésre. Az lenne a kérdésem,hogy utána kell valami program még a telefonra is vagy onnantól már működik a rendszer. Bocs ha triviális a kérdés de abszolút láma vagyok a témához[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
tboldi
nagyúr
Elvileg itt az óvári Suzukinál is van már frissítés, de nem vagyok benne biztos, csak fél füllel hallottam.
Most cserélnek olajat és gumit a WagonR-en. Remélem, nem csesznek el semmit.
-
őstag
Én Gusztávhoz bejelentkeztem péntekre az scros-szal szoftverfrissítésre. Szerintem meg tudnám csinálni, de inkább legyen garis ha valami félre megy...
-
blakey
titán
válasz Tom1939 #32892 üzenetére
Nem nagyon tud félre menni, sőt, hiba nélkül települ, nekem nem írta ki hogy FAILED hanem azt irta ki olyan 80% környékén, hogy várjam meg míg újraindul a rendszer, szépen újraindult és kezdte/folytatta a frissítést majd kiírta, hogy vegyem ki a kártyát, a rendszer újraindul és kész is volt, minden a helyén maradt, de nyomtam egy gyári visszaállítást a biztonság kedvéért. SD-kártyáról frissítettem, egyszerű, mint az otthon TV, lejátszó, bármi frissítése. A lényeg, hogy ez a jó szoftver a Vitara/S-Cross fejegységhez, előző nem az volt, azt fel sem tettem.
-
SirKero
őstag
Megjöttem a szervizből. Feltették a 1850-es frissítést minden gond nélkül majd a szervizes felrakott egy AA programot a telefonra is de azzal nem működött. Az Ő Huawei P9 Lite készüléke ment vele. Itthon a neten vadásztam hozzá egy másikat azzal már megy.
Ha valakinek Xiaomi Redmi Note 4 telefonja van akkor az Android Autó Media Messaging Voice v_2.6.5.573463 relase-t ajánlom azzal működik.
A kérdésem az lenne,hogy ez a program ennyi? Google Maps Telefonkönyv Google Play Music és kész?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
xmad
őstag
válasz Kornel #32895 üzenetére
nekem a budaörsi suzuki világgal jó tapasztalatom van.. meg ma a duna autónál voltam pesten, velük még jobb
ide kapcsolódik is a sztorim... korábban kérdeztelek titeket az ülésfűtéssel kapcsolatban, hogy felmelegszik, kihűl és nem kapcsol vissza..
Budaörsön a suzuki világnál korábban mondták hogy volt visszahívás az ülésfűtésekre valamiért ( azt hiszem megégethetett) de ott mondták, hogy a rendszer szerint 2 éve ausztriában ezt ki is cserélték..na szóval ma elmentem a totalcaros kütyüdokihoz pestre... ő tovább küldött a Duna autóba. elmentem hát oda,
ott is elmondtam a szitut, meg azt is hogy 2 éve cserélték garanciában.srácok nagyon lelkiismeretesek voltak a duna autóba.. egyik szerelő mondta, hogy szedjük ki az ülést és nézzük meg hogy valóban ki is voltak-e cserélve.. szét szedték és kiderült, hogy nem, hozzá se nyúltak ausztriában, csak beírták a rendszerbe hogy persze, cserélve lett.....
egyből ott volt egy nagyfőnök, fotózott párat, telefonált párat.. majd mondták hogy intézik a dolgokat és garanciában kicserélik nekem mindkét ülésfűtést...
-
blakey
titán
meg ma a duna autónál voltam pesten, velük még jobb - Ha ez a Soroksári úti akkor jó hír, ott vettem az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest