- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keil Walker
aktív tag
Ebben a tesztben írták az új scross-ról:
" Többféle változat létezett a faceliftre, a magyar vezetők nem is erre szavaztak, de japánban ez lett a nyerő."
Nem tudjátok, hogy a többi verzióról van-e kép? Kíváncsi lennék milyen lehetett volna még. -
AMD Power
titán
Érdekes egy teszt. A Baleno kicsit le van húzva benne. De ha az ár/érték arányt nézzük előbb vennék egyet mint egy Fiestatat ami "fele" akkora belül csomagtartó is sokkal kisebb és lényegesen drágább is.
5.1-ért az a Fiesta Nagyon sok. 4.2-ért ilyen Vitarát vennék.
-
nagyúr
-
blakey
titán
Szerintem nem azzal van baj, hogy egy picit gyengébb az összeszerelés minősége vagy az anyagok minősége hanem az, hogy egy 6,5 milliós autót hasonlítanak egy 3,2 millióshoz, tehát 2db-t lehet venni a másik árából, azért ez nem elhanyagolandó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tboldi
nagyúr
Kornél!
Hiba a kisokosban: a #szarájfónban nincs Mirrorlink, csak Apple CarPlay.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #33755 üzenetére
Az egesz teszt egy vicc ha komolyabban megnezzuk.
5.1 millios Fiesta benne. Ami mar eleve pokasztoan draga.
Lasd a linkelt Vitara olcsobb es joval komolyabb auto. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Ezt az autot szeretnem meg venni,es erdeklodnek toletek, profiktol,es rajongoktol, hogy mit lehet tudni errol a tipusrol. Meg bizhato mint a regi suzuki-k voltak,van valami hatranya ennek a tipusnak. Valamit irjatok rola. Elore is koszi!
https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201710070064756?radius=1500&make=SUZUKI&price-from=3500&postcode=wa13rt&onesearchad=Used&onesearchad=Nearly%20New&onesearchad=New&maximum-mileage=40000&advertising-location=at_cars&price-to=4000&year-from=2011&sort=sponsored&model=SWIFT&page=1
-
AMD Power
titán
Olcsó kisautót keresel? 5 típus, amiből jót kapsz 800 ezer forintért!
800e szerintem pont határeset. Swift, Mk6 Fiesta.....
-
a_tesz
Korrektor
válasz venom8888 #33764 üzenetére
Bár se profi, se rajongó nem vagyok (ez utóbbit mondjuk nehezen hiszik el rólam 3 Suzukival itthon ), nagy hibája nincsen az autónak, amivel lukra lehetne futni. Ha megfelel, hogy nem sok csomagtere van, illetve a konkrét példány alacsony felszereltségű, ez eladásnál majd alacsonyabb árat, vagy nehezebb eladást jelenthet, akkor jó kis autó lehet. Ezekben az 1.2-es motor jóval takarékosabb, mint az ez előttiekben lévő 1.3, menni gyakorlatilag ugyanúgy tud, Euro 5 besorolású, szóval szmogriadóban is mehetsz vele, és ahogy néztem, a biztosítás se drága rájuk odakint.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #33770 üzenetére
Így van.
Bár 1,6M-ert én sportot vettem, láttátok, szép volt
Ha szívére teszi az ember a kezét, egy 2008-as GS se érthetne többet 1M-nal. -
dnelb
veterán
Az 1 dolog hogy mennyiért vannak fenn, az meg 1 másik végül mennyiért mennek el..
A haverodnak meg akkor sikerült 1 jó nagy palimadarat találnia, annyiért már sport van.Kornel : szerintem simán ér annyit és többet is. Mit kapsz 1m körül ami annyira megbízható és rozsdamentes mint egy swift? Semmit. Ami nem ér 900at az pl 1 rossz ignis.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Nem az a kérdés, hogy mit kapsz.
Persze semmit, mert a magyar átlag 90%-a szar, ami jó meg drága.
Őszintén, egy 10 éves GS Swiftert hol éri meg 1,6-ot adni, akkor ki kell hozni egy újat, vagy ha nem Swift, akkor Rio pl.
Biztosan olcsóbb lesz ebben az esetben az új, ha beleszámolod, hogy mit kell majd egy 10 éves autóban sorban cserélni. -
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #33774 üzenetére
A sportomban volt 120k körüli km, lerugottnak tűnt?
-
dnelb
veterán
válasz Kornel #33773 üzenetére
dehogy lesz olcsobb
3.5m kedvezménnyel egy GL+ swift, a glx (ami ugye a párja a gs-nek) 4m.
De legyen 3.5m. Egy normális 1.5ös swift jelenleg legyen mondjuk átírással mindennel együtt 1.4m. Elviszed első nagyszervizre rögtön (osszes folyadék, osszes olaj, gyertyák, szíjak) 80k, felujítattod az abs kockát mert fasz volt a tulaj és sz*r 70k, cserélsz első komplett féket 40k, 2 első lengőkar 50k, 4 uj hankook gumi 60k.
Ott tartasz hogy költségmentes az autód, került 1.7m-be. Nem látom, hogy a maradék 2 milliót mégis mikor hozná vissza az uj auto, mivel innentől ugyanannyi a szerviz mindkettőre.
Ha meg hitelbe verted magad még több.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Kornel #33775 üzenetére
Nem, de nagy eséllyel arra használták és használják amire gyárották: élményautó. És ha valaki így használ 10 évig egy autót akkor ott már cserélni kell lassan ezt-azt, 3x áron...
Egyébként meg nincs alku!
(#33777): dehogy kell.... pont ezért éri meg egy olyan előéletű autót megvenni ahol tudod hogy 10 év alatt arra használték az autót hogy elmentek vele hétvégén A-ból B-be pályán, aztán ennyi... ilyen használat mellett az autó 90%-ban gyári állapotban van még 10 év után is...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
AMD Power
titán
1.2 vegyen a franc Swiftet. Nem azért mert nem jó. Hanem mert nem ér annyit. Annyi pénzből én nem azt vennék.
Visszatérve az 800e Ft kisautó cikkhez a Mk6 Fiesta is nem véletlenül volt képbe sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz AMD Power #33784 üzenetére
Hát, sx4-ből 1.6m körül indulnak a normálisak. Meg az a baj a swift jobb autó.
Elől nagyobb a hely swiftben, stabilabb az úton, nincs zavaró A oszlop amitől nem látsz semmit, gazdagabb extra lista, valamint szerintem az összeszerelés minősége is jobb. A 60-at futott sx4ünk sokkal jobban zörög mint a 160-at megélt swiftem(nagyrészt pesten ráadásul). Annak jó aki magasabban akar ülni, öregebbek pl.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Nem kell, de lehet.
Nemrég volt egy felmérés, a magyarok átlagosan évente 50 ezer körül költenek az autójuk karbantartására.
Ez mindent elmond.Én lehet ellövök majd ennyit most hangszóró cserére, és az összes ajtó bitumenezésére.
De nálam ez betegség.
Krisztián:
Swift áron inkább Liana!
Feljebb meg SX4 Sedan.Made in japan.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Ha szeretnétek összeírom, mit kell cserélni egy 10 éves autóban.
Az átlag magyar nem tartja karban az autót, ezért ezek szükségessuerűek lennének ilyen korban.Én annyit mondtam, hogy az átlag nem teszi ezt meg, de meg kekken.
A legtöbb autó egy normális műszaki vizsgán se menne át.Tehát továbbra is áll az álláspontom.
Tom: írok majd róla, van már konkatom.
[ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
Ha már Swift volt a téma, szerintem ez a plafon amennyit ér egy 1.3 GS. [link]
iPhone 15
-
dReFiX
senior tag
válasz mdani01 #33791 üzenetére
A használt telephelyünkön váró lista van a beszamitott swiftekre. Egy patika GSre kevés kilométerrel majdhogynem licitálás megy, annyiért lehet el adni amennyiért nem szégyellik az emberek. Szóval a józan ész álltál valósnak vélt árak nem találkoznak azzal amennyiért el kellnek. Erre van pénzük az embereknek, akik olcsón fent tartható autót akarnak egykét extrával.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Kornel #33790 üzenetére
Írhatod, de ugyse lesz igazad Azt akarod megmagyarázni hogy jobb kiadni 2.5m-val többet, mint fogni 500kt és kb minden létező kopó fogyó , nem fogyó alkatrészt kicserélni Lesz 1.5m körül egy patika autód, 0 hitellel 500k-ba kb komplett futomu belefér, minden olaj, folyadék, szuro, gyertya, szíjak, 4 uj gumi, felújított váltó de még az abs kocka is 1.5é meg tudod mivan? Csöves H Astra- darabokból összerakva
Valamint akinek van 1 kis esze, és 1.5m forintja, az nem fog új autót venni 4ért.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Motion_Blur #33798 üzenetére
Én is nézegettem őket inkább 1.1 amiért jót lehet ki fogni. Mondjuk ott van hogy 1.5 körül sport van akkor meg inkább arra..
-
gerii
addikt
válasz dReFiX #33794 üzenetére
Én is így vettem anno, és hirdetés nélkül adtam el 1.4-ért a GLX-et, drágábban mint vettem!
Hogy miért: mert a mai M.o-on ezt lehet egy átlagembernek ésszerű pénzből fenntartani. (Ebben a megbízhatóságtól kezdve az olcsó szervizelésig minden benne van)Persze lehet 1M alatti csöves, lelakott verziót is venni, de az soha nem lesz egy gyöngyszem.
Kereslet-kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.