- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz Kornel #33600 üzenetére
Pontosan.
Az enyém német (Heinersreuth, még ezt is tudom ), 1,6 millióba került, de egy kicsit ezzel is kellett foglalkozni. A sárvédőíveken volt egy kevés rozsdakezdemény, szerencsére még időben ki lett javítva, plusz kapott alvázvédőt is. És polírozást is kapott a gépi mosásból eredő karcok miatt.
Ha eladnám, akkor annyival azért nem kapnék érte többet, mint amennyit ráköltöttem (~250k*), de talán egy 100-assal többért, 1,7 körül elmenne.* Ebben benne van a fólia, a gyári új szőnyegek, a hátsó fékek, szóval minden, amit nem is lett volna muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Ha a pénz nem számítana [link]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Megnéztem az oldalukat tényleg jók az áraik
(#33604) Kornel Csak álmodozom soha nem adnék ennyi pénzt ilyesmire
(#33606) tboldi Ízlések és ............... Nekem speciel bejön
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
yaneez
csendes tag
válasz AMD Power #33598 üzenetére
Nyugi, az Ignis sokkal jobb és legalább annyira megbízható mint a VagonR, van tapasztalat. Hajtottam pár évig ezt a típust is. Egy igénytelen igásló, ha megkapja amit kell, a világból kimegy. A típushibákról már olvastál...
Mondjuk ettől a típutól semmilyen luxust ne várj, a futómű megy olyan amilyen...[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz yaneez #33611 üzenetére
A felszereltség is elég hasonló, legalábbis a GLX szinten. 2004-ben mi is vacilláltunk a kettő között, nemigen volt különbség, csak a WagonR olcsóbb volt egy kicsit, azért lett az.
Múltkor megtaláltam a régi prospektusokat a garázsban, be is raknám ide, de már elvitték a kukások.
Csak az Ignis-ét raktam fel AMD Powernek.A GLX WagonR-ből ezek hiányoznak, amik megvannak a GLX Ignis-ben:
- ISOFIX
- 6 hangszóró (csak 4 van)
- kombinált kijelző (nincs külső hőmérséklet)Szerintem ez nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
yaneez
csendes tag
válasz yaneez #33614 üzenetére
1.3 GS felszereltség anno:
Csomagtérroló, Elektromos ablakemelők elöl, Fejtámlák elöl-hátul [5 db], Fékrendszer: blokkolásgátló fékrendszer [ABS], Fordulatszámmérő, Hátsó ablaktörlő-mosó berendezés, Indításblokkolás, Kárpit: szövet, Könnyűfém keréktárcsa [4 db], Központizár távirányítással, Külső visszapillantó tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők, Légkondícionáló berendezés [AC], Légzsák a vezető-és utasoldalon, oldallégzsákok elöl, Pohártartó elöl-hátul, Rádió-CD 6 hangszóróval, Sebességváltómű: 5 fokozatú mechanikus, Spoiler hátul, Szépítkezőtükör a vezető és az utasoldalon, Szervokormánymű, Színezett üvegek, Tetőcsomagtartó sín, Ülés alatti tárolórekesz az utasülésnél, Ülések hátul: lehajtható és osztható, Ülések: állítható magasságú vezetőülés, Vészhárítók a karosszéria színében, Világítás: ködfényszórók elöl, Zárreteszelés központi zárhoz
[link][ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Azt nem gondoltam volna ,hogy a Suzuki ennyire jó, de legmeglepőbb a Renaut szereplése.
-
őstag
Ma reggel alig tudtam elindítani az scrosst (1.4t automata), kőkemény volt a fékpedál.Gondolom nem érzékelte a nyomást a fék, úgy meg nem indul (csak gyújtás). A fék bekeményedésnek mi lehet az oka? Eddig ilyet nem csinált (és útközben semmi gondot nem éreztem a fékkel). Most leállás után sem volt kőkemény a fék (de csak egyszer nyomtam be, nyilván gyújtás nélkül eleget nyomogatom akkor kemény lesz).
Remélem csak okosabb az autó mint én (olyan kalandom már volt hogy a gombnyomásos zárás nem működött a kilincsen, aztán kiderült hogy az feleségem táskájában bent van a másik kulcs a kocsiban vagy én ejtettem ki az enyémet a zsebemből az ülés mellé).
Nyilván akkor amikor az i30 defektes...
offba: tud valaki Zuglóban jó gumist aki este is dolgozik nem csak a munkaidőmben (8-16.30)?
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #33621 üzenetére
Elnézést.
10. Suzuki
A japán autógyártó 1,53 millió autót adott el világszerte az első félévben. Nagy kitettséggel rendelkezik az indiai piacon, ennek köszönhetően pedig a versenytársaknál dinamikusabban, nyolc százalékkal növekedtek az eladásai.
Amin nagyon meglepődtem az pedig a Top3.
3. Volkswagen
Az eladott autók száma alapján a Volkswagen a harmadik legnagyobb autógyártó volt az első félévben, 4,93 millió járművel.
2. Toyota
A Toyota folyamatosan harcban van az első helyért, de most a versenytársak voltak az erősebbek. Három százalékkal nőttek az eladásai, 5,13 millióra, amivel a második helyet szerezte meg.
1. Renault / Nissan / Mitsubishi
A Volkswagen és a Toyota harcolt az elmúlt években az elsőségért, amiből most a Renault, Nissan és Mitsubishi-együttműködés került ki nevető harmadikként. 5,13 millió értékesített járművel az első lett a francia-japán hármas. A francia márka az európai autópiac fellendüléséből profitált és ennek köszönhetően globális értékesítéseit 10 százalékkal tudta növelni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Kornel #33624 üzenetére
Megérkeztek a gumik, ha minden jól megy akkor holnap már fent lesznek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
V.T.
aktív tag
Android Auto-n keresztül hogy tudok zenét hallgatni a telefonomról?
Megy a Waze azzal nincs gond, de a zenéket nem találom pedig direkt raktam rá.
Tud valaki segíteni? -
tboldi
nagyúr
Két kérdés a Bosch fejegységgel kapcsolatban:
- Mennyire kezeli a nagyobb könyvtárakat pendrive-ról? Kb. 1400-1500 szám van a zenetáramban, és keverve szoktam az egészet hallgatni.
- Lehet Bluetooth-on átvinni a hangot? iPhone 7-em van, az Apple CarPlay-en ugye nincs Waze (tudom, #szarapple), úgyhogy ha azzal akarok navigálni, akkor muszáj tartóba raknom a telefont. Ha közben netes rádiót akarnék hallgatni (+ a navi utasításait), akkor ki tudom ilyen formán hangosítani, kvázi egy BT hangszórót csinálni az autóból? -
Keil Walker
aktív tag
Nemsokára én is csatlakozom az scross tulajokhoz. November végén gyártják majd. Elvileg karácsony előtt hazavihetem . Indigókék 1.4T. Ez már valószínűleg az Android Auto kompatibilis firmware-rel lesz ellátva, igaz?
-
Kornel
veterán
válasz Keil Walker #33631 üzenetére
Valószínű igen, ha mégse, akkor szívesen odaadom a 1850-es verziót.
-
V.T.
aktív tag
Menet közben próbáltam, mindent lehet állítani, Waze-t is. A zene nem akar menni.
Mentem már vele vagy 1000 km-ert teljesen jól navigált, közben volt hogy menet közben új címet adtam meg neki semmi gond nem volt, de a zene nem akart menni a telefonról. Megpróbálom másik lejátszóval. -
air
nagyúr
-
Sza_Sa
senior tag
Rengetegnél meg nem. Tudom, valamit rosszul csinálunk. Na de mit?
Minden mappát látsz?
Mert nekem mutatták az első kb. 3-mat, meg egy random listát. Így azért eléggé használhatatlan a dolog, marad a bt megosztás. Memkarin vannak az albumok, s7edge[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
yaneez
csendes tag
válasz tboldi #33630 üzenetére
Elvileg nem lehet gond, igaz hogy nekem csak egy nagyobb könyvtáram van kb 3-400 mp3-al, azt gond nélkül kezeli. A többi album külön-külön mappában.
Már csak azért is, mert elég macerás keresni vezetés közben, nagyon elvonja a figyelmet. Ebből a szempontból nem igazán felhasználóbarát a fejegység.A második kérdésedre sajnos nem tudom a választ...
-
tboldi
nagyúr
válasz Sza_Sa #33640 üzenetére
Bármennyire is fikázzuk az Apple-t, ez legalább működik (library fül). Csak sajnos nincs más navi a sajátjukon kívül, amit lehetne CarPlay-en használni. Ez az egy meg olyan, amilyen.
-----------------------
Egyébként a második kérdésemre egy ilyen kütyü az AUX-ra dugva megoldás lehet, ha nem lehet natívan. Vagy egy Roidmi, de gyanítom, hogy az FM hullámokon keresztül rosszabb a hangminőség.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz tboldi #33630 üzenetére
Megy. Nálam kb 6000 dal van. Ha csatlakozás után egyből akarsz számokat tallózni, akkor lehet 4-5 mp-ig várni kell, de azon kívűl semmi gondja.
Arra figyelj, hogy a kényelmes kezelés érdekében legyen rend: egységes fájl-, és könyvtárnevek, rendberakott tag-ek. Ha így van, akkor szépen mutatja az előadókat, albumokat, borítóképeket, stb.
Talán a hosszú listákban való navigáció nehézkes, nincs lapozás, kezdőbetű index,stb.A Bluetooth is szépen megy. Összepárosítod és mint forrás kiválasztod.
Nekem a telón mindig be van kapcsolva a bt, így amint beülök egymásra találnak. Netes rádiókat így hallgatokAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
tboldi
nagyúr
válasz M_AND_Ms #33645 üzenetére
A számok közötti navigáció igazából nem érdekes, mert elindítok egyet és keverve játszom le őket. Ha valamihez nincs kedvem, egyszerűen átugrom.
A netes rádiónak örülök, mert a Rádió 1 - amit utálok - elvette a frekvenciát a Kék Dunától, és már csak így érhető el. Jelenleg fürdés közben is így netről, a régi Lumia 640-emet hangszóróra dugva hallgat a család zenét.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
ha már ez a téma, ugyanaz a zeneszám miről szól szebben, bt vagy usb? valaki próbálta?:d
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs