Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz xmad #32286 üzenetére

    Tudtommal a szervizben intézik a fényezést. A színe persze, hogy olyan lesz, mint a gyárinak viszont a vastagsága már nem, mindenképp meg kéne nézetni rendes, normális lakatos/fényezővel is, ő mit mond illetve milyen áron javítaná és meg kell kérdezni a márkaszervizt is, nagyon nem mindegy, hogy Cascora csinálják és bukod a jövő évi bónuszt és ebben az esetben biztos, hogy nem olcsó a javítás vagy mondanak Casco nélküli árat ami szerintem olyan 50-70e között lehet a javítás + fényezés, legalábbis így elsőre. Elemek cseréjével azért húzos lesz az ára.

    Egyébként meg "részvétem", szemem láttára parkoltak rá a kocsimra, egyik alkalomma a vízszerelő, kifizette a kárt, második alkalommal a kukás beszállás közben a kabín élével egy mály horpadást okozott a vezetőoldali ajtó felett, sajnos mire odaértem már elment, azt buktam.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák