- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felgolos
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, ha eladom a gépet, akkor aki megvette, hogy tudja érvényesiteni a garanciát? (steam profilomat természetesen nem adom) köszönöm a válaszokat! -
Topikgazda
válasz Felgolos #1353 üzenetére
Sorozatszáma van a Decknek, egyszerűen leadod a claimet az adott sorozatszámú Deckre, semmi szükség a megrendelő accountjára. (Pontosan úgy, mint amikor laptopot/bármi más elektronikát veszel.)
This Warranty is transferrable to natural persons who receive the Hardware as a gift from the Purchaser; transfer pursuant to this sentence shall not otherwise expand this Warranty. Purchaser remains bound to comply with his or her obligations under this Warranty, including dispute resolution/binding arbitration/class action waiver.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Peat;)
veterán
válasz vidaila #1343 üzenetére
Nekem is felhős, persze fényerő növekedésével egyre inkább. Cserébe elég fényerős a kijelző, akinek volt switch v1/v2 ese az tudja miről beszélek. Ez van, spóroltak, de nem annyira mint nintendo általában :)
Én amúgy is visszafogott fényerővel és cpu 8w max beállítással játszom, mert ilyen beállítással kézikonzol, csendes működéssel. Fogyasztás visszafogása nélkül egy visítós notebook más kivitelezésben.
-
Topikgazda
-
vidaila
senior tag
Hosszú távon mi jobb az akksinak:
-ha mindig 100%-ra feltöltöm, leveszem töltőről és lemeritem, majd újra feltöltöm
-vagy amikor csak tehetem töltőről játszak?http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
vidaila
senior tag
Hogy tudom működésre bírni a steames gta 5-öt?
Rockstar launchert telepítettem desktop módban leírás szerint, kompatibilitás is beállítva de a játékot ha indítom akkor kér aktiváló kulcsot (a játék nem a launcher) amit nincs is hova beírnom
Érdekes mód a gta 4 - el semmit sem kellett mókolni, letöltöttem gaming módban és indítottam, ment elsőrehttp://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
veterán
Sziasztok!
Látom a teljesítési sor helyzete javult kicsit, most átváltott nekem 2022 Q3-ra (július-szeptember) ami azért nincs messze. 2021.szeptember 5-en adtam le a rendelést, 256 gigás.
Lehet tudni, hogy akik pl most kapják kézhez azok mikor adták le a rendelésüket?
Vagy mikori rendelésig ír jelenleg Q2-t (van még akinek Q2-t ír de még nem kapta meg?), és mikori rendeléstől ír Q4-et?https://tinyurl.com/rasoapro
-
slima
tag
válasz rasotamas #1367 üzenetére
Az EU 256-os múlt hét csütörtökön itt tartott: "13 days, 00 hours, 57 minutes and 49 seconds worth of pre-orders have been processed"
Ma este megy ki az újabb adag levél 7 óra körül, akkor kiderül mennyit ugranak a nagy bejelentést követően.nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
slima
tag
Valamivel több mint 24 órát ugrott most az EU256 feldolgozása: "14 days, 02 hours, 27 minutes and 10 seconds worth of pre-orders have been processed"
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
consono
nagyúr
A 64-es is, itt tart most: "19 days, 13 hours, 51 minutes and 16 seconds", és gondolom ez még gyorsulni is fog.
De. Ez is csak egy erős tipp, tegnap olvastam olyant is a redditen, hogy a kalkulátor szerint még csak 73%-on volt és kapott levelet, meg olyant is, aki 113%-on és még nem...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
slima
tag
válasz 30z.Samu #1372 üzenetére
Nekem a GetMyDeck (https://getmydeck.ingenhaag.dev/) valid információt mutatott, persze ide is bárki behazudhat bármit gondolom, de alap kiindulásnak nagyon jó. Persze lehet hogy régiófüggő is a dolog, nagyon sok a változó az egész dologban.
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
zkxdn
őstag
Van itt valaki aki Steam Wallet-ből fizette ki a Steam Deck-et?
(Teljes mértékben vagy részben mindegy)
Minden rendben ment vele? Elméletileg 100%-ban működnie kéne, de a biztonság kedvéért gondoltam megkérdezem -
veterán
válasz gyugyo79 #1381 üzenetére
Én is elkezdtem most, legyen fönt mire fizetni kell. Még csak 27,6%-on vagyok, de elvileg szeptember végéig le kellene záruljon, feltételezem az előrendelés indulása után napról napra kevesebben rendelték meg, tehát gyorsulnia kéne. Telós appból csak 100€ volt a max. amit egyszerre fel tudtam tenni, nem tudom, hogy lehet még.
Még valami, ezt a pénzt vissza tudom szedni valahogy ha valamiért mégsem rendelném meg?https://tinyurl.com/rasoapro
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz rasotamas #1383 üzenetére
Egyszerű érték átírással a böngészőben (PC-n) meg lehet csinálni, hogy egyszerre betolj akármekkora összeget a walletbe. Működik, én így raktam be oda a teljes vételárat. [link]
Visszavenni nem tudom lehet-e... De amilyen árak vannak használt deck-re, szerintem el tudod adni ha nem jönne be.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
veterán
Kérdés: Van nekem egy GTA V-öm (meg több más Rockstar játék is)
Nem Steames, többszázas szintű online karakterrel. Hogyan tudok majd ezzel játszani a Decken? Még azt elviselem, hogy ki kell fizetnem még egyszer a 15€-t, de nem akarok új karit kezdeni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Topikgazda
válasz rasotamas #1386 üzenetére
Letöltöd a Lutrist, hogy kezelje neked a "külső" Windowsos alkalmazásokat, megnyitod a Lutrist, feltelepíted a Rockstar Launchert, ahol letöltöd a GTA ötöt.
Vagy csak betallózod az installert Steambe. Igazából rém egyszerű, nincsen semmi megkötés, hogy milyen áruházat használsz.
-
30z.Samu
félisten
válasz rasotamas #1386 üzenetére
Jó, hogy ezek felmerülnek, mert valamennyire felkészült leszek, mire megérkezik a gép. Epic Launcher-t szeretném használni és ha úgy van, akkor nem biztos, hogy feltennék egy Windows-t emiatt.
Szerk.: Illetve nem, ott van a GamePass meg a PS Plus alkalmazás. Ezek mennek Windows nélkül is vagy kell a Windows?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Topikgazda
válasz 30z.Samu #1391 üzenetére
Így is, meg úgy is.
Elindítasz egy játékot, nincsen alt-tab például. GloSC kell hozzá, hogy tudd használni Steamen kívül a kontrollert. Valaki mindig BT billentyűzetet hajt vele, hogy ne legyen irányításbeli problémája.
A driverek már mennek, tehát akadálya nincsen, hogy használd.
-
30z.Samu
félisten
válasz Cucuska2 #1392 üzenetére
Aha... Gondolom ezt idővel majd meg fogják csinálni, de igazából ha SteamOS alatt meg tudom oldani, hogy menjenek azok, amiket szeretnék használni, akkor nem feltétlenül akarok rátuszkolni Windows-t. Amiket használnék (jobban mondva legalább kipróbálnám rajta) az az Epic, talán GoG, GamePass, PS Plus ill. emulátoroznék rajta.
Sic Parvis Magna
-
gyugyo79
addikt
válasz 30z.Samu #1393 üzenetére
Amik mennek SteamOS alatt azokat kár bárhogy máshogy futtatni mivel kapásból az alkalmazásra szabott "teljesítménybeállítás" elveszik mint lehetőség ha máshol van indítva. Ami szerintem nagyon hasznos. Még úgy is, hogy a launcher -t indítjuk onnan és utána abból a játékot ami nem Steames ...
A Windowson egy apró hiba van még jelenleg a fentebb már említett, tökéletes beállítási lehetőségek nem meglétén túl, de az is csak ha nem a Decken magán játszana valaki.
Type-C -n a képet kirakva a hang nem megy ki a kijelzőre. Legalábbis én egy 4-5 -el rápróbáltam ami a cégnél kéznél volt miután megjött és a neten sem találtam csak kérdést, hogy valakinek működik e ... (Linux és SteamOS alól teljesen jól működött mind).
Amúgy a GloSC amihez kell egyáltalán szerintem már nem akkora érvágás, és ezt leszámítva a Win teljesen jól használható, még jobban sajnos mint a Linux.Viszont a "hasznos" helyet viszi a + OS
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Cucuska2 #1389 üzenetére
Nem nem hagyja az MS, hanem UWP app, nem megy a Proton alatt. Bár mondjuk az sem lenne meglepő, ha nem hagyná. Mondjuk ennek meg ellent mond az, hogy van hivatalos leírásuk arról, hogy a cloud streaminget hogyan oldd meg a Decken...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Topikgazda
válasz consono #1397 üzenetére
Az UWP-nek szerintem pont az a lényege, hogy más ne tudja használni, sőt, Microsoft fiók is kell ahhoz, hogy egyáltalá letöltsd. Semmi normális okuk nincsen rá, hogy UWP legyen, csak az, hogy anti-konzumerek szeretnének lenni.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Cucuska2 #1399 üzenetére
Nem, az UWP lényege az, hogy egy adott app minden Windows platformon futni tudjon, Windows S-től desktop Windowson át Xboxig (meg ugye régen ott volt még a WinRT és a Windows Phone is). Így csak egy kódot kell karban tartani. Az MS nem anti konzumer már jó ideje szerintem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
- TORX Csavarhúzó Eladó! Méret: T 25x200mm - Appel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest