Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Shy #98840 üzenetére

    Na látod én pont ezért nem adom el a kártyáimat hanem én a másik csapatba tartozom aki ingyen fejlődésre használja ilyenkor ezt az átmeneti állapotot.
    Egyrészt ezekből ingyen kitűzőket tudok csinálni főleg a végefelé hasonló gondolkodású steames haverokkal való cserélgetéssel (egymást segítve kinek mi kell) másrészt az utóbbi időbe beszerezhető ingyen játékokból szerezhető kártyákból is ilyenkor veszek drágakövet mert ilyenkor olcsóbb aztán ha realizálódik a piac a sale után akkor meg cserélgeted botokkal kártyaszettekre. Megint csak ingyen tudsz előrelépkedni szinteket.
    Persze mielőtt teszed fel a kérdést hogy egyáltalán mi értelme az egésznek már írom is a választ. Új vitrin szerzési lehetőség meg a régebbiek díszítése :))
    Én lényegébe már semmit sem veszek steamen mert még a leakciózott árnál is olcsóbban megvehető máshol...

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák