Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz csaba951 #54526 üzenetére

    abban igazad van, hogy Dzsabba törte meg a steam trade vonalat, innentől kezdve az egész ügy kikerült a steam látóköréből, ezért nem is a steam support-on keresztül kéne rendezni az ügyet.

    az semmiképp se jön ki, hogy a kárrendezés részeként bárkinek is meg kéne vennie a játékot. mindenhol a "szerződések" előtti állapotot kéne visszaállítani. azaz Dzsabba-nak a pénzét kéne visszakapnia, a sorban előtte lévőnek az item-eket, stb. sor legelején állónak, aki a csalótól vette a gift-et, nos neki a csalótól kéne visszakérnie a dolgokat, vagy a csalót feljelentenie, mert "hamis árut" adott neki. ha nem jár sikerrel, akkor pedig ő bukott a dolgon. a gondolatmenetemet követve csak a csaló járhat rosszul és/vagy az, aki megbízott a csalóban. mindenki más áldozat és kártalanítania kéne az előtte állónak. persze megegyezhetnek az érintett felek, hogy a sor eleje közvetlenül egyezkedik a sor végével, de ehhez a két végének ebbe bele kell egyeznie.

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák