- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Első kraftolás -50% Max Payne 2 kupon, most másodjára -50% Multiwinia kupon
Van még:
-33% Valve (3db)
-25% Valve
-50% Defcon
Akinek kell valamelyik, vigyeKapott játék: 0 db
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Valaki killing floor achievementre?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
GoZoL
senior tag
Aki K&h banknál van és a Paypal össze van párosítva a bankkártyával az nem fog tudni vásárolni sehol mert a bank letiltotta ezt a fizetési formát, nem kéri a 3 jegyű kódot és nem biztonságos, ez volt a válasz!
maross: Kell valami DLC hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Remélem a következő achikból az egyik Portal 2-t dob majd nekem...
Lehet már tudni, hogy mik lesznek a ma esti questek? Jó lenne, ha jézuska /achi/ hozna nekem egy Portal 2-t... -
GoZoL
senior tag
válasz BandiHUN #14257 üzenetére
Ez a feladat:
Just kill 15 Xmas Clots (The basic enemies that spawn the most in the first wave), 5 Xmas Stalkers (The invisible santa-helper ladies), 5 Xmas Crawlwers (The crawling deer), 1 Xmas Siren (The sscreaming lady) and 1 Xmas Bloat (The fat one) on the Xmas Map. Pretty easy. -
válasz BandiHUN #14257 üzenetére
Meg nem jott ki napiba, de meg lehet csinalni elore. Nem kell hozza dlc. Azt nem tudom, hogy mindezt egy mapon halal nelkul kell vegigvinni, vagy jo tobb mapon is. Ha gondoljatok, csinaljunk egy szervert, aztan vagy negyen megcsinalhatjuk egyszerre. En notebookkal vagyok, valaki mas vallalja .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
JSaN
addikt
válasz maross #14261 üzenetére
En mar 2 hete meg csinaltam, nem nehez eleg egy normal nehezsegu palya. Pl az uj jegbarlangos, csapatban gyorsan meg van. Azt konkretan nem irja hogy egy eletel vagy mapon kell. Lenyeg lod ossze az eloirt dogoket.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Źşë'
addikt
válasz maross #14261 üzenetére
egy hullámon belül sima ügy, meglett pár perc alatt, ez egy mocskos egyszerű acsivement, még dec7. megcsináltuk, majdnem minden újat
ahogy nézem picit változtak az acsik, pl az E.Y.E. -ban nem rénszarvast kell vadászni hanem felvenni valami ajándékot
akkor Az Immortalsba sem 20 kill assist kellett hanem 10 - lehet rájönnek mekkora badarságot kérnek néhol[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
BandiHUN
veterán
Jaa,rájöttem,mi volt a gond,tegnap kf-eztünk,és véletlenül meglett...pedig nem is tudtam,hogy ilyen is lesz
Viszont mivel eléggé hardon toltuk és estünk-keltünk,stb,szóval tuti nem kell az 1 élet és az 1 map sem,csak darab-darab.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sonja
nagyúr
Van valakinek Orange Box? Megveszem 7 szénért!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Youri
veterán
Jááááájjj..... Megzavarodok ettől a nyomorult E.y.e akármitől!! Folyton kidob, meg félórákat tölt, meg nem tudom előhozni a konzolt, meg alapvetően foggalmam sincs, hogyan juthatnék el oda, ahol az acsit össze tudo szedni
RTX ON
-
nepszter1
addikt
A logót hogy tudom beállítani a játékok mellet ?
-
olly
aktív tag
Első sorban Kellemes Ünnepeket nektek is!
Másodjára pedig, csinálhatna olyat a steam, hogy ma karácsony alkalmából minden feladatért játékokat adjanak (ne szenet, meg kupont) nem kell skyrim meg rage meg cod 8 egy pl far cry 2 vagy fear 2 és kb ezekkel egy árban lévő játékok is jók lennének!
Én már tegnap írtam steam chat-en egyik ph-s tagnak, hogy én ürölnék annak is ha tetris-t adna a steam, de akkor végre már játékot adott -
Kareszovics
addikt
Ezúton szeretnék minden Kedves sztímfanbojnak /gyűlölőnek / vagycsaksimánfórumtársnak Boldog Karácsonyt Kívánni!
Ma este átadom magam a családnak... majd éjszaka felnézek
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
hackeeeee
Jómunkásember
A letöltési szervereket van értelme átállítani? Csak mert a németről most elég döcögős a helyzet.
Véleményem szubjektív...
-
Vasinger!
nagyúr
Portal 2-t veszek! (Továbbá érdekel még: Borderlands, Fear 2,)
Amiből választhatsz:
18 szén, Luxor: 5th Passage Hacker Evolution: Untold
-
Spet
addikt
Left for Dead 2 felajánlom cserére. Érdekel portal 2 vagy CS:S+még valami mellé.
Rise of Immortal szenvedésének ajándéka
Lehet itt is zaklatni vagy steamen ugyan ezen fel lehet venni és ott
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Varoz
addikt
válasz hackeeeee #14276 üzenetére
Én Italy-ról raktam át Hungary-ra és nekem is bepörgött.
Én most az AVP-t akarom megvenni, de az Istennek se tudok eljutni addig, hgoy kifizessem.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, na király.
Kérdés, van ez a Portal 2 - Two Pack
A Portal 2 két példányát tartalmazza; küldd el plusz példányodat egy barátodnak.Ez úgy van, hogy lesz egy elküldhető kuponom? Csak mert haverom is meg akarja venni, és akkor befeleznénk, mert így kicsivel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Varoz
addikt
válasz hackeeeee #14282 üzenetére
Szerintem nem. Hanem kétszer lesz meg és az egyiket el tudod ajándékozni.
Ezt nem tudom pontosan. Én nem csináltam ilyet.
JSaN tudná, ő vett most egy 4-es csomag E.Y.E.-t. Amiből az egyik az enyém lett.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
hackeeeee
Jómunkásember
És öhm, ez ebben a formában, hogy mint működik? Vagyis, ez, hol mint lehet csinálni?
Mert ugye volt egy elajándékozható HL2-m, azt ugyan ott láttam, mint ahol most a szenek, és ilyesmik vannak. Csak mert így kicsivel kedvezőbbre jön ki az ára, és ha már kettő kell, inkább így vesszük meg.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nepszter1
addikt
Frozen Bundle megvéve 3 szénért + 2 játékot kaptam meg meg csináltam az acsit hozzá azért pedig 1 szenet kaptam
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Beléptem ma a Steam-be, gondoltam játszok egy kicsit a Deus Ex :HR-nel. Rányomok, hogy játék indítása, erre kiírja, hogy:
"Ez a játék jelenleg nem érhető el. Kérjük próbáld meg újra máskor."
Ez most mi akar lenni???
2-3 havonta van időm leülni játszani egy kicsit, erre akkor is egy ilyen üzenet fogad?
Volt már valakinek hasonló problémája?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Nordic
Közösségépítő
Jelentem a Rise of Immortalos achi a Champions Online-os achihoz képest gyerekjáték. 4 ismétlem NÉGY órája nem tudom megcsinálni, mivel a winter presentek olyan ritkán hullanak, mint a piros hó a szaharában ...És azt kell osztogatni a népnek ...ja meg persze arra is figyelni kell, hogy olyannak véletlenül se adjál, aki már az előtted lévő 5 percben kapott, ja és hogy üres legyen az inventoryd. Komolyan megyek vissza Rise of Immortalozni...
-
Teszla_
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Kár érte eddig se voltam odáig a Steam-ért, de megtűrtem, mert kell ehhez a játékhoz.
Reméltem, hogy ma játszhatok vele, de akkor úgy látom marad máskorra. Azért próbálgatom, hátha mégis elindul.albert8: azt hogy kell csinálni? ez az első játék, amihez kell Steam és használom is
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz Teszla_ #14293 üzenetére
A te esetedben csak a szerverek a túlterheltek, úgyhogy csak várnod kell, mást nem kell tenned.
Dde azért leírom a menetét:
A játéklistában (Library) jobbklikk a játék nevére, Properties (Tulajdonságok?). A felugró ablakban a Local Files (Helyi file-ok?) fület válaszd ki, és ott kattints a Verify Integrity of Game Cache gombra (magyarul fogalmam sincs, minek fordíthatták -- 4 gomb közül felülről a harmadik).
Amíg ezt csinálja a Steam, addig semmi másra nem fog reagálni, ne ijedj meg.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Mi a [moderálva] nem tudok semmelyik Steam-es játékommal játszani
Mindegyikre azt írja,hogy ez a játék jelenleg nem elérhető[ Módosította: 7 ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest