Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz KubanitoS #1013 üzenetére

    Latom a szovegertessel akadnak meg gondok, de olvasassal,gyakorlassal lehet ezt fejleszteni.

    Az, hogy Magyarorszagon mennyi az ido, nem mervado ebben az esetben.
    Az, hogy egy ekkora ceg, nem rendelkezik hetvegi support-tal, szamomra nem elfogadhato.
    Megvettem a jatekot, es az elso ami jott, egy steam error uzenet volt. Nem hiszem el, hogy pentek delelott-kora delutan a rendszeruk nem kuldott ertesitest valakinek, hogy elfogytak a kulcsok, innentol olyat adtuk el amink nincs, mi legyen.
    Nem voltak kepesek kirakni ket sort a termek melle, hogy figyelem aki megveszi a jatekot, szamitson ra, hogy nem fog tudni vele jatszani par napig, mert nincs hozza kulcsunk.
    A steam nem arrol szol, hogy otthon pikk-pakk letoltod ews mar megy is jatek?
    Nem kell boltba jarkalni,keresgelni, varni a postast, stb?

    Ez meg rendben is lenne, elofordul az ilyen, mindenhol adodnak problemak, (ez konkretan nem eloszor fordult elo a steam-mel), de az hogy 4 napig nem voltak kepesek tajekoztatni a vasarlokat, egy arva sorral sem, nem szipatikus.
    Sot, miutan megoldodott a problema, egy elnezest az esetleges kellemetlensegert sem tudtak elrebegni utolag sem.

    Osszefoglalva: valoszinuleg tudtak mar rola idoben, hogy gond lesz, megis beleszartak, vevotajekoztatast inkabb hanyagoltak, mert esetleg bepanikol a vasarlo es akkor nem lesz profit. Ok ezt nem tekintik problemanak, szerintuk minden korrektul zajlott, szerinted is, kulonbozoek vagyunk.

    En rendszergazda vagyok itt Amerikaban, kis es kozepvallakozasonak nyujtunk IT supportot. Ha valahol igaz, hogy mindig a vasarlonak van igaza akkor az itt van.

    Mi azt kerjuk a vasarloktol-ugyfelektol,hogy ha barmi gondjuk van, akkor jelezzek, mert akkor tudunk segiteni, tudunk javitani szolgalltatsunk minosegen, stb. Minden egyes elvegzett munka utan legyen az 5 perces vagy 40 oras megy a telefon az ugyfelhez, mennyire elegedett a munkankal, minden esetben!

    A steam meg 4 nap alatt arra volt hajlando, hogy kuldjon egy onkentes moderatot a foumba aki semmilyen hivatalos informacioval nem rendelkezett, viszont nem erdekelte a legcsekejebb mertekben sem par ezer ember velemenye, problemaja.
    Ez a nem szimpatikus az egesz dolgoban, velemenyemet ezuton azzal fejezem ki roulk, hogy nem veszek toluk semmit, sem a vilag, sem a steam, sem en nem fogunk ebbe belerokkani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák