- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Terran ellen azért nem szoktam falazni, mert csak akkor ér valamit, ha raksz mögé tankot is, aminek nagyobb a lőtávja, minthogy ki tudják lőne a falat.
Ellen proxi jó lett volna, de nem vagyok biztos benne, hogy eljutottam volna észrevétlenű egy scv-vel a bázisáig. Legközelebb ezt is kipróbálom.
Amúgy a fal mögül nem tudsz javítani, mert akkor azt lövi nem az épületet. De időt nyerni jól jöhetett volna. Legalább most is tanultam valamit. Sokszor téptem a hajam, hogy a saját scvim voltak útban és azért nem tudtam bunkerbe tenni a mariskát.
A crono boos energiába kerül, így nem végtelen, de amúgy ingyé van.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
pics.ba ...sebaj megnezzuk.
mint irtam semmi ertelme nem lett volna atjonnie...mert ha mar csak reakcio, es mire ater, legyartja a barakkot (tetelezzuk fel nem veszem eszre...mert ha igen vagy scv-kel megtamadom az egy scv-t)...ha mas nincs fogom magam, es elrepulok....vagy az egy mariskat legyilkolom a harom scv-vel (amikhez ha meg ugyes vagyok tudok gyartani nehanyat)...
ha odarepteti a barakkot, akkor meg bereptetem az enyemet...az 1-2marin+3 scv jol elvan bent ...elmeletben...az scv-ket, hogy lehet bezavarni a bazisra? van valami spec parancs?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Alg
veterán
Azért ez nem ilyen egyszerű
Ha elrepülsz, nincs bevétel -> támadás vége
Ha az scv-kkel támadod, nincs bevétel -> támadás vége (mellesleg szerintem kis mikróval le lehet szedni azt a 3 scv-t ha már van kinn egy marine)
Ha berepteted a barakkot, nincs marine gyártás 10-20 mp-ig -> ez pont elég ahhoz, hogy megfelelő védelem legyen, plusz ha alá rak egy scv-t le sem tudsz szállni veleA főépületben kell, ott van egy gomb (nem tudom mi a hotkey hozzá,de ott van)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
oxox
addikt
vilagos...tudom, hogy legi harvester nincs (sajnos )...de mire ater, mikor nekem mar ott a kes barakk a ...legyart egy barakkot +1 marine-t (amivel nyilvan kevesebbel vedi a bazisat), az tul sok ido, tul sok kiadas...s amig ezt kivitelezi, legyartok 3-4 marinet...es ugy repulok el, a bazisatol meg megvont 1barakkot 1marine-t...en meg mar 4-5-el lodozok bent....szerintem ez nem nyero otlet....hacsak nem reakcio, es mar alapban os is igy tamad...az meg tukor jatek . A reptetest arra irtam, hogy ha blokkolni probal...az neki is annyi ido, es a reakcio idom nem tobb annyival, hogy ne erje meg beroptetni.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
kiprobalhatjuk de hol akkor a meglepetes ereje, ha tudod mit csinalok?....mert ha mar az elejen ratamadsz sunyiban szegeny scv-imre....vagy mindenkivel raugrasz a barakkom epitojere?!....spontan volt ez jo (igaz tegnap masodjara probaltam sikerrel)
mint irtam van egy masik csalafinta otletem...azt kiprobalhatjuk vagy aztan ezt csinalom ki tudja...a masik konnyebben foghato szerintem, de kikene probalni.
Djuree hogy ez eddig miert nem bokte ki a szemem? szegyen
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz goku_sama #8810 üzenetére
nekem nincs meg, otthon inkabb jatszok mint replay-t nezegessek...sajnos melo kozben a jatek nem megy....
Kozben a masik taktikam konnyen visszaverheto...talaltam rola videot...masnak is eszebe jutott
Alg -ok megprobalhatjuk, mert kivancsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz goku_sama #8810 üzenetére
Ha hazaérek feltöltöm, bár nem nagy szám, kaptam egy proxi barakk marine rush-t és nem tudtam kivédeni. Annyira rush volt, hogy 3 scv-vel indult és rögtön a bázisom közelében épített egy barakkot, majd a maradék 2 scv-vel jött zavarni, amit elég hamar követett egy mariska, majd a társai folyamatosan.
Ha elfelejtem, keress meg online, mert otthonról ritkán PH-zok.
-
Ghoosty
őstag
oxox ellen játszottam custom game volt és Alg volt az observer. Arra már nem emlékszem ki volt a host.
Más:
Megnéztem unit testerrel ha egyedül van egy marine és 'a' val egymásra küldöm 2 scv-vel, akkor az scv nyer. 2 a 4 ellen is ugyanaz a helyzet, de ott több volt a veszteség. Próbáltam kimikrózni, de sík terepen sehogy se sikerült. Akadályokkal talán lehetne, de sík terrepen sincs elég apm--em, hogy jól megoldjam. Ha valakinek van ötlete hogy lehetne 1 marinnal elintézni egyszerre 2 esetleg 3 scv-t akkor szóljon és mutassa meg. Természetesen úgy, hogy elérhesék a marinet.
-
PowerBuldog
veterán
Befejeztem az 50 practice quick matchet + az 5 besoroló matchet is. 3 win 2 loss -> Arany liga.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
sith7
nagyúr
válasz PowerBuldog #8821 üzenetére
Gratulálok az eredményhez, illetve a kitartásodhoz ... 50 practice meccs ...
-
iSonic
addikt
50 practice meccs minek? helyette jobb a gyorsaságot gyakorolni gép ellen szerintem bár kitudja..
-
PowerBuldog
veterán
Cuki. Első rendes meccsemen kapásból egy platina rangúval dobott össze. (113 win, 90 loss)
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Djuree
félisten
válasz PowerBuldog #8825 üzenetére
hát ez ilyen, majd megszokod ezért hanyagolom én az 1v1-et, 2-ből 2 győzelem, ne rontsuk el
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
rt06
veterán
válasz PowerBuldog #8827 üzenetére
ne nezd a ligat, majd par meccs utan latszni fog a gyozelem/vereseg aranyodbol, hogy jol sorsol-e neked ellenfelet (eddig mindenki, aki amiatt panaszkodott, hogy magasabb ligabol kap ellenfelet, kb 50%-os arannyal rendelkezett)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
FefeeX
veterán
Van egy pár nagyon jó FUN custom pálya...
-
Djuree
félisten
na 4v4 mai mérleg 2 kapituláció.
konklúzió1: élő pofázás nélkül nem lehet komolyan csinálni. pl. ts...
konklúzió2: meg kell beszélni egy taktikát. valaki csak légvédelem, valaki földi masszív sereg, valaki paraszt harassolás, a 4. tag meg esetleg repülős, aki földi egységeket tud lőni vagy még egy földi sereges.....
konklúzió3: én paraszt harrassolni tudok
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
nem paraszt rushra gondoltam. hanem hogy dobálom be medivekkel a marákat a parasztjaihoz de állandó jelleggel elég jól megfogja, de így csak 2 ellent tudok fogni, a többire nincs kapacitás
ez a banshee mekkora buzi egység. rühellem....ha nekem van akkor viszont isten
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Az egy custom pálya. (remélem tényleg ez a neve.) Lényege, hogy instant lehet gyártani bármilyen egységet, így egymásnak ereszthetsz bármilyen kombinációt. Páncélok fegyverek fejlesztését is állíthatod, de ha egyszer felfejlesztetted, akkor újra be kell tölteni a pályát, ha alacsonyabb szintet akarsz kipróbálni.
Ha valamilyen egységet akarok tesztelni, hogy mivel lehet jól leszedni, akkor mindig ezt töltöm be. Azért van külömbség, a gyakorlat és ez között, de a csapásirányt jól mutatja.
TS valóban jó lenne, de nagyobb hiba inkább az, hogy nem sikerül sose együtt támadnunk, valaki mindig lemarad, vagy elkésik.
A másik nagy hiba, hogy alig van valaki, aki védi a saját parasztjait. Beszaladnak a lingek, beugrálnak a reaperek.
Kezdek már rájönni, hogy hogyan megy ez az ellenfél osztás. De ha új placementet kezdek egy új csapattal, akkor figyelembe veszi, hogy más játékokban milyen eredményt érek el? Azért kérdezem, mert még olyan csapatba sose futottam bele, ahol ne lett volna legalább egy olyan ellenfél aki valamelyik ligájában ne lett volna gyémántos, vagy legalább 2 platinás ne lett volna. Mert 1v1-ben nagyon jó arányom van, de a többiben nem igazán. Sőt úgy érzem, folyamatosan kikapunk.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ohhh tegnap olyan rosszul ment, es olyan pancser csapattarsakat (meg nalam is benabb) sorsolt, hogy majdnem konnybe labadt a szemem....s gyakorlatilag a bukott meccseim 80%-ban a seregnyi marine volt az ami legyalazazott vegul...csak remelem, hogy gyengiteni fognak rajtuk
-
goku_sama
tag
válasz Ghoosty #8838 üzenetére
Ez attól függ, hogy MMM ball-ról beszélünk, vagy csak sima "Marine attack"-ról.
Ha nincs benne Marauder, akkor charge zealot elég lehet, ha van Medic, akkor charge zealot + stalker, ha van Marauder, akkor mindezek mellé pár Immortal is kell, amikkel kifocusolod a Maraudereket...
Coloval az a baj, ha kicsit is ügyes az ellen, akkor hajóból kidob mögé pár egységet, és volt Colo nincs Colo...
Ahogy írtad..az első MMM ballnál még nem nagyon van se Templar se Colo... -
oxox
addikt
válasz goku_sama #8839 üzenetére
rendszerint MMM volt...de annyi mint egen a csillag....protoss parti vagyok, de nagyon nehez megfogni...eddig levegoben probaltam, de lassan leesik, hogy azzal eselytelen....
mondjuk egy 3v3-ban vicces volt az eleje...valami dzsungeles map volt, mindharom szepen egyben, ket bejarat oldalt, ket expi hely kozepen...elgurult a gyogyszerem, es ugy voltam vele megprobalom a cannon rusht...az elso pilont kiszurtak, majd fogocskaban sikerult az egy darab marint lerazni, es betelepedtem kozepre a ket expi helyre....telepakoltam pilon-cannonal, es az egy probe-al szepen elkezdtem a ket terran bazisa fele menetelni a cannon-pilon felallassal...nem is tudtak mit csinalni a cannonok ellen , neha leesett nekik, hogy a probe-t kene kiiktatni, de nem tudtak...a bibi csak ott, volt, hogy hatul az egyik zerg tarsam nem csinalt semmit...vagy nem tudom mit csinalt annyi ideig amig en felhuztam kb 15 cannon-t, es mar az egyik bazist lottem, mert kb 5marine+2stalker szetszedte, es megindultak az en bazisom fele (kozepen voltam, s addig sikerult 2 zealotot osszeraknom), a harmadik tagunk meg gyujtotte a sereget a sajat portajan, es nezte, ahogy minket szedegetnek.... ...probaltam atexpelni, de igy mar eselytelen volt.
-
-
goku_sama
tag
Hát igen...ha lebuksz a canonnal, akkor hanyagolni kell
A pénzed 90%-t elnyomod pylonra, canonra, úgy hogy ezek fixen rögzített "egységek"...bemennek a bázisodra, és lenyomnak (persze ha van egy kis eszük...sok olyan játékos van, aki nézi, és várja a megváltást )
Jobb játékosok ellen kb esélytelen ez a taktika, mert folyamatosan Scoutolnak, és kiszúrják.
Ha már cannon, akkor inkább érdemesebb a bejáratba építeni (ha a pálya erre lehetőséget ad) egy 5-6 cannont...mire magához tér az ellen, addigra megjelensz 5-6 voiddal, és kb vége is van (próbáld majd ki -> 1v1-ben és 2v2-ben sőt néha még 3v3-ban is nyerő taktika -> rárongyolsz az ellen főbázisára oldalról, mire magához tér, már nincs tovább, mire odaérne neki a segítség, már vége van, felpörgött Voidokkal meg bedarálsz sok stalkert, marine-t, bármit ) -
rt06
veterán
ts-t tudok adni, csak lehet meg allitani kellene rajta
aki ert ts3 szerver beallitasahoz (csak fel lett dobalva a szerverre, auth-ot kellene elsosorban beallitgatni), kerem keressen meg privatbanPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
oxox
addikt
válasz goku_sama #8842 üzenetére
hmm...ezt kiprobalom....zealotot/stalkert csinaljak, vagz csak voidot???
tegnap megint beprobaltam ezt a hiper rusht....semmit nem epitek odarongyolok (most ketto) scv-vel es a bejarat ele ledobok egy barakkot...vicces volt mert a srac is valami hasonlot probalt, csak nem tudom miert jetpack-es emberkevel tamadt a bazisomon levo gyujtogetokre...
neki a vegere (kb 3-4-5 perc utan volt a vege) maradt egy embere 0 scv-je, nekem 2marinom 2scv-m ...aztan kapcsolt, s gyorsba leszedte az egyik scv-m (mar atlebegtem a bazisa helyere...O is ellebegtette a bazisat egy szigetre...
A legvege az lett, hogy 1marine 1scv elonybe maradtam 0 kristaly mindket oldalon...de ott scv se maradtProtoss ellen nem jott be...de kicsit el is rontottam
-
sith7
nagyúr
válasz Ghoosty #8836 üzenetére
Itt a lényeg
hogy nem sikerül sose együtt támadnunk, valaki mindig lemarad, vagy elkésik.
A másik nagy hiba, hogy alig van valaki, aki védi a saját parasztjait. Beszaladnak a lingek, beugrálnak a reaperek.Ebben is igazad lehet
Kezdek már rájönni, hogy hogyan megy ez az ellenfél osztás. De ha új placementet kezdek egy új csapattal, akkor figyelembe veszi, hogy más játékokban milyen eredményt érek el? Azért kérdezem, mert még olyan csapatba sose futottam bele, ahol ne lett volna legalább egy olyan ellenfél aki valamelyik ligájában ne lett volna gyémántos, vagy legalább 2 platinás ne lett volna. Mert 1v1-ben nagyon jó arányom van, de a többiben nem igazán. Sőt úgy érzem, folyamatosan kikapunk.
-
kovsol
titán
válasz Ghoosty #8836 üzenetére
warctaft3 ban tudom tutira mondani, hogy hogyan megy az ellenfél osztás:
ott megnézi a mennyit nyertél egyhuzamban és egyre erősebbet ad, de ha tegyük fel valakivel 2v2 -t kezdesz akkor megnézi a totál statisztikádat is! magyarul ha jó a win % -od akkor erősebbeket ad hiába kezdesz újat, és ezt kiküszöbölendően bevált szokás lett, hogy az egyik csapattag direkt lerontja a % -t kilépkedésekkel és így ő miatt gyengéket ad majd 2v2 ben és a haverja így nagyon magas win% -t tud elérni
de mivel wc3 ban korlátlan felhasználói neved lehetett külön statisztikával így ez nem jelent hátrányt egyik játékosnak seha ebből a módszerből átvittek valamit a mostani rendszerbe akkor lehetséges, hogy azért ad folyton jókat be alacsonyabb ligásoknak is, mert a win% -t erőteljesen bele kalkulálja a keresési algoritmusba
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
az hogy egy helyen támad az ember nem feltétlenül kifizetődő !
én általában úgy szoktam nyerni, hogy három felé válunk 4v4 ben! két ember folyamatosan baszogatja az ellenfél szedőit, pl: speepling befut, kifut dolog, void ray szivatás, közben a másik kettő durva magas szintű sereget épít, de mivel a két másik ember folyamatosan támad távol egymástól azt se tudja hova fusson az ellenfél, majd mikor megvan a két nagyobb sereg egy ilyen elterelő támadáskor ha látjátok, hogy oda öszpontosul a fő seregük akkor három másik ember egyesítve betámad a másik oldalról egy játékos bázisát totálisan letarolva, ha kell mehet egy visszavonulás utána, nem kell all in -t tolni egyik támadásnál se, hátha egy durva counter attackkal visszanyal a fagyi és az ellenfél kerül fölénybeegy ilyen taktikát meg kb lehetetlen kivitelezni TS vagy egyéb kommunikáció nélkül
hozzáteszem, ez nekünk egy bevált wc3 taktika volt, de ott volt pl teleport is, és mikor oda TP -zett az összes ellenfél akkor nyert ügy volt és tudtuk, hogy mehet a másik oldalt a támadás, és a két háttérben dolgozó emberke tápolta a hőseit és sereget gyűjtöttMay the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest