Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Ééés igen, megtörtént a Raven-nerf, persze úgy, hogy gyakorlatilag useless-é vált az egész:

    *3 percenként 1x EMP,

    *hatótáv: 100m-nél(!) közelebbről "bénít"

    *igaz 15mp-ig

    és e fentiekkel még nem is lenne baj, sőt kelletek ezek a korábbi állapotok(endless stunlock) végett, DE:

    *az EMP töltési ideje alatt(~20mp) és ami a bosszantó, az feltöltődés után amíg el nem süti az ember, a hajó gyak. bénakacsa: sebesség/manőverezés gyak semmi (sebsség ilyen 10-20!) és így jussak el 100m-en belül, ugyanmár :U
    Tehát felejtsd el, hogy feltöltesz és kivársz, amíg alkalmas az idő, gyak. vagy rögtön ellövöd vagy halál.
    (persze közben kéken virítasz, hogy mindenki lássa hogy ott a béna majom, azt lőjjétek)

    *EMP elsütése után a hajó minden oldali shieldje 0-ra esik ééés szépen lassan megy a regen. (so vagy kill vagy te halsz, mert ugye 100m-re vagy a hajótól, 15mp alatt meg vagy lövöd vagy spuri, persze, ha van másik ellen akkor jó eséllyel észreveszi az egész látómezőt kitöltő kisülést és már jön is szépen rád)

    Taktika (talán, mondom talán): párban/többen --> Raven bazi gyorsan(vagy stealth módban) megközelíti az ellent néhány száz méterre, benyomja a EMP töltést + próbál lavírozni az ellenfél után (de ezt hogy, ha egy EVA sebességével bír ez alatt a hajó??), majd ha mindezek ellenére sikerült bénítani, spuri, a haverok meg szétlövik a bénítottat + fedezik a shieldtelen Ravent.

    Nyilván a nerf előtti stun-lock a másik véglet volt, de azértnna, így azért sokallom a sima Sabrehoz képest a Raven weapon + manőver korlátozását, hisz gyakorlatilag használhatatlanná vált az egész EMP:
    /főleg a töltés alatti manőver/seb. korlátozás+ ellővés utáni shield kiesés végett/ életveszélyes műveletté vált így az egész, így a hajó alapfunkcióját tekintve értelmetlenné vált és persze upgradelni sem lehet a hajót semmire.
    Hátszuper, ez tényleg egy jó kis Intel-promó volt, persze lecsengett az PR, az eladások elapadtak, így szokás szerint szarnak a korábban pénzt belefeccölők fejére, nincs már szükség rájuk, főleg, hogy refundolni sem lehet ezt a csodás szerzeményt :C

    Persze értem én, hogy mindenki azért sírt, hogy stun-lock van, de mi a phalloszért kellett túltolni a korrekciót... és majd persze nemsokára jön egy megvehető alternatíva... oh wait, ott van már a Warlock, mert hogy a nerf-fel persze ugyanarra az EMP szintre hozták mind2 hajót (ami előtte azért messze nem volt így).

    Ehh vettem volna egy Vanguardot vagy Hammerheadet azokat bizti nem nerfelik, hisz azoknak az a dolga, hogy bedaráljanak mindenkit, igaz-e?

    Tanulság:
    #1 vagy ne fizess előre ezért a "kiforrott" alfáért (nézegess gameplay-vidiket, meg repülj mással)
    #2 vagy ha fizetsz, akkor olyan hajót vegyél, amivel a tömegek bírnak, mert ott a nagy számok miatt nem mernek nagyon kiszúrni a néppel: pl Hornet/Cutlass/Gladius/Freelancer(?)/Const.(?)
    Aurora persze még így nézve is a minek kategória, de mivel abból adták el a legtöbbet, simán lehet, hogy kicsit buffolják még azt is a megjelenésig...legyen az akármikor is... szóval ki tudja, Aurorára fel! :DDD

    szerk: minden nem Raven-tulaj a fentiekből leszűrheti, hogy valóban kinyírták az EMP-t, mint opciót, úgyhogy megnyugodhat mindenki a **csába :P

    ... én meg megtanulom egy Cutlassel a játékot újra :(

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák