Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kekeeci

    senior tag

    válasz hubai38 #3485 üzenetére

    A Soup-nál meg lehet csinálni, hogy a gyűjtött cuccokat (testrészek, egy-két arti, lőszerek, AK-74 stb) kihozd a bányából, csak találni kell egy dobozt, amibe beteszed, mielőtt Minerrel beszélsz, majd ha megkaptad a gyógyszert, vissza a dobozhoz, felvenni a cuccot és ihatod a löttyöt. A bánya elején felvett fegyvert, páncélt, artikat és a lőszerek egy részét visszaveszik (illetve ha nincs nálad, meg se jelenik Miner szövegében a megfelelő rész). Ugyanez a Soljankánál nem megy, mert azt csak álmodod, ezért van az, hogy a Soupnál meghalhatsz a bányában a Soljankánál nem. (Persze csak a játék elejéről van szó.)

    Tolik - mikor Szidor megbíz, hogy keresd meg a pendrájvja hordozóját, akkor Wolf helyett egyből a vasútikocsihoz menj, akkor biztos életben találod, nem messze van gyógycsomag is, amit odaadhatsz neki.

    [ Szerkesztve ]

    kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

Új hozzászólás Aktív témák