Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz unravel #6721 üzenetére

    Nekem nagyon-nagyon ritkán van problémám a Discover Weekly-vel, és ha mégis, akkor akkor finoman, de határozottan az algoritmus tudomására hozom, hogy ezt azért nem kéne. Szóval szerintem csak nevelés kérdése, hogy kinek miként muzsikál. De tévedhetek.

    Nem tudom, hogy a linkelt cikk mennyire átfogó, de az egy szem ajánló nem tudom, hogy mennyiben tudja helyettesíteni a Spotify számtalan eszközét. (Heti két ajánló, plusz a napi napi 6 mix (aminek egy része szintén ajánlat), plusz az album és lista javaslatok a honlapon, plusz bármire lehet indítani rádiót, plusz minden lista alján ott vannak az ajánlások a bővítésre, plusz lehet generáltatni "hasonló" listát egy meglévőből.) A Spotify-nál az a jó, hogy ezek az ajánlatok lehetnek specifikusak is, azaz nem az általános zenei ízlésemből indul ki, hanem abból, amit megadok neki. Pl. egy afrikai zenéket tartalmazó lista végén további afrikai zenéket fog ajánlgatni, nem japán popot, hiába hallgatok utóbbit is.

    A veszteségmentes zene általában véve jó érv, de esetemben nem szempont (ma már).

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák