Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz benvolio #1381 üzenetére

    Köszönöm!

    Megtörtént, a TV_n beállítottam, hogy PCM helyett Bitstream jelet továbbítson, és lám, megérkezett a tökéletes hang a JBL-re. Úgy, ahogy régen megszoktam, a DTS erőteljesebb, dinamikusabb-hangosabb, a DD 5.1 sáv halkabb.
    (sőt, eddig volt érthetetlen folyamatos elnémulás is a JBL részéről, ez is megoldódott)

    Tehát az új, utolsó felállás és a végeredmény ítéletem a JBL SB350-nel kapcsolatban: (pedig tegnap már felraktam a hirdetőoldalra is, vigye, akinek kell, rakom vissza a Pioneer erősítőt és a Clarus hangfalakat)

    Közel 30m2 alapterületű, minimal design-al berendezett nappaliban foglal helyet a JBL SB350.
    (egy komolynak mondható házimoziszettet váltottam le vele, vagyis bazi nagy frontok és álló, 3 utas surroundok, 30 kg-s subláda).

    Tökéletesen, és az igényeimet maximálisan kielégítően szól. A mélyben nem érzek hiányosságokat, leginkább attól féltem, hogy az esetleges gyenge erősítő miatt majd sokkal nagyobb hangerőn fog csak durrogtani, mint amit eddig megszoktam. Ez nincs így, normál hangerőn hallgatva is szépen brummog. (A Spielberg-es BFG mesében az elején (8-9 perc környéke) az óriás lépdelése a városban szépen, mellkason érezhetően dönget.

    Az éles hangok kevésbé élesek, mint a Clarus monitoroknál megszoktam, de semmi olyan, ami nélkül ne tudnék élni.
    A térérzet is teljesen jó, Xbox One-on a Forza Horizon 3 bevezető képsorai gyönyörű mély és magas hangokkal megkomponálva, szépen szólnak térben. Gyakorlatilag ha nem tudnám, nem mondanám, hogy nincs surround hangalam.

    Szóval megérte az árát a JBL SB350, így eladó sorba kerül véglegesen a Pioneer erősítőm és a Clarus hangfalak. Nekem most így, 32 évesen, nem sok és nem kifejezetten erőteljes filmezéshez tökéletesen kielégítően szól és azért férfiként sem szégyellem bevallani, hogy nem rontott a szoba összképén az, hogy eltűnt egy csomó hangfal a sarkokból, kábelek a földről és csak egy db. méteres soundbar árválkodik a TV alatt.
    :R :R

Új hozzászólás Aktív témák