Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz ricsip #11559 üzenetére

    LG valamit nagyon nem jól csinál itthon.
    Én örültem, hogy Kroni1 kollégától meg tudtam venni az SB-jét mert amúgy a magasabb kategóriás LG cuccokat nem kapni itthon, vagy arany áron és 5.1.2. minden földi jó szabvány támogató soundbar hasonló áron mástól szerintem nincs.
    Hátsó hangszórópárt meg már ebayen nézegettem használtan, mikor betette valaki ide az Emag akciót (köszönet neki érte, azóta ott el is fogyott) bár még 50k is sok szerintem egy ilyen hangszórópárért de legalább nem 100k+ annyit nem adtam volna érte.
    Ráadásul az LG SPK8-S hátsó hangszórókhoz írják, hogy külön vehető hozzá fali tartó, LG nem is tud róla, a bónusz, hogy a megszokott M5-ös menet helyett M4-es menetet álmodott meg belé valami "mérnök" szóval szinte egyik tartóval sem kompatibilis mókolás nélkül. :)

    Amúgy ez az LG SN9YG nagyon minőségi darab, olyan súlya van a soundbarnak és olyan széles, hogy csak néztem. Mélynyomó sem pici, és jól is szól.
    Már nagyon kíváncsian várom az összhatás tesztelését este a hátsó hangszórókkal.
    Már több mint 5 éve, hogy a régi házban eladtam az 5.1-es rendszeremet, mert elköltöztünk, panelben sosem gondoltam, hogy meg tudom majd oldani, de ezzel a kis kompakt rendszerrel lett rá lehetőség.
    Azzal meg bármennyire trükközik bármely gyártó, hátsó hangszórók nélkül nem lesz soha térhatásod, mert bármennyire éreztetik az agyaddal, hogy a hang hátulról jön, a füleddel előröl hallod.

Új hozzászólás Aktív témák