Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz nutella1 #11022 üzenetére

    Nekem is főleg a magyar rossz, pl. az Interstellar-nál a dolby 5.1 hun hang, bármilyen lejátszóval. De érzésre az angol DTS-MA nál se olyan hű de érthető, mintha PCM-el nézném/hallgatnám. Egy kicsit a háttérből jönnének a hangok, érzésre olyan mintha ez a hangot szétszedné 3.1.2 csatornára, de nem lenne a készülékben center sugárzó, ezért csak a bal és jobb sugárzóból hallanék a beszédhangokhoz némi kiegészítést..

    Találtam videót ahol elmagyarázták, hogy az elődje az SN9Y igazából nem 3front+2atmos felfelé+2surround oldal speakerrel oldja meg 3.1.2-t, hanem 2+2+2vel mert a falra felszerelés esetén a frontok lesznek a felfelé sugárzók és az amugy atmos sugárzók lesznek a frontok. ITT az SK9Y centerjét szídják, és van linkelve videó az SK10Y-ról is, sztem nálam is hasonló gond lesz!

    Az enyémben viszont látok a rács mögött középen is sugárzót, gondolom ezért is van a kijelző némileg jobbra, de mégis nagyon gyenge a center hangja, holott tesztekben dicsérték a dialogus teljesítményét. Ezért bizom benne, hogy esetleg valami beállítási gond, de amit az sb menüjében lehet azt már mindent próbáltam állítani rajta és nincs javulás. Ha nem lesz jobb én lehet elállok a vásárlástól, mert nem azért vettem atmos sb-t, hogy PCM-es hangot hallgassak rajta mert az szól szépen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák