Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz negyven2 #71136 üzenetére

    Igen, természetesen lehet bármit folytatni, még azt is, ha az összes főszereplő meghal, de inkább az a kérdés, hogy érdemes-e.
    Az Afterparty-ban a formula nagyon jó volt, de nem tudom, hány lövés van benne - mondjuk kettő valószínűleg igen; ha tudnak egy újabb jól összerakott bűnügyet csinálni, akkor simán lehet jó.
    A Good Omens sagát ismerem - nyilván nem véletlen, hogy 1990 és 2015 között a két őrült brit írózseni sokat beszélgetett róla, de leírni sok mindent nem sikerült. Megmondom őszintén, nekem a regény jó esetben közepesen érdekes - ha nem lett volna az elképesztően tömény hülyeségben való tobzódás, és nem röhögöm könnyesre magam átlag 10 oldalanként az első felén, akkor max. egyszer végigküzdöm magam rajta Sir Terry neve miatt, és megy a felejtőbe. A sorozatban bónusz a két főszereplő frenetikus alakítása (meg persze az, ahogy ezzel a rendező élni tud), úgyhogy ha az írás nem is lesz annyira jó, még akkor is bőven lesz miért megnézni. Nagyon szeretném amúgy, hogy jó legyen, csak nehezen tudok hinni benne, hogy megugorja az első évad szintjét.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák