Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    The Last of Us (2023)
    season 1 finale

    Erős közepes ez semmi több.
    Nagy a hype akkor nagyok az elvárások is, amiknek csak félig tudott megfelelni. Igen, Pedro Pascal ügyes benne, jó cast volt, míg a kislányra Bella Ramsey borzasztó, de a végére már úgy van vele a néző, hogy totál mindegy már, mert addigra annyira lesokkolja a nézőt az évad, hogy ez a "legkisebb" gond már.
    Ez a 10 rész vagy kevés volt, vagy bénán osztották be, de így nem kóser. Azért kap plusz pontot, hogy cameo-zott Ashley Johnson, de ezer másik mínusz pontot a többi balf.ság miatt.
    A legnagyobb fájdalom az elpocsékolt epizódokon túl maga a lényeg elmismásolása, egyszerűen fájó nézni, ahogy Joel és Ellie kapcsolata csak döcög, majd évad vége felé észbekap a forgatókönyvíró és próbálja gyorsan pótolni.
    Az itt is sokat említett 3. epizód csak az idegek borzolására volt jó (amellett, hogy mennyi hülyeség is volt benne - kiáll az utca közepére visszalőni fedezék helyett, lol?!), meg arra, hogy a 10 részből kiessen egy teljes epizódnyi idő.
    A visszaemlékezős epizód alapvetően nem lenne rossz, de mivel addig csak tyúklépésben halad a story, ezért a néző jogosan érezheti magát átverve, hogy na megint egy fillér epizód.

    A legnagyobb bánatom az a sorozattal szemben, hogy a játék nagyon jól, sokkal jobban átadja a drámát és érzelmeket még úgy is, hogy csak egy konzolos videójáték, mint ez, egy kifejezetten TV-re szánt sorozatként -- amiben így is a drámára mentek rá, merthát zombikat kb. 3 részben láttunk a 10-ből, és sok helyen csökkentették vagy simán skippelték az akciósabb részeket.

Új hozzászólás Aktív témák