Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Love Death & Robots Vol. 2

    Automated Customer Service: Baromság. Addig jó volt, míg arról szólt, hogy a robotporszívó fellázad és macska-egér játék van a házban, de ez az egész ügyfélszolgálatos narrálás meg utána a teljes robotpopuláció hunter killerré válása felesleges túlzássá tették. A kevesebb néha több.
    Ice: Ez tetszett, jó volt a stílus, egyszerű a sztori, remek a kivitelezés.
    Pop Squad: Az alapötlet jó, szerintem végül rossz irányba vitték el, lehetett volna jelen társadalmunk felé egy erősebb kritika. A Fahrenheit 451 is a mögöttes ideológiai vita miatt működik, itt is ki lehetett volna hangsúlyozni, miért jutott el a társadalom egy ilyen drasztikus váltásig. Láthatóan posztapokaliptikus világban játszódik, de nem tudunk meg róla semmit. Nolan North miatt +1 pont azért.
    Snow in the Desert: Na itt pont előnyös volt, hogy nem akarták túlmagyarázni, két mondat a csávóról és meg is van a konfliktus a 10 perces sztorihoz. Peter Franzén miatt +1 pont, remek rész volt minden szempontból.
    The Tall Grass: Baromság. A kalauz tudta, hogy szörnyek jönnek elő a föld alól és mindenféle figyelmeztetés nélkül leengedte a vonatról, persze. Nem szólt semmiről gyakorlatilag.
    All Through the House: Ez is tetszett, egy egyszerű ötlet, jó megvalósítás. Olyan igazi vizsgafilm feelingje volt.
    Life Hutch: Nem szólt semmiről, techdemó. Michael B. Jordan miatt +1 pont lenne, de sok hozzáadott értéke nem volt sajna.
    The Drowned Giant: Baromság, oriic leírta, miért. Pedig egy ilyen ötletre egy nagyon jó kis MiB ügynökös részt fel lehetett volna húzni és akkor a narrálást is megtarthatták volna.

    Persze érdemes azért megnézni őket, mert összesen alig több, mint egy óra és remekül néz ki mind (a Snow meg Life Hutch részekben néha nem akartam elhinni, hogy animáció). Nálam ebben az évadban csak a Snow emelkedett ki, ott minden klappolt.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák