Hirdetés

  • Stellar Blade - Túl az 1 millión

    gp Külön érdekesség, hogy a Metacritic oldalán a felhasználók ennek a PS5-ös játéknak adták a legjobb pontokat.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz PhilBrick #49488 üzenetére

    Tudom, hogy kettő van, pont ez a lényeg. De ennek semmi értelme. Megpróbálom levezetni, hogy miért.
    Bár még egy rész hátra van az évadból, lehet abba megmagyarázzák, de igazából kétlem, hogy ezt megehet.

    Szóval van a két raktár.
    Van az ahol szexelnek Raquel-lel. Le van takarva a szintetizátor meg a zenegép. És ott a Cider is. Mert Raquel meg is kóstolja. Ugyan úgy ahogy Angel. Aki szintén látja a letakart dolgokat. De a másik raktárban se Cider, se letakart cuccok. Van viszont boxzsák. Ruhák válfán. És egy autó. Cider hordók vannak, de azok fémek. Abba teszik a pénzt. Amiből tölt nekik a kóstolónál, az nem fém.
    Másrészt, az operatív központos raktárba, ahol ásnak, ott a bejárat előtt van kamera. Amikor jön az ukrán doki, akkor a Professzor megnézi, hogy ki az. Amikor Angel megjelenik a raktárnál, akkor meg meglepődve nyit ajtót. Pedig elég lett volna csak megnéznie, hogy ki az.
    Ráadásul ha a két raktár tényleg egymás mellet van, akkor Raquel minek járta végig a fél várost, a kamera felvételekért?!

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák