Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz Ellia #41206 üzenetére

    O-t biztos nem írják ki. Elég erősen viszi a szálat. Dyoza megmarad, mert gáz lenne terhes nőt kiírni.

    Szerintem Indra fog csúnyán hörögni a végén. Esetleg Echo még mellette. Mindkettő közvetve főszereplőhöz tartozik erősen.

    Kane meg Dyoza összejönnek, Bellamy meg O rohadtul összekapnak, a nagy csatában valahogy Madi lesz a békehozó. Gondolom a földiek tarolnak, de Madi bevonul, hogy elég legyen a mészárlásból és Octavia lelkileg megzuhan és átadja a terhet Madi-nek.

    Az évadvégi tragédiát meg a speckó üzemanyag fogja biztosítani, ami ott lebeg felettük. Riasztani fog, hogy le fog zuhanni (, tudom-tudom, az űrből), vagy a földön levő tartályokból kezd el szivárogni.

    Következő részben meg szerintem csak Kane-ék biztosítják, hogy a földiek nyerjenek. Dyoza utálja a társait, ő is inkább a földiek mellett van, mint a rabok mellett. Ha mégsem, akkor elég hülye a forgatókönyvíró, mert a völgy betelepítése során elég szociális lénynek mutatták be és ott hálálkodott Kane-nek, hogy jó, hogy vannak még jó emberek.Jah és el fogják cseszni, mert az lesz az utolsó előtti rész vége, hogy megérkeznek a völgybe a földiek. Egy részre hagynak minden puskaport.

    nubreed: Valaki spoilerbe már leírta. De érdemes addig nem ellőni ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák